Özelden.![]()
attım ama benim ekstra bi olayım bilgim yok
zamanında 100 binliralık reklamı satmadım kendime yatırım yaptım olay o sadece
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Özelden.![]()
Hocam 30 ayda 300-400 bin TL yi görmüşündür, reklam açabiliyosan youtube'daki kazanç seni tatmin etmez söyliyeyim, yani birde o rahatlıktan sonra youtube'da daha fazla çalışmak lazım.
Haa biz zaten devreye öyle şeylerin girmesini gerektiği için bıraktık biryandan, o durum bize ters düşüyor.![]()
Ytden de götürüyor kafanı yorma![]()
1 Kişiye 7-8 Kişi dalmak yakışmıyor![]()
attım ama benim ekstra bi olayım bilgim yok
zamanında 100 binliralık reklamı satmadım kendime yatırım yaptım olay o sadece
Şu facebook olayını açarmısınız ne reklamı bu ?
o ss'yi bende istiyorum![]()
Şu facebook olayını açarmısınız ne reklamı bu ?
aynen ya tamam iş bitmiş ama reklam açmak filan tam olarak nedir merağımız giderilsin![]()
SS'yi boşverin kazanıyor iştefacebook'ta sağ tarafta reklamlar var onları açıyordu arkadaşlar bu kadar bilin yeter
![]()
açtıklarını zaten anladık nasıl olduğunu merak ediyoruz. zaten iş bitmiş denilene göre
Hocam nasıl olduğunu bilen çok adam yok bende tam olarak bilmiyorum bilende söylemez zaten![]()
basit mantık
bi dönem de aynı işi adwors te yapmıstık
olay kısaca söyle adwors içinde gecerli
reklam yayınlandıktan sonra ödeme istiyor bu siteler
sanal kredi kartı vb ödeme metodları ile sistemi güvendirip bi şekilde günlük harcama sınırını da artırıp reklamımızı sitede bi müddet döndermek
ne reklamı derseniz facebook kullanan herkesin sagda gördügü reklamlar elektronik sigara cakma ayfonlar s3 ler vb aslında bi çogunuzun sık sık görüp alış veriş yapmayı düşündügü sitelerin reklamını yapıyorduk
500dolarlık reklamı 150-250tl arasında satıyorduk
1 adet 500 dolarlık reklkamla tanesi 500tl den 20 adet civarı kesin cakma ıfon satışı oluyordu
ıfon alış fiyatı 150tl satış fiyatı 500tl olunca e ticaret sektöründeki bi çok arkadaş bizim müşterimiz oluyordu
günde 10 reklam acan arkadaşlarımızda vardı 100 reklam acanda bunlar herkezin sistemine göre belli bir kapasitesi vardı
100 reklam acan bir arkadaş 200tl den günde 20 bin tl ciro 18-19bin tl de net kar yapıyordu
facebook sürekli kendini güncelledi her defasında yeni açıklar keşvedildi devam edildi kimi 1 ay kimi 3 ay reklam acabildi kimi 1 yıl kimi 5 yıl ama sistemi ucundan da cözen 1 haftada 1 yılda kazanamayacagı parayı kazanıyordu ve hala kazananlar mevcut
yani sistem bitmedi sistem benim gibi pes edenler ve tehlikelerin artmasından dolayı cekilenler için bitti cünki içine girmeden o stresi o bunalımı kimseye anlatmak mümkün degil
3 sene önce oyun scripti yazıp satmistim 300 liradan
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Hocam bende size bir oyun scripti yazdırabilrim haberiniz olsun.
2012 ocak-mart arasında w-s ve r10.net'e kaydolmam ile başladı.Ilk olarak e-ticaret sitelerine ürün girdim daha sonra facebook vb sitelerinin üyelik satışını yaptım yüklü miktarda güzel para bıraktıdaha sonra onlar bitti youtube'ye devam.
Hemen size arkadaşı savunuyummuslera07 dalga geçmene gerek arkadaşın dediği harfiyen doğrudur neden dersen nerden tanıyosun vs tanımıyorum arkadaşı ama bu arkadaş gibi facebook'ta reklam açanlara facebook hesabı sattım ilk yorumumda da bunu belirtmiştim.Ben sadece facebook hesabı satarak günde 200-300 lira arası para alıyordum ve tamda arkadaşın dediği zamanlar bu iş vardı ve daha sonra facebook sistemi çözdü reklamları iptal etti kimse reklam açamaz oldu ve iş patladı.Yani şöyle düşünürsen ben 200-300 lira kazanmak için günde 200-300 hesap açıyordum.Hesap başı 1 lira alıyordum satın alan kişiler ise 30-50 lira arasında masraf yapıp hesapları 130-150 lira arasında satıyordu.Yani sana şöyle diyim bu arkadaşın kazandığı daha küçük bir miktar
Bende başlamak istedim bu işe tabi para tatlı geldi reklam hesabı alanların müşterileri bi şekilde bana ulaştı sen reklam çık günlük 10bin lira tıkır tıkır yatırıyım vs tabi bu iş patladı her gördüğünüze sallıyorsun vs demeyin lütfen.
şu resımdekı mıktarı tl ye çeviriversin bi zahmet Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.