İnternetten Para Kazanma Hikâyeniz

Şu facebookda reklam verme konusunda yardımcı olabilecek arkadaş var mı acaba ?
Neymiş hesabımda olağandışı hareketler filan varmış, reklama kapattı facebook. Adwords gibi oldu bu da. Kendi sanal kartını veriyorsun, para yatırıyorsun, olağandışı ne olaki kapatıyorsun reklamı? Odaklı yapmıyorduk 5-6 sene öncesinde reklamları. Tam vakıf olduk bu sefer reklam verememe durumu oldu. Ne yapmalı ki sorunsuz reklam verilebilir facede. Sanal kartla bile reklam vermeye razıyım. Yardımcı olabilecek arkadaş varsa pm de atabilir.

hocam artık kolay kolay reklam veremıyor normal kullanıcılar kendı kredı kartınızla dahı versenız geçersız etkınlık dıyerek kapatıyor hesabınızı. aracı fırmalarla vermenız daha faydalı olur sızın ıcın. biz %10 komısyonla çalışıyoruz reklam vermek ıstersenız yandexads.net adresınden bıze ulaşabılırsınız.

sonra o paralarla iphone aldın mı :D

---------- Mesaj saat 04:32:11 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 04:28:20 civarında gönderildi. ----------

nuhcum hesap lasm :D gene 200 300 kazanmak ıstersen pm at :D

faceden kazandığımız parayı merak eden arkdaslar şu resımdekı mıktarı tl ye çeviriversin bi zahmet :)

Hocam öncelikle tebrik ediyorum.Ama; Çok özür diliyorum, işi hala anlayamadım :(

Facebook'un kapattığına göre; iş illegal mı oluyor? Anlamadığımı belirterek; sizinde saygı duyacağınızı düşündüğüm, şahsi düşüncemi söylüyorum.

"Yani; Kaç trilyon olursa olsun; Bu para haram ise; ben bu işte yokum" bu kadar net.

Biraz açıklarmısınız?
Gerekirse; Adsense'ye odaklı bir şirket açmayı düşünüyordum.Buna da yönelebilirim.

Şimdiden teşekkür ediyorum:o

hocam artık kolay kolay reklam veremıyor normal kullanıcılar kendı kredı kartınızla dahı versenız geçersız etkınlık dıyerek kapatıyor hesabınızı. aracı fırmalarla vermenız daha faydalı olur sızın ıcın. biz %10 komısyonla çalışıyoruz reklam vermek ıstersenız yandexads.net adresınden bıze ulaşabılırsınız.

msn e girsene sen ebudy den

bi de öle ulu orta yerde hesep ss si paylaşma
actırACAN BANA BLOGSPOTU DERSEM TANIRSIN BENİ :d

dershane apramı knight çıakrdım zengin geziyordum hep ünüversitede aynı yağ gibi geliyordu beleş para şuan yeni youtube işine girdim 2 gün oldu yardımcı olan olursa ilerde onuda görürürüm :)

Sene 2008 PTC ile başladık online film sitesiyle güzel meblağlar kazandım (film izle kelimesinde 1. sıraya kadar çıkmıştım). Sonra bazı özel sebeplerden sitemi sattım ve ara verdim. 1 yıldır da youtube ile kazanmaya calısıom. Çok şükür.

Nexus 4 cihazımdan gönderildi

İlk başta rapid satışlarıyla r10'da kazanmaya başlamıştım.Daha sonra hotfile'la başladım haftada 40-45$ geliyodu gene öğrenci olduğum için zamanlar çok iyi oluyordu.Şimdi youtube'a başladım haftalık kazancı günde çıkartıyorum çok şükür herşey tıkırında. :)

Ayrı bir konu açmamak için buraya yazıyorum. Ağustos ayına şu anda girmiş bulunuyoruz. 15 Eylül 2013'te Ağustos ayı kazancımı açıklayacağım. Hedefim 3.000 dolar. O tarihte kadar görüşürüz. Bunu yapabilirsem nasıl yaptığımı, yapamazsam (o zaman zaten sorun yok :) ) yazacağım. Buraya yazıyorum ki kendimle yarışma motivasyonum olsun. Gazam mübarek olsun.

benim sizden biraz farklı olmustu . ben bir online oyunda oyun parası kasıp sonra oyunda kastıgım o paraları web sitelerine satıyodum .
bilirsiniz metın2 yang yada knight online gb premıum falan fılan . İlk baslarda kastıgımız oyun paralarını cafede surda burda cocuklara satardık . ama tabı bu rısklı ıdı bı kere sattın bı daha satabılecegının garantısı yoktu .
sonra bu onlıne oyun paraları premıumları falan alıp satan sıteler turemeye basladı ondan sonra benim gibiler ıslerını rutin hale getırmeye basladı her hafta sonu yıgınla oyun parasını biraz daha dusuk fiyat vermelerıne ragmen sitelere satmaya basladık :D

benım takıldıgım yer knight online idi her turlu incelıgını bılırım herseyını nerde ne zaman ne kadar para kasılır . kastıklarımı ne zaman satmam gerekır falan fılan uzun hıkaye . Bu ısı cok profesyonelce yapanlar var cok ciddi para kazananlar var hala . ben onlar kadar olamadım bir alt sevıyede kazanıyordum . benım sevıyemdekılerın cogu bu işi bıraktı bırakmak zorunda kaldı şartlar bunu gerktırdı :D
ama ust sevıyedekıler hala devam etmekte :)

Metin2den aldık bakalım inş youtube ile de kazanıcaz:)

adsense ile başladı clickbank adwords ikilisi ile bir dönem her şey çok güzeldi :D şimdi youtube yardırıyoruz.

reklama tıklama sitelerinden başlamıştım hiç ödeme alamadım orası ayrı mesele :D
sonra bloglar açtım bu sefer adsense kabul etmedi bende bumeranga girdim 3-5 ordan kazandım.Sonra youtube işine girdim :)

benimkisi site değil :)

internetten para kazanmaya ''silkroad online'' isimli online oyun sayesinde başladım.
oyun o zamanlar revaçta iken yaklaşık 2 yılda 25000 liraya yakın para kazandım. hepsi çarçur oldu tabi. daha sonra ''ulan bu dönemde para internette'' diyerek çeşitli sitelerde adsense işlerine girdim, kendi çapımda kazandım.

En son rüzgar bizi youtube'a attı. şuan için sağlam bir sistem kurdum ; kendimi karşılayacak kadar kazanır oldum. Yeniyim bu işte ama geleceği görebiliyorum.

2010 Adwords den aylık 4500€ ya kadar çıkmıştı kazancım süper günlerdi. 2011 de 3000€ ya kadar yine kazandım fakat adwords un saçma politikaları yüzünden devam edemiyoruz. Youtube a başladık daha ilk aylığımızı alamadan adsense sağ olsun kapattı hesabımı.

Herkes hatiralari canlandirmis e bende anlatayim
ilk kazancim 2007 adwords- clickbank seklinde olmustu 42$ kazanmistim ilk satisim daha sonra boyle devam etti gitti yil 2013 adwordse devam + youtube isine girdik insallah youtubedende guzel kazanclara imza atariz. y

Herkes hatiralari canlandirmis e bende anlatayim
ilk kazancim 2007 adwords- clickbank seklinde olmustu 42$ kazanmistim ilk satisim daha sonra boyle devam etti gitti yil 2013 adwordse devam + youtube isine girdik insallah youtubedende guzel kazanclara imza atariz. y

adwords e reklam verebiliyormusunuz?

ziddu.com a adult film upload ederek başlamıştım yıllar önce,ne günlerdi :)1 ayda 2000 dolar kazandığımı hatırlarım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri