İphone 5s mi Galaxy S5 mi ?

Tabletim iPad çokta memnunum ama telefonumu değiştirken hakkımı Androidden yana kullanırım sanırım :)

s3 ü eşim, s4 ü ben kullanıyorum, hayatım boyunca apple ürünleri kullanmadım, evimde buzdolabım, tv, çamaşır makinesi, laptop vs de dahil her elektronik ürünüm Samsung'tur, hiç sorunum olmadı ve gayet memnunum, hayatımda hiçbir samsung ürünümü yetkili servise arıza için ***ürmedim, şu an kullandığım s4 bile benim için mükemmel bir makina ki s5 ihtiyacı hissetmedim, ama ilk fırsatta alacağım. Yorumlar çok acımasız olmuş, Samsung dediğiniz marka diğer markalarla kıyaslanırken bence en üstte olmalı, kullanmadan bir markayı kötülemek oldukça acımasız geldi, memnun bir Samsung kullanıcısı olarak mesajları görünce yazmadan geçemedim, saygılar herkese.

o rakamlar tabi ki doğru fakat sizin anlamadığınız onların birşey ifade etmediğidir Allah aşkına birde gerçeklerden bahsediyorsunuz telefon aldığınızda o yazıları rakamları kullanacaksanız sorun yok.İsterlerse 5 gb ram koysunlar yine bir iphone Apple olabilmek için çok fırın ekmek yiyecekler.Çünkü insanların çok büyük kısmı o şişme rakamlara değil kaliteye para vermeyi tercih ediyor.kıyaslama sitelerinden caps atan biriyle anlama anlamama muhabbetine giriyorum tecrübeleri ve kaliteyide kıyaslayabilecekmiymiş o siteler çünkü asıl gerçekler bunlardır fazla uzatmaya gerek yok tatlı sert tartışmaya girdik burada bitsin tadında kalsın yazacaksanızda lütfen özelden yazın buradaki mesajları kaldırmakla uğraşmayayım

Xperia Z2 cihazımdan tapatalk aracılığı ile gönderildi.

İphone kalitesine birşey demiyorum Kaliteli telefon şık bir telefondur satarken dahi para ediyor altın gibi fiyat düşmez. Malzeme kalitelidir samsung'a göre Tasarım olarak Güzel telefon onada lafımız yok. Resimde gördüğünüz veriler yalan dolan veriler değildir, bu dünyanın her yerinde aynıdır İphonenin 8 MP Samsung S5 13 Megapiksel bunun neresi şişme rakam olabilir ? İsterseniz canlı olarak da karşılaştırabilirsiniz. İşlemcisi İos' a göre yüksek Ram Yüksek Görüntü Çözünürlüğü Yüksek yani bu gerçekte kıyaslama yapıldığında da aynıdır Youtubede bir çok Test yapıldığında Samsung Her zaman önde çıkmıştır. Sanalda kıyaslandığındada aynıdır. Ben bana verilen özelliğe bakarım hocam Telefon düşer İphone birşey olmaz SAmsung parça parça olur o ayrı konu ama ben telefonu telefon niyetine kullanmak isterim özelliklerine icraatlerine önem veririm. Sonuç olarak Samsung İphone göre Özellik ve Kullanım Rahatlığı konusunda her zaman 5 Adım daha öndedir. Bunu bir samsung kullanıcısı olarak önyargılı olarak söylemiyorum kesinlikle tarafsız ve objektif olarak söylüyorum

Son düzenleme:
s3 ü eşim, s4 ü ben kullanıyorum, hayatım boyunca apple ürünleri kullanmadım, evimde buzdolabım, tv, çamaşır makinesi, laptop vs de dahil her elektronik ürünüm Samsung'tur, hiç sorunum olmadı ve gayet memnunum, hayatımda hiçbir samsung ürünümü yetkili servise arıza için ***ürmedim, şu an kullandığım s4 bile benim için mükemmel bir makina ki s5 ihtiyacı hissetmedim, ama ilk fırsatta alacağım. Yorumlar çok acımasız olmuş, Samsung dediğiniz marka diğer markalarla kıyaslanırken bence en üstte olmalı, kullanmadan bir markayı kötülemek oldukça acımasız geldi, memnun bir Samsung kullanıcısı olarak mesajları görünce yazmadan geçemedim, saygılar herkese.

Aynen hocam İphone yaş grubu düşük kişiler ve marka meraklı olan kişiler kullanıyor... Bana kalırsa Telefon Tamamen bir aldatmaca

Hız ve Özellik bakımından tartışmasız Android derim Htc M8 al kafan rahat olsun

htc M8 canavar 5+1 gibi ses çıkıyo ekran mükemmel. Canavar + canavar. Bende htc one var yegende s4. Samsungların kasalar çok dandik htc kaç defa düştü bi şey olmadı s4 2 defa düştü 2sindede ekranı patladı.

вєякαη;435771' Alıntı:
500018371265.jpg

İphone diyenlere gelsin bu resim :) Görüldüğü gibi Samsung S5'in İphone 5S' e göre neredeyse her yönden üstün

Android ile android'i eşleştirmiyorsun ios işletim sistemi ile android arasında cok farklar var.

Param olsa hiç düşünmeden HTC M8 alırdım ;)

Eğer şarj ı sorun etmem diyorsan 5S al 5S kullanıcısıyım telefonda 1200 küsür fotoğraf var ne donma var ne takılma ama dediğim gibi şarj cok sıkıntı şarj aleti yanımda geziyorum.

S5 kullanan bir arkadaşım ise telefonu aldığı ilk gün konuşmalarda 1 2 saniye ses sorunu olduğunu söyledi garantiye verdik 0 telefon verdiler yine aynı sorun ortaya cıktı telefonu aldıktan yaklaşık 30 dk sonra gittik yine belirttik sıkıntıyı yolladılar garantiye bu sefer sürüm atıp geri yolladılar. 2 3 defa denedik bu yöntemi sıkıntılı cihaz cünkü parayı alamadık tabi ki arkadaş kullanıyor şuanda S5 de tek sevdiğim özellik ultra şarj modu sayesinde pil %100 ken 11 12 gün şarjı gidiyor bunuda göz önünde bulundur samsungun genel problemi olan DONMA VE TAKILMALAR beni ilgilendirmez dersen S5 al yok takılma olmasın paramın hakkını isterim şarj aletiyle gezerim dersen 5S al

Eğer şarj ı sorun etmem diyorsan 5S al 5S kullanıcısıyım telefonda 1200 küsür fotoğraf var ne donma var ne takılma ama dediğim gibi şarj cok sıkıntı şarj aleti yanımda geziyorum.

S5 kullanan bir arkadaşım ise telefonu aldığı ilk gün konuşmalarda 1 2 saniye ses sorunu olduğunu söyledi garantiye verdik 0 telefon verdiler yine aynı sorun ortaya cıktı telefonu aldıktan yaklaşık 30 dk sonra gittik yine belirttik sıkıntıyı yolladılar garantiye bu sefer sürüm atıp geri yolladılar. 2 3 defa denedik bu yöntemi sıkıntılı cihaz cünkü parayı alamadık tabi ki arkadaş kullanıyor şuanda S5 de tek sevdiğim özellik ultra şarj modu sayesinde pil %100 ken 11 12 gün şarjı gidiyor bunuda göz önünde bulundur samsungun genel problemi olan DONMA VE TAKILMALAR beni ilgilendirmez dersen S5 al yok takılma olmasın paramın hakkını isterim şarj aletiyle gezerim dersen 5S al

Şarj onemli evet. Ama oyun oynrkeen, vsvs. kasmalar olmasını ıstemıyorum.. Cogunlukta android'de kasmaların oldugu solenıyo. O yüzden biraz geri adım atıyorum.

Selam arkadaşlar yaklasık 8 9 aydır iphone kullanıcısıydım. Ancak bugün iphone 4s'imi satmış bulunmaktayım. Şarjının çok gitmesinden dolayı sattım. İkisinden birini alıcam. android mi "galaxy s5" yoksa, ios mu? "iphone 5s" Sizin fikriniz nedir?

Htc one :)

tabiki iphone..samsung gibi büyük ekranlı telefonlardan hiç cazip gelmiyo.. bu arada iphone 4s'ini kaça sattın, piyasası nasıl? bendede var, değiştirip 5s'e çevirmeyi düşünüyorum da..

Son düzenleme:
Zevk meselesi,kimisi sariyi, kimiside lacivert'i sever.Eline alip inceledikten sonra hosuna gideni al. Yok iphone iyi samsung kotu vss gibi seyler dogruyu yansitmiyor.
Ikiside harika telefon,hatta birde htc one yi de incele hangisini seversen onu al.

1. Evet lenste kayma var lakin bunun fotoğraflara en ufak bir etkisi var mı??? yok.Tonlarca fotoğraf alabilirim yarattığı bir dez avanTaj yok demek ki bu şıkkı eliyoruz.
2- Kasada açıklık yok fotoğraf atabilirim evet olanlarda varmış fakat DH yi okursanız bununda bir sorun olmadığını kullananların yazılarından anlarsınız ;)
3. Yaşamadım görmedim duymadım bilmiyorum ��
4.bunu sorun olarak görmeniz çok garip bu listede olmaması gerek ip 5s de var mı bu özellik bilmiyorum ama olsa da kullanmam heralde ha bunları sorun sayarsak bende iphone umun çift tık ile ekranın açılmasını istiyorum ama dediğim gibi bunlar sorun değil tercihtir.
5.genel bir sorun olarak görülebilir dediğiniz gibi ısınıyor doğru.yanında su dolu bir kap bulundurabilirsin bence oldukça zevkli olur :d : p

Listenin Neredeyse hepsi elendi her telefonun eksisi vardır özellikle adı geçen diğer telefonlarda eksileri saymaya kalksak sayfalar dolar heralde lakin önemli olan artıların eksilerini gizlemesidir yılın telefonu olmaya aday bir telefon olmakla birlikte bunu gerçekten iyi başarmış sony.

3. Maddede ki sıkıntıyı gerçekten yaşamıyorsanız şaşırdım şuanda :) Benim demek istediğim tonlarca para yatırıyoruz bu icatlara . Ama hala sorunlar yaşıyoruz ve bu benim sinirimi çok bozuyor

İphone 5 kullanıyorum. Daha önce Sony marka android telefonlar da kullandım. Her ikisinin de artı ve eksi yönleri var. Yalnız ben İphone'nin kasası daha sağlam ve hoş görünmesinden dolayı iphone tercih ettim.

İphone alırsanız dahi ikinci el fiyatlarında çok fazla düşüş olmadığı için memnun kalmazsanız satıp ufak bir fark ile android cihaz alabilirsin.

Stabil çalışmasını istersen İOS
Ücretsiz uygulama çeşitliliği istersen teli root olayı ile kişiselleştirmek için; Andoid

Şimdiden hayırlı olsun.

Sony mony bu isleri gec hocam. Alinacak 2 marka var. Iphone icin o ozellikleren o para vernek benim gozumde safliktir. Tabiki kasma falan yok hocam telefonunaa adam gibi bakarsan hoc bisey olmaz. S5 tercihimdir hee zaman apple'a haketmedigi urun icin o para verilmez

GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam ben iPhone 5s ve ipad mini retina kullanıyorum . Youtube işlerimi de sorunsuz hallediyorum . Akşam arkadaşlarla dışarda sohbet ederken bi yandan da işlerimi görüyorum . Tabi aynısını samsungda da yaparsın ama samsung cihazların sonradan satmak sıkıntı . Samsung zırt pırt cihaz çıkardığından fiyatlar düşüyor . 2 yıl evvel 1900den aldığım iPhone 4 ü Mart ayında 1000den sattım mesela .

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri