efsane1903
Yasaklanmış
proxy kullanmak her zaman tehlikelidir. google yakalarsa affetmez.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yararlı bir konu olmuş anlatımın için teşekkür ederim.
Ama hala bu tarz konularda sıkıntı yaşayanları anlamıyorum.
Artık gerçekten şüphelenmeye başladım.(acaba bende mi sıkıntı olmuyor diye)
Çünkü bir çok kişi sorun yaşıyor bu ip aynı tarayıcı vs. konusunda.
Tekrar söylüyorum;
Her gün aynı ip aynı tarayıcı aynı hesaplar defalarca giriş çıkış yapıyorum.
Benim gibi yapan kimse yok mu arkadaş ? Birisi yazsın lütfen kardeşim bende senin gibi yapıyorum desin.
Sadece 2 gündür 2 hesabıma tel onayı çıktı ne hikmetse. Ama o da sorun değil çünkü daha öncede söylediğim gibi gerçek bilgilerinizi girilmeli. Bu sebeptendir ki google bunu fark edip benim twilo ile onayladığım kanallarım da karşıma çıkan sayfada gösterdiği telefon numarası birisi babamın telefon numarası diğeri de kendi gerçek tel no çıktı. Bende direk onayladım, telefonlar yanımda duruyordu zaten.
Eğer bir gün kanallarım ip den adsense ipden kapanır banlanır ise o zaman buraya gelip yazacağım siz haklısınız diye.
Not: Bugün pin uyarısı da geldi. Artık son aşama pinin gelip paranın hesaba geçmesi kaldı. Oda olursa inşallah bir şey kalmayacak. Aynı ip tarayıcı devam edeceğim.
Aynı şekilde hocam aynı pc aynı ip aynı tarayıcılarla giriş çıkış yapıyorum hesaplarda açıyorum geçen sene mayıs ayında devre dışı kalan 2 gmail dışında bi problem yaşamadım
Sevindim hocam umarım hiç bir zaman sıkıntı olmaz.
Açıkçası ben spam topluluk telif vs. dışında sıkıntı olacağını sanmıyorum.
En basit mantık adam adsense onlarca kanal bağlanma hakkı vermiş mi vermiş.
O zaman aynı pc den ip den bir den fazla kanalı kontrol etme hakkını da vermiştir.
Ama tutup da başkasının hesabını adsensesini ya da sorunlu olan kanala aynı ipden giriş yapılırsa o zaman süprizlere şaşırmamak lazım.
çok saçma
gmaillerin şifresiyle adsenselerin banlanması ne alaka
bir adsensen banlanırsa aynı ipten diğerinede girersen banlanır
ama gmaillerin şifreleriyle adsenselerin banlanmaları uzaktan yakından bir alakaları yok
[MENTION=5903]ballackaga[/MENTION] Cok gizemli birisiniz sahte tik var ban var yalan var ne yapmali size ?
Hangi konuda yalan var onu öğrenebilirmiyim açıkçası merak etmedim değil pm ile iletisim kurabilirmisiniz benimle
Pm gerek yok buyrun.
http://www.ytpara.com/adsense-ban/22710-adsense-ban.html
Özellikle [MENTION=1183]palipleten[/MENTION] arkadaşın mesajı manidar.
bende senin gibiyim hocam 10 tane gmailim var hepsine aynı ipden ve aynı tarayıcıdan giriyorum 1 haftadır sadece 2 kanalın para kazanması kapatıldı oda spam yüzünden çok fazla eşleşen veren video yükledimYararlı bir konu olmuş anlatımın için teşekkür ederim.
Ama hala bu tarz konularda sıkıntı yaşayanları anlamıyorum.
Artık gerçekten şüphelenmeye başladım.(acaba bende mi sıkıntı olmuyor diye)
Çünkü bir çok kişi sorun yaşıyor bu ip aynı tarayıcı vs. konusunda.
Tekrar söylüyorum;
Her gün aynı ip aynı tarayıcı aynı hesaplar defalarca giriş çıkış yapıyorum.
Benim gibi yapan kimse yok mu arkadaş ? Birisi yazsın lütfen kardeşim bende senin gibi yapıyorum desin.
Sadece 2 gündür 2 hesabıma tel onayı çıktı ne hikmetse. Ama o da sorun değil çünkü daha öncede söylediğim gibi gerçek bilgilerinizi girilmeli. Bu sebeptendir ki google bunu fark edip benim twilo ile onayladığım kanallarım da karşıma çıkan sayfada gösterdiği telefon numarası birisi babamın telefon numarası diğeri de kendi gerçek tel no çıktı. Bende direk onayladım, telefonlar yanımda duruyordu zaten.
Eğer bir gün kanallarım ip den adsense ipden kapanır banlanır ise o zaman buraya gelip yazacağım siz haklısınız diye.
Not: Bugün pin uyarısı da geldi. Artık son aşama pinin gelip paranın hesaba geçmesi kaldı. Oda olursa inşallah bir şey kalmayacak. Aynı ip tarayıcı devam edeceğim.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.