iPhone 5C'ye ne dersiniz?

Bana kalırsa Samsung S4 al Özellik ve Hız olarak İphoneyi her türlü katlar. Kamera Desen Samsung' da İşlemci Dersen Samsungda, Dizayn Dersen Samsungda zaten forumlarda olsun youtubede olsun Samsung' un İphone göre ezici bir üstünlüğünü rahatlıkla görebilirsin :)

Ya bırakın Iphone falan ya. Daha telefonun geri tuşu yok abi. Geçen arkadaştan aldım bir yerlere girdim geri geleyim dedim başa döndük.

Nokia 1110 akar gider. :D

koskoca apple'ın ürettiği milyon satan telefona nasıl tırt diyebilirsiniz arkadaşlar ya.siz ne kullanıyorsunuz allah aşkına merak ettim :D

вєякαη;230463' Alıntı:
Bana kalırsa Samsung S4 al Özellik ve Hız olarak İphoneyi her türlü katlar. Kamera Desen Samsung' da İşlemci Dersen Samsungda, Dizayn Dersen Samsungda zaten forumlarda olsun youtubede olsun Samsung' un İphone göre ezici bir üstünlüğünü rahatlıkla görebilirsin :)

Android den hevesimi 2 telefondur aldım hocam.. O yüzden iOs ve özellikle iOs7 daha çok ilgimi çekiyor.

iphone candır gerisi heycandır kardesim iphon al android dönmezsin zaten

Dolar ve Euro'nun son artışından sonra çok daha artacak telefonların değeri. Yeni çıkacak son nesil akıllı telefonların bugünkü kurdan 2500 TL'den aşağı olmayacağını düşünüyorum. Bir de taksit olayı kalkıyor. Artık son zamanları bence.

Ben Samsung kullanıyorum. Şarj problemi var ama 1000 TL ve üzeri bir telefona biraz çok bence. 2 sene sonra S4 mini almayı düşünüyorum.

o kadar iphone muhabbetinin ardından, en son kararım galaxy s4 oldu ve yaklaşık 1 saat önce almış bulundum :)

ayfon 4s alırsan hayatının hatasını yaparsın. Bence 5 al bak sonra demedi deme. 5 al 2. el kurtul yoksa 4sle sürünürsün. (lafıma geleceksin)

samsung xperia falan alıyım deme 6 ay içinde 2 sini kullandım son 2 haftadır bi 5s aldım çok farklı dünyalar, kötüleyenlere bakma genede git gör eline istediğin telefon içine sineni al, 5c alma plastik çünkü darbelerde çatlar matlar servisde girdirirler. en kötü 4s al ama oda '6' haziran ayına kadar çıkar çok eski bi model gibi kalabilir ama IPHONE CANDIR. markayı büyütmek adına değil gerçekten adamlar yaptığı için.

bende 4s var tavsiye ederim ha 5c de iyidir yani sana kalmış :D
edit: galaxy de iyidir aldığına sevindim :D

Hayırlı olsun ama iphone candır , iphone birtanedir :D Bir kere kullandıktan sonra daha başka bir telefon kullanamazsın.

iPhone 4S artık bozulduğunda, üretimi durduğu için garantiye gitmiyormuş. Yani 4 ve 4S'te bir sorun yaşarsam dımdızlak ortada kalacağım. 5 alsam, aliminyum kasa, çabuk çizilir. iPhone 5C'de iOs7 de yani yazılımda kasmalar yaşayabilirimişim ve plastik kasa idi, 5S e de bütçem yetmiyordu. Hepsini elimin tersi ile ittim ve galaxy s4 aldım :)

Yazıldı mı bilmiyorum ama, iphonedo diye bir adam var youtube'da araştır videolarını izle müthiş bilgiler elde edersin iphonelarla ilgili.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri