İntikam !!

• Kullanıcı jakabvo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu adsensede çok kanal çalışmak nedir yahu adsense kuralmı yumuşatı tek kanal para kazanmayı kaybedince diğerleri kaybetmiyor mu?

---------- Spam Engelliyici 03:51 ---------- Önceki Mesaj 03:49 ----------

ayrıca jakabvo -bir intikam alacam diyorsun bir adsensenin .. quiz tabiki diyorsun. bu ne perhis.

quiz paraları cebinden ödemiyor.Googleden alıyor oda.

Çok kanalla çalışacak arkadaşlara tavsiyem Benım başıma geldı bu işe yenı başladığımda ara vermeme sebeb olan ıkı olaydan biri bir sene ara verdim Benim o zamanlar haber kanallarım vardı avukattan resmı mail geldi davası devam eden video yayınladığım için hakkımda ...ila..şu zamana kadar hapis istemi ile dava açılacaktır diye Eğer belirtilen videoyu kaldırmassam verilen süre içinde çok şükür tek maile yonlendırdığım ıcın mesajı gördüm Ben güvenlik olarak çalıstığım ıcın (şuanda çalısmıyorum) neyın resmı neyın resmı olmadığını anlarım yanı bana gelen mail gercektı Videoda haberi geçen kişinin avukatı idi Şimdi diyebılırsınız tek maile yönlendırme yapınca kanallar kapanıyor konusu vardı haklısınız benımde kafam karışık Yönlendirme yapmasak hergun kanallara girsek biri kapanırsa zıncırleme oluyor hepsı gıdıyor

quiz paraları cebinden ödemiyor.Googleden alıyor oda.

arkadaş adsense diyor google demiyor. gerçi gerçekten konuyu uzatmak bile saçma bu konular kusra bakmasında forum reklamı gibi geliyor artık. yok öyleysede söyleyin bilelim görmezden geliriz.

saçma bir konu saçma bir soru abi...
forumda bu kadar insan var sınırı bile geçemeyen ...
5 hane 6 hane ?
ayıptır yahu inşallah birgün geçersin de .
biraz abes olmuş bir konu

arkadaş adsense diyor google demiyor. gerçi gerçekten konuyu uzatmak bile saçma bu konular kusra bakmasında forum reklamı gibi geliyor artık. yok öyleysede söyleyin bilelim görmezden geliriz.

pardon ben adsense googlenin sanıyordum

bu cevabı kelimesine kadar vereceğini afedersin şimdi vecede su dökerken tahmin ediyordum şaşırtmadın. neyse ben polimik yapacam elime ne gecek 3ü1 arada fındıklı :). boş işler..

bilmemek değil öğrenmemek ayıp?

bence hedefin 7 haneli olmalı daha büyük düşün :)

Son düzenleme:
Google'la boy ölçüşmeyin, en sonunda bu işleri hepten imkansız hale getirip kendi halinde ekmek yiyenleri de ekmeklerinden edeceksiniz.

Konu işi bilenler için heyecan verici, güzel sohbet konusu ama çok kazanamayan kişi de olduğu için çoğu kişiye tuhaf gelmesi de normal.

5 haneli kazanmak hiç kimse için ütopik olmamalı, değil de zaten, kazanamayanlar basit yolu göremiyor, o kadar para için çok özel yöntemler var zannediyor, aslında yok herşey gayet basit.

Adamlar ne sistem kurmuşlar zarar vermek isterken bile para kazandırıyoruz.

Youtube la 3-4 aydir ugrasipda ayda 2-3K yapamayanlar biraksin bu isi , kapasiteleri yok demekki bu konuda , 5 hane hic de sanildigi kadar zor degil , :)

Konu işi bilenler için heyecan verici, güzel sohbet konusu ama çok kazanamayan kişi de olduğu için çoğu kişiye tuhaf gelmesi de normal.

5 haneli kazanmak hiç kimse için ütopik olmamalı, değil de zaten, kazanamayanlar basit yolu göremiyor, o kadar para için çok özel yöntemler var zannediyor, aslında yok herşey gayet basit.

İşi bilen kimse baskasının açtıgı konuda heyecan yapmaz hele ki baslık bu kadar gereksizse elin parasıyla kimse kimseye egzotik meyve ısmarlamasın bence herkesin muzuda kivisi de kendine birde 5 haneli derken 10,000mi 99,000 mi bunu bilmek lazım [MENTION=9020]Alex[/MENTION]

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri