IP Kontrol Programı - Bedava

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[MENTION=18491]mertsen1938[/MENTION] neymiş? Paylaşmıcaksın parayla satıcaksın. İyilik yaramazmış demekki. :) Seni anlıyorum şuan diyorsun ki yardımcı oldum olmaz olaydım. :) Bu işler böyle maalesef kardeşim..

Öyleymiş hocam. Ama insan tabiki kuşkulanır neden bu bedavada ötekiler parayla satıyor diye ben olsam bende kuşkulanırdım. Ama ben yinede bazı yaptığım kolay programları paylaşmaya çalışıcam.

imacrosla modemi resetliyorum burda hemen sonrasında kontrol ediyor.program için Çok teşekkür ederim hocam . Bu arada pm atmıştım. çözdüm o olayı :D

Bu nedir böyle ya herkes üstüne gitmiş sizin haberiniz yok ama neredeyse herkesin bilgisayarında virüs var zaten neden mi ? antivirüs programları zaten bir virüstür kur bakalım birden fazla anti programı ne oluyor hemen birbirini virüs olarak algılar program için gerekli bazı kodlar virüs yapımında da kullanıldığı için virustotal da virüs gösteriyor haa siz illa para vericem diyorsanız gönderin arkadaşın paypal hesabına oda mutlu olsun sizde para verip aldığınız için mutlu olsun ne böyle ya daha geçenlerde arkadaşım ücretsiz dağıttı diye birisi demediğini bırakmadı sonra oda ne yapsın konudan programı kaldırdı, ne bu sizdeki ön yargı be bu kadar güvenmiyorsanız kurun bir vmware ha yok isim vermiyim virüslüdür belki kurun bir tane sanal pc bir tanede iso dosyası kurun içerisinde deneyin ne deneyecekseniz virüs varmı diye... bukadar paranoyak olmayın! hiç güvenmeyen varsa zaten indirmez böyle yaparsanız forumda ücretsiz program dağımı olmaz kimse dağıtmak istemez.

Bu program ne yapar:
Programı ilk açtığınızda ipnizi not defterine kaydeder. Modem resetleyip programı tekrar açtığınız zaman. Not defterindeki ipyi kontrol eder eğer aynı ip ise "IP NUMARANIZ DAHA ONCEDEN KULLANILMISTIR." diye uyarı verir. Aynı ip değil ise "IP NUMARANIZ TEMIZ." der ve temiz ip yide kullanılmış iplerin alt satırına ekler. Ve böylece bidah bu ipler gelirse size kullanılmış uyarısı verir. Böylelikle günlük, haftalık, aylık, yıllık olarak her modem resetlendiğinde önceden gelen ip gelirse uyarılmış ve isterseniz tekrar modem resetlersiniz.

Uzun lafın kısası modem resetlediğinizde ip değişmişmi, bugün kullandığım iplerin aynısımı acaba diye meraklanmanıza gerek kalmaz.

Program "python" programlama dili ile yazılıp pyinstaller ile .exe dosyasına çevrilmiştir. Python kodlarını kontrol etmek istiyen adminlere kodları atabilirim.

Not: Programı ilk açınca programın bulunduğu konuma çıkan ipadreslerim.txt programla hep aynı konumda bulunması gerekmektedir.

Not2: Programı rardan çıkarın! Rara sağ tıklayıp klosöre çıkart derseniz en iyisi olur.

Öneri: Bir tane klasör açın ve o klosörde sadece program olsun programı açın o klosöre ipnumaraları.txt diye dosya oluşur bütün önceden kullanılmış ipleriniz orda kaydedilir.

Öneri2: Eğer günlük ip takibi yapmak istiyorsanız her günün sonunda ipnumaralarım.txt dosyasini silin.

Programı yapma amacım: Bugün bir arkadaş konu açmıştı böyle bir programa ihtiyaç duyuyordu. Bundan önce o konuda sadece 1 ip kaydeden program yapıp yayınlamıştım ama biraz daha geliştirip bütün ipleri kaydeden program yapıp bütün foruma paylaşıyım dedim.

Her hangi bir problemde sorumluluk kabul etmiyorum.

Python kodlarını isteyen kişiler özel mesaj atarsa verebilirim kodları.

sağolasın güzel programmış müsait birzamanda kurcalarım

Bu nedir böyle ya herkes üstüne gitmiş sizin haberiniz yok ama neredeyse herkesin bilgisayarında virüs var zaten neden mi ? antivirüs programları zaten bir virüstür kur bakalım birden fazla anti programı ne oluyor hemen birbirini virüs olarak algılar program için gerekli bazı kodlar virüs yapımında da kullanıldığı için virustotal da virüs gösteriyor haa siz illa para vericem diyorsanız gönderin arkadaşın paypal hesabına oda mutlu olsun sizde para verip aldığınız için mutlu olsun ne böyle ya daha geçenlerde arkadaşım ücretsiz dağıttı diye birisi demediğini bırakmadı sonra oda ne yapsın konudan programı kaldırdı, ne bu sizdeki ön yargı be bu kadar güvenmiyorsanız kurun bir vmware ha yok isim vermiyim virüslüdür belki kurun bir tane sanal pc bir tanede iso dosyası kurun içerisinde deneyin ne deneyecekseniz virüs varmı diye... bukadar paranoyak olmayın! hiç güvenmeyen varsa zaten indirmez böyle yaparsanız forumda ücretsiz program dağımı olmaz kimse dağıtmak istemez.

dediğiniz doğru :D eset kendini virüs olarak algılıyodu bazen bende :D Bu arada fudlanma gibi birşey yok fud olsa farklı birşeyde çalışırdı.Mertsen hocam teşekkürler kullanıyorum ben.Virüs totalda virüs gözükme konusunda ise kodlardan kaynaklı çok belli.Asıl virüslü gözükenden değilde full taramada virüssüz çıkandan korkucaksın.hadi logger diyelim ben kullandım kapatıp açtıktan sonra bilgisayarı loggerin mantığı başlangıçta çalışmaktıdır Buda msconfig ve Görev zamanlayıcısından belli olur herhangi bir sorun görmedim ben.Tabi Adminler incelerse daha tatmin edici olur herkes için

Son düzenleme:
[MENTION=9270]pynrs[/MENTION] hocam imacros ile modemi nasıl resetliyorsun?

http://www.ytpara.com/976232-post11.html hocam arkadaşın burda anlattığını yapın.
tabi benimki superonline HG552e modemi. bat dosyasına bu kodu ekledim. reset atınca firefox kapanıyor.ekrandan ip durumunu görüyorsunuz.

start /B "" "C:\Users\HÜSEYIN\Desktop\FirefoxPortable.lnk" imacros://run/?m="Reset.iim" -loop 1
timeout /t 23

TASKKILL /IM Firefox.exe

start /B "" "C:\Users\HÜSEYIN\Desktop\ipnumara.lnk"

Hocam nedense bende program çalışmıyor. kısa bir süreliğine dos ekranı geliyor tekrar gidiyor [MENTION=18491]mertsen1938[/MENTION]

Son düzenleme:
Bunun tamamen otomatik olanını vb.net`te kodlamaya başladım forumda ücretsiz vericektim ama bu tepkileri görünce gerçekten fikrim değişti bizim insanımıza iyilik yaramıyor.Adam uğraşmış ücretsiz veriyor millet hemen bir açığını arıyor adamın programıda kodlarıda temiz , tekrar ellerine sağlık.

Bunun tamamen otomatik olanını vb.net`te kodlamaya başladım forumda ücretsiz vericektim ama bu tepkileri görünce gerçekten fikrim değişti bizim insanımıza iyilik yaramıyor.Adam uğraşmış ücretsiz veriyor millet hemen bir açığını arıyor adamın programıda kodlarıda temiz , tekrar ellerine sağlık.

tamam.

İyiki böyle bir program paylaşmışım forumda iyiliklerin nasıl karşılandığını görmüş oldum. Artık yaptığım programları ya parayla yada sadece arkadaşlarımla paylaşıcam.
Program için yaptığım sitenin domaininide 5 dk sonra silicem program linki için pm atanlara geri dönmeyeceğim.

-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*--*-
Siz siz olun forumda bedava bir şey paylaşmayın.
-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*--*-

Konu kilitlensin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri