İnternetten Para Kazanma Hikâyeniz

Kardeşim akıyon hany :) :D
Şimdi de o kadar gelmiyor mu? :)

Her neyse yapmadık iş bırakmadım.İnceledim.Uğraştım.
Ben de knight online karakteri satarak başladım.
Daha sonra üniversite için Karabük'e gittim.Orada bilgisayar mühendisi oda arkadaşım bu işlerle uğraşıyordu.Site alıp,satıyor.Kredi kartlarını falan ödüyordu.R10.net aracılığıyla.Bana davetiye yolladı ve host sağladı.İlk olarak genel blogla başladım fazla para kazanamadım.Daha sonra memleketime geçiş yaptım çok iyi bir ortalamayla.Araba alayım dedim.Fakat para bizde ne gezsin Günlük 3bin-5bin kazanalım.Bir çıkar yol ararken site alıp satımı,film sitesi vs. açtım.Hatta Muslera hocanın ekibi upload işi yaptı sitem için.Gel zaman git zaman yatırımın karşılığını alamadan kar edemeden sattım siteyi.

Şuan ne sitem var ne de gelirim.
Sadece bu ay 3 video patladı. 90 $ gibi bir para geldi... Günlük 1 dolardan da 120 $ a ulaştım.
Ne diyeyim buna da şükür.:)
Şimdi tek derdim okulum. Rahmetli babamın bir sözü vardı.

"Para doğru yere,dürüstçe emek verirsen her zaman senin olur."
Doğru yer youtube olmasa da,diğerleri gibi kazanamaksakta 30 dolar da olsa kar kardır.

şimdi allaha şükür aylığım cok cok iyi ona bir lafım yok zaten :) ozamanlar bi baska güzeldi vds nin ne olduqunu bilemiyorduk sunucu munucu uzerine server kurmak felan gelmiordu aklımıza aklımıza gelsede uygulayacak adam yok ... ben kendi makinama masa ustu bilgisayarıma kurdum kimse inanmıyordu hatta server kendi makinamda dediğimde :D ama işde o halde vurdum voleyi :D

arkadaşım bizi resmen salak yerine koyuyosun
yalan atıcaksan insan mantıklı bişey söyler
yemin ederim böyle bişey mümkün değil günlük 3bin kazanan birisinin bu işi bırakması mümkün değil
yani günlük 3 milyar ayda eder 90 milyar eder bu kazancı bir kenara bıraktın elinin tersiyle ittin neymiş ben youtubeden günde 4 5 dolar para kazanıcam ve youtubeden günlük 4 5 doların peşine düştün bunu gerçkten aklım almıyor
eski yorumlarından senin günlük youtubeden 4 5 dolar kazandığını biliyorum
arkadaş yemin ediyorum aklım almıyor yani sen aylık 90 milyarı bir kenara bırak neymiş ben youtubeden günde 4 5 dolar kazanıcam aklım almıyor vallahi
gerçkten eğer gerçkse sok oldum yok yalansa Allah seni bildiği gibi yapsın
yani bir insan nasıl aylık 90 milyar kazansın sonra bu işle ilgilenmesin ve gelsin günlük youtubeden zar zor 4 5 dolar kazansın
hayret bişeysin vallahi mademki günlük 3 milyar kazanıyosun bir insan nasıl böyle bir işi bırakır ki böyle bişey mümkün değil hemde türkiye şartlarında
vallahi aklım almıyor
sanırım sende NAR TV gibilerdensin

işte eski yorumun

şimdi gelde kızma arkadaşlar
yaw arkadaşım bunu neden yapıyorsunuz valla hiç anlamıyorum

sırf şu yorumu beğenmek için üyeliğe giriş yaptım :) ağzına sağlık hocam :)

2006'da PTC siteleriyle başlamıştım, 14 yaşındeyken, tabi o zamanlar param yoktu referans alamıyodum, o zamanlar PTC siteleride amatör, çok iyi hatırlıyorum 30 tane hesap açtım farklı ip'den sürekli farklı IP'den girip girip günlük $1 kazanıyodum ona mutlu oluyodum.

2007'de adult işine merak saldım. Linkbucks'dan Nude fotoğraflara link vererek forumlarda paylaşıyordum, oradada 5-6 ay gibi sürede $1000 kazanmıştım.

2008-2010 arası site işine giriştim, girişimci ruhumdan dolayı, bütün gelen paraları tekrar siteler aldım vs. Günde $50 kazanıyordum, 2011 de bütün siteler patladı bıraktık o işi.

2010-2011 arası Facebook'tan fotoğraf etiketlieyerek, arkadaşlık sitelerine üyelik sağlıyoduk, üye başı 0.20-0.30 arası değişiyodu. Oradanda düzenli yapmadığım için, bir yaz boyunca 5.000 TL kalmıştır.

2011 devamında ayakkabı sattık Facebook'tan 2 gün sürdü sadece bir tane dolandırıcı yüzünden, 2 günde 15.000 TL ciro bıraktı. Onuda dolandırdı zaten hıyarın teki. O işte bitti.

2012 yazında(geçen yaz) Facebook reklam işi yaptım. Günde 1.000 TL ile 3.700 TL arası kazanıyodum, toplam 30.000 TL civarı kazandım 1 ayda ondan sonra ilgilenmedim fazla.

Şimdide Youtubedayız bakalım hayırlısı. :)

respect..

Burda uçuk rakamlar yazanları gördükçe gülüp geçiyorum .
:D
Yani az çok şu işlerden anlayanlar , günde hangi siteden ne kadar kazanıldığını az çok tahmin eder .
birbirimizi kandırmaya çalışmanın kime ne faydası var anlamıyorum .

Neyse isteyen istediği rakamları yazmakta özgür tabiki .

Burda uçuk rakamlar yazanları gördükçe gülüp geçiyorum .
Yani az çok şu işlerden anlayanlar , günde hangi siteden ne kadar kazanıldığını az çok tahmin eder .
birbirimizi kandırmaya çalışmanın kime ne faydası var anlamıyorum .

Neyse isteyen istediği rakamları yazmakta özgür tabiki .

Sizin bu dediğinizi şöyle bir insan tipine benzettim, hani interneti sadece Facebook'tan ibaret sanan yada sadece adult sitelerden sanan cahil tipler vardır. Bunlara ben internetten para kazanıyorum dedin mi, sana abuk sabuk tepkiler verirler, "internetten para mı kazanılır git işine ya" gibi. Sizinkide böyle birşey oldu, siz internetten para kazanıldığını biliyorsunuz ama henüz daha tecrübe etmemişsiniz herşeyi. Halen laf sokmaya çalışmayın yani, gereksiz böyle şeyler. Daha fazla yorum yapmak istemiyorum bu konudan, bu mantıkla o zaman kimse zengin olamaz, madem kimse uçuk para kazanamıyor.

Saygılar.

Sizin bu dediğinizi şöyle bir insan tipine benzettim, hani interneti sadece Facebook'tan ibaret sanan yada sadece adult sitelerden sanan cahil tipler vardır. Bunlara ben internetten para kazanıyorum dedin mi, sana abuk sabuk tepkiler verirler, "internetten para mı kazanılır git işine ya" gibi. Sizinkide böyle birşey oldu, siz internetten para kazanıldığını biliyorsunuz ama henüz daha tecrübe etmemişsiniz herşeyi. Halen laf sokmaya çalışmayın yani, gereksiz böyle şeyler. Daha fazla yorum yapmak istemiyorum bu konudan, bu mantıkla o zaman kimse zengin olamaz, madem kimse uçuk para kazanamıyor.

Saygılar.

google yöneticisi değilsen , netten butür sitelerden para kazanıpta zengin olan ben duymadım zaten .

neyse . . . .

Millet tek yeri adsense sanıyor ya valla üzülüyorum kimse kazanamazmış aha işte adam kazanmış günde 3bin ben kazandım 200-300 size 200-300 de yüksek gelir tabi sizin gibi belirli bir açıdan bakan insanlara bunu anlatması zor.Yukarıda açıklamasını yaptık yine anlamamışsınız hayırlısı ne diyelim :) Siz bence youtube'yi de bırakın netten para kazanılmaz ev geçindirilmez.Bu arada az çok anlayan arkadaşlar hiç anlamıyorsunuz ;)buda benden size gelsin.

2004 de ilk ödememi adengage den almıştım.. ücretsiz blogdu :) 20-25$ arası bişeydı sanırım. 2004 veya 2005 yılında adsense den ilk ödememi almıştım. o günden bu güne en az 20 hesap banlattım. başlarda hile yapıyordum ve banlanıyordum ama son 3-4 yıldır hiç hile yapmadığım halde banlanan kanallarım oldu. geneç hemen hemen 10 yılda 1 günlük maximum kazancım 1600$ dır. (az daha kafayı yiyordum :P ) rekorum :)

Millet tek yeri adsense sanıyor ya valla üzülüyorum kimse kazanamazmış aha işte adam kazanmış günde 3bin ben kazandım 200-300 size 200-300 de yüksek gelir tabi sizin gibi belirli bir açıdan bakan insanlara bunu anlatması zor.Yukarıda açıklamasını yaptık yine anlamamışsınız hayırlısı ne diyelim :) Siz bence youtube'yi de bırakın netten para kazanılmaz ev geçindirilmez.Bu arada az çok anlayan arkadaşlar hiç anlamıyorsunuz ;)buda benden size gelsin.

e-ticaretten günde 1200 dolar kazanan arkadaşlarım oldu :)

Sendemi bizdensin :D

tek fark ben 36 ayın 30 ayında reklam actım en az ama artık bıktım sistem cözmek bela ötesi durum aldı çalıntı kredi kartı bilgileri havada ucmaya başladı
artık tehlikeli ve daha bunalım bir işe dönüştü bıraktım
forza youtube :D

tek fark ben 36 ayın 30 ayında reklam actım en az ama artık bıktım
forza youtube :D

Hocam 30 ayda 300-400 bin TL yi görmüşündür, reklam açabiliyosan youtube'daki kazanç seni tatmin etmez söyliyeyim, yani birde o rahatlıktan sonra youtube'da daha fazla çalışmak lazım.

Haa biz zaten devreye öyle şeylerin girmesini gerektiği için bıraktık biryandan, o durum bize ters düşüyor. :)

Hocam 30 ayda 300-400 bin TL yi görmüşündür, reklam açabiliyosan youtube'daki kazanç seni tatmin etmez söyliyeyim, yani birde o rahatlıktan sonra youtube'da daha fazla çalışmak lazım.

youtubede kanal da kastım yeterince face reklamla şimdi ss atarım fake derler ...

face ads kadar olmasada foruma göre kazancım güzel youtubeden
face kadar bunalım bir iş de degil hatta hiç bunalım yok

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri