İntihar etmek

bu hayatta hic biseyi düsünmessen ozaman ölümüde düsünmessin bi süre bos bi insan ol hedefin olmasın hayatı akısına bırak neyin nasıl olcagını görüp zaten bu süreci atlarsın kız konusu falansa zaten bi süre sonra ne kadar sacma düsündügünün farkına varırsın. Ölümü bende cok merak ederim ama yasancak cok sey varken ölmeye ne gerek var :) yeri ve vakti geldiginde zaten ölcez kimse ömürlük degil bu hayatta her canlı ölümü tadacaktır. Hayatını yasa kafana takma böyle seyleri

Ne kadar kötü yaşarsan yaşa yaşamamaktan iyidir. Öbür taraf daha yorucu olabilir.

belli ki sıkıntıların var ama inan ki intihar etmek herşeyi çözmez daha da çıkılmaz bir hale sokar. bu gibi düşünceleri aklından çıkarmalısın ve hayatını iyileştirmeye yönelik çalışmalar yapmalısın.

evet ben de düşündüm intihar etmeyi ama hayatımda sadece bir kere. üniversiteyi bitirir bitirmez çok talihsiz bir kaza geçirdim 2010 senesinde ve o kaza sonunda malesef geri dönüşü olmayan bir şey yaşadım( yazmak istemedim buraya bir türlü) o zamanlar iş güç de yok belki cepte 10 lira param da yok ailemle yaşıyordum babamın cebinden yiyorduk yani.babam da işçi öyle zengin falan da değiliz yani. kaza sonucu çok farklı bir psikolojiye girdim ve ilk kez intihar etmeyi düşündüm derdimi kimseye de açıklamıyordum psikolojik destek falan da alamadım hiç.bir iki hafta düşündüm açıkçası ama can öyle tatlı ki her adamın yapacağı şey değil intihar etmek ve ahiretini düşününce cehennemlik olacağını düşününce vazgeçiyorsun. kazadan bir sene sonra evlendim geçici bir işe girdim sonra da kadrom geldi ve işe girdim ve şimdi bir kızım var eşimle mutlu bir hayat yaşıyorum çok şükür haa o zaman intihar etseydim bu yaşadığım çoğu güzel şeyi yaşamayacaktim ailemi de harap edecektim pes etmedim çapaladım mücadele ettm ve şuan mutlu sayılırm

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri