IP Ban'dan Nasıl Kurtulurum ? (Anlatım)

proxy kullanmak her zaman tehlikelidir. google yakalarsa affetmez.

Yararlı bir konu olmuş anlatımın için teşekkür ederim.
Ama hala bu tarz konularda sıkıntı yaşayanları anlamıyorum.

Artık gerçekten şüphelenmeye başladım.(acaba bende mi sıkıntı olmuyor diye)
Çünkü bir çok kişi sorun yaşıyor bu ip aynı tarayıcı vs. konusunda.

Tekrar söylüyorum;
Her gün aynı ip aynı tarayıcı aynı hesaplar defalarca giriş çıkış yapıyorum.
Benim gibi yapan kimse yok mu arkadaş ? Birisi yazsın lütfen kardeşim bende senin gibi yapıyorum desin.

Sadece 2 gündür 2 hesabıma tel onayı çıktı ne hikmetse. Ama o da sorun değil çünkü daha öncede söylediğim gibi gerçek bilgilerinizi girilmeli. Bu sebeptendir ki google bunu fark edip benim twilo ile onayladığım kanallarım da karşıma çıkan sayfada gösterdiği telefon numarası birisi babamın telefon numarası diğeri de kendi gerçek tel no çıktı. Bende direk onayladım, telefonlar yanımda duruyordu zaten.
Eğer bir gün kanallarım ip den adsense ipden kapanır banlanır ise o zaman buraya gelip yazacağım siz haklısınız diye.

Not: Bugün pin uyarısı da geldi. Artık son aşama pinin gelip paranın hesaba geçmesi kaldı. Oda olursa inşallah bir şey kalmayacak. Aynı ip tarayıcı devam edeceğim.

Tekrar söylüyorum;
Benim gibi yapan kimse yok mu arkadaş ? Birisi yazsın lütfen kardeşim bende senin gibi yapıyorum desin.

Sadece 2 gündür 2 hesabıma tel onayı çıktı ne hikmetse. Ama o da sorun değil çünkü daha öncede söylediğim gibi gerçek bilgilerinizi girilmeli. Bu sebeptendir ki google bunu fark edip benim twilo ile onayladığım kanallarım da karşıma çıkan sayfada gösterdiği telefon numarası birisi babamın telefon numarası diğeri de kendi gerçek tel no çıktı. Bende direk onayladım, telefonlar yanımda duruyordu zaten.
Eğer bir gün kanallarım ip den adsense ipden kapanır banlanır ise o zaman buraya gelip yazacağım siz haklısınız diye.

Not: Bugün pin uyarısı da geldi. Artık son aşama pinin gelip paranın hesaba geçmesi kaldı. Oda olursa inşallah bir şey kalmayacak. Aynı ip tarayıcı devam edeceğim.

Aynı şekilde hocam aynı pc aynı ip aynı tarayıcılarla giriş çıkış yapıyorum hesaplarda açıyorum geçen sene mayıs ayında devre dışı kalan 2 gmail dışında bi problem yaşamadım

Aynı şekilde hocam aynı pc aynı ip aynı tarayıcılarla giriş çıkış yapıyorum hesaplarda açıyorum geçen sene mayıs ayında devre dışı kalan 2 gmail dışında bi problem yaşamadım

Sevindim hocam umarım hiç bir zaman sıkıntı olmaz.

Açıkçası ben spam topluluk telif vs. dışında sıkıntı olacağını sanmıyorum.

En basit mantık adam adsense onlarca kanal bağlanma hakkı vermiş mi vermiş.

O zaman aynı pc den ip den bir den fazla kanalı kontrol etme hakkını da vermiştir.

Ama tutup da başkasının hesabını adsensesini ya da sorunlu olan kanala aynı ipden giriş yapılırsa o zaman süprizlere şaşırmamak lazım.

Sevindim hocam umarım hiç bir zaman sıkıntı olmaz.

Açıkçası ben spam topluluk telif vs. dışında sıkıntı olacağını sanmıyorum.

En basit mantık adam adsense onlarca kanal bağlanma hakkı vermiş mi vermiş.

O zaman aynı pc den ip den bir den fazla kanalı kontrol etme hakkını da vermiştir.

Ama tutup da başkasının hesabını adsensesini ya da sorunlu olan kanala aynı ipden giriş yapılırsa o zaman süprizlere şaşırmamak lazım.

kesinlikle katılıyorum hepsi hergün kanallar açıp binlerce video yüklüyolar sonra 1 ay içinde toplu ban yedim diye yakınıyolar olacağı bu tabi dediğin gibi 500 kanal hakkı vermiş :)

çok saçma
gmaillerin şifresiyle adsenselerin banlanması ne alaka
bir adsensen banlanırsa aynı ipten diğerinede girersen banlanır
ama gmaillerin şifreleriyle adsenselerin banlanmaları uzaktan yakından bir alakaları yok

o arkadasın bir tek allah dediğine inan sen kardes. 5 gün önce google nasıl kazıklanır diye bir konu actı. orada avrupada bi arkadasınıza reklamlarınızı tıklatın diyodu. dün de adsensem banlandı hiç birsey yapmadım diye bir konu actı.
şimdi de hep aynı sifreden mailler actığım icin 2 adsensem banlandı diyo.
böyle işi gücü yalan dolan olanların foruma sokulmaması gerekiyor.

[MENTION=5903]ballackaga[/MENTION] Cok gizemli birisiniz sahte tik var ban var yalan var ne yapmali size ?

kasım ayından beri evden ve wınn dan mozilla yla her gün defalarca kanallara ve 2adsenseye girer dururum.bir de bot girer.telif ve sahte flag sonucu kanal kapatılması dışında sorun yaşamadım.yaşamayacağım anlamına gelmez ama bu kadar ayrıntıyla da uğraşamam...

emeğine sağlık...

---------- Mesaj saat 22:59:05 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:55:45 civarında gönderildi. ----------

Tekrar söylüyorum;

bende senin gibiyim hocam 10 tane gmailim var hepsine aynı ipden ve aynı tarayıcıdan giriyorum 1 haftadır sadece 2 kanalın para kazanması kapatıldı oda spam yüzünden çok fazla eşleşen veren video yükledim

Bende 5 6 tane kanal var zaten :D IP ban gelir mi ? ben bide kendim ilgileniyorum öyle bot filan kullanmıyorum.Yada şöyle sorayım IP ban neden gelir ki ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri