İntikam !!

• Kullanıcı jakabvo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konu işi bilenler için heyecan verici, güzel sohbet konusu ama çok kazanamayan kişi de olduğu için çoğu kişiye tuhaf gelmesi de normal.

5 haneli kazanmak hiç kimse için ütopik olmamalı, değil de zaten, kazanamayanlar basit yolu göremiyor, o kadar para için çok özel yöntemler var zannediyor, aslında yok herşey gayet basit.

şimdilik senin için basit biz yapıyoruz sen botla 2 dkya çekiyorsun ;) o günler bitince bakalım sen ne yapacaksın :D :D

Adam samimice bir konu açmış, herkese danışmak için ama işin içine para girince, kazanamayanlar rahatsız oluyor, ben de uzun süre az kazandım ama çok kazananları gördükçe kıskanmadım daha çok perçinlendim, hatta onları yol gösterici olarak gördüm zamanında.

Zaten iyi kazanan adamların kazancından rahatsız olan adam 5 haneyi rüyasında görür bana göre.

Konu işi bilenler için heyecan verici, güzel sohbet konusu ama çok kazanamayan kişi de olduğu için çoğu kişiye tuhaf gelmesi de normal.

5 haneli kazanmak hiç kimse için ütopik olmamalı, değil de zaten, kazanamayanlar basit yolu göremiyor, o kadar para için çok özel yöntemler var zannediyor, aslında yok herşey gayet basit.

O zaman ben işi biliyorum.:D

banada yol gösterin :D pini yola çıkan adsenseyi banlamakta neymiş !

[MENTION=16818]ultraslan3556[/MENTION] aman hacı burda kanal paylaşma patlatırlar hemen :)

konuyla ilgili bazı arkadşlar sitemde bulunmuş,şunu söyleyeyim nisan 2014 te adsense banlarında dolayı 6 hanemi bloke etti google..
ha yinede çok şükür diyorum..ama o verdiğim emekler ,uykusuz gecelerde hayatımdan gitti yani!!!
haram zıkkım olsun eğer varsa hakkım diyorum..
1 kerede 6 haneyi almadan bana karada ölüm yok ALLAHın izniyle !!!

Hocam 6 haneli almışsın işte daha ne tavsiyesi :)

1 seneden fazla bu işi yapıyorum dahah hiç niche calısmadım gercekten işe yarayan bir yönttemmi acaba?
uygulamayacagım sadece meraktan soruyorum

bence kazanılacak miktar ama adense ödermi orası mechul

youtube az kanal sağlam içerik bol abone tabi lavuk flagçıları saymassak

Son düzenleme:
yiğen!
mesela 6 hane kazanabilmek değil
mesela o 6 haneyi googleden veya partnerlerden alabilmek

Vişneli meyve suyunu şarap sanan, çubuk krakerden sigara yapan, bonibonlarla intihar etmeye çalışan nesildik. Çok küçük şeylerle mutlu olmasını bilirdik. Ne olduda bu hale geldik

hocam botla mı yapcaksınız yoksa manuel mi yapcaksınız. ?

yorumları okumadım abi kusura bakma ama ergen konusu gibi olmuş be :D içkili miydin

Yok artık, arkadaşlar iyice suyu çıktı be biri diyo 500 kanal biri diyo 1000 kanal, yazık bu yüzden bu ekmek kapısıda kapanacak.

bugune kadar hic spam calismadim, kanallarimda 50 den fazla video olmadi ama gectigim gunlerde telif v.s derken tum kanallarim gitti..
4 haneli odemeler artik kolay diyordum ama yeni actigim kanallarda henuz basari yakalayamadim..
hicbir zaman spam yaparak para aldigimi hatirlamiyorum ama yavas yavas spama kaymayi dusunuyorum..
5-6 haneli kazanclarin spamsiz olabilecegini isin asli dusunemiyorum..
Insallah herkes istegine ulasir.. :=)

bugune kadar hic spam calismadim, kanallarimda 50 den fazla video olmadi ama gectigim gunlerde telif v.s derken tum kanallarim gitti..
4 haneli odemeler artik kolay diyordum ama yeni actigim kanallarda henuz basari yakalayamadim..
hicbir zaman spam yaparak para aldigimi hatirlamiyorum ama yavas yavas spama kaymayi dusunuyorum..
5-6 haneli kazanclarin spamsiz olabilecegini isin asli dusunemiyorum..
Insallah herkes istegine ulasir.. :=)

spam çalışmadığın halde nasıl telif yedin ?

[MENTION=8776]jakabvo[/MENTION] eski usul devam ediyoruz.
Ama niche+kategori denemesi de yapmaya devam.

Nitelikli kanal lazım.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri