Iricom Ukraine Network

enginkilicoglu

Kayıtlı Üye
Iricom Ukraine Network hakkında bilgisi olan var mı beyler başvurma şartları felan nelerdir forumda bulamadım bununla alakalı bir konu yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

google da şöyle bi bakayım dedim,hangi linke tıklasam burdan nasıl kurtulurum diyenlerin mesajı çıkıyor karşıma.socialblade istatistikleride pek iyi degil,bence....

hic bulasmayin ukraynada durumlar kritik...

benim bir tane kanalım buraya bağlı ilk ay ödemeyi yaptılar xx haneli ama tam bilgim yok ne ayak olduklarından :D araştırıyorumda hiçbiryerde birşey bulamadım :D

Son durum şöyle,
1 yıldır bu networkun Resmi Türkiye Bayisiyim, Aranızda network ile iletişime geçip bu konuda teyit alanlarınız da olmuştur.

Bir forum konusuyla CMS imizin adını beraber seçtik ve Bee network olarak belirledik.
Networkun çöplük olmamazı, herkesin düzenli kazanmasını istediğimiz için uzun süredir kısıtlı alım yapıyoruz.

Quiz bu politikayi izlemediği için şu an öngördüğümüz duruma geldi ki sanırım bu yüzden konuyu açtınız. Kısaca bizde durumun nasıl oldugunu da anlatayım soracaksınızdır.

1 eylülde bildiğiniz gibi tüm networklar yeni youtube politikalarından etkilenecek, ki bizi etkileyecek olan durum son 90 gün içinde kapanana kanal+telif oranına göre 3 ay boyunca kanal alamama gibi bir sorunla karşılaşacağız.

Bu kotayı zaten aştığımızı düşünüyoruz ve eylül 1 e kadar alımları biraz gevşettik.

1 video 10 abone ve Analytics e yansımış 1 izlenime sahip kanallarınızı

BYT NETWORK | Global Youtube Network! adresinden başvurabilirsiniz.

Kesinti oranı %30 dur
WEbmoney - Paypal ödüyoruz
Kapanan kanallar 1 ay gecikmeli olarak ödeniyor
Ödeme takvimi Ocak ayının kazancını ele alırsak Ocak sonu gelmeden açık kanallar Şubat 1-15 i arasıda önceki aydan kapanan kanalların ödemesini alırsınız.

Son durum şöyle,
1 yıldır bu networkun Resmi Türkiye Bayisiyim, Aranızda network ile iletişime geçip bu konuda teyit alanlarınız da olmuştur.

Bir forum konusuyla CMS imizin adını beraber seçtik ve Bee network olarak belirledik.
Networkun çöplük olmamazı, herkesin düzenli kazanmasını istediğimiz için uzun süredir kısıtlı alım yapıyoruz.

Quiz bu politikayi izlemediği için şu an öngördüğümüz duruma geldi ki sanırım bu yüzden konuyu açtınız. Kısaca bizde durumun nasıl oldugunu da anlatayım soracaksınızdır.

1 eylülde bildiğiniz gibi tüm networklar yeni youtube politikalarından etkilenecek, ki bizi etkileyecek olan durum son 90 gün içinde kapanana kanal+telif oranına göre 3 ay boyunca kanal alamama gibi bir sorunla karşılaşacağız.

Bu kotayı zaten aştığımızı düşünüyoruz ve eylül 1 e kadar alımları biraz gevşettik.

1 video 10 abone ve Analytics e yansımış 1 izlenime sahip kanallarınızı

BYT NETWORK | Global Youtube Network! adresinden başvurabilirsiniz.

Kesinti oranı %30 dur
WEbmoney - Paypal ödüyoruz
Kapanan kanallar 1 ay gecikmeli olarak ödeniyor
Ödeme takvimi Ocak ayının kazancını ele alırsak Ocak sonu gelmeden açık kanallar Şubat 1-15 i arasıda önceki aydan kapanan kanalların ödemesini alırsınız.

spam kabul ediyosunuz yani ? bide atma durumu oluyo mu sizde ??

QG gibi her kanalı almadığımız için şu an CMS imiz quizden daha sağlıklı durumda o yüzden şimdilik herhangi bir atma söz konusu değil. Ama eyül güncellemesinden sonra Diğer networklar gibi kanal alımının bir süre için google tarafından durdurulacağını düşünüyorum.

Not: Bir arkadaş onayların otomatikmi manuel mi oldugunu sormuş pm ile, Başvuru sisteminde gereksinimleri geçtiğiniz an panelimize düşüyor kanallar. DAvetiyelerinizi manuel olarak gönderiyoruz gün içinde.

- Birde Soracaksınızdır Quizden atılan kanalları alacakmıyız diye, Şu an çin almıyoruz ama almak için bi görüşme yapıp durumu paylaşırım

Son düzenleme:
QG gibi her kanalı almadığımız için şu an CMS imiz quizden daha sağlıklı durumda o yüzden şimdilik herhangi bir atma söz konusu değil. Ama eyül güncellemesinden sonra Diğer networklar gibi kanal alımının bir süre için google tarafından durdurulacağını düşünüyorum.

Not: Bir arkadaş onayların otomatikmi manuel mi oldugunu sormuş pm ile, Başvuru sisteminde gereksinimleri geçtiğiniz an panelimize düşüyor kanallar. DAvetiyelerinizi manuel olarak gönderiyoruz gün içinde.

farklı bir soru.. Quiz in şu an yaptığı işlemleri takip ettiniz, eğer bu yapılan işlemler sizin tarafınızdan yapılıyor olsaydı temmuz kazancımızı ve kapanan kanalların ödemesini 30 ağustosta yapar mıydınız?(insiyatif sorusu değildir, google size o kanalların parasını ödemiş midir yoksa ödeyecek midir? tek derdimiz temmuz kazancımızı alabilmek)

1 eylule kadar sokulan kanallar eylulden sonra kapanırsa eger bu 300luk ve 1000 lık kotaya dahil edilcek mi edilmiycek mi bilgin varmi bu konuda ? @M00nsp3ll

[MENTION=7784]M00nsp3ll[/MENTION] alt bayisi olduğunuz network forumda birinin ilgilendiği biliyordum aslında ama hiç başvurmadım.Çöp olmasın diye bunu gizlemeniz iyi olmuş.

1 eylule kadar sokulan kanallar eylulden sonra kapanırsa eger bu 300luk ve 1000 lık kotaya dahil edilcek mi edilmiycek mi bilgin varmi bu konuda ? @M00nsp3ll

Aldığım bilgiye göre son 90 gün geçerli olacak yani eylülden sonrasinin bir önemi yok neredeyse bütün networklar Google un verdiği kotayı geçmiş durumda zaten.

Neyse 1 eylül geldiğinde görücez hepimiz bilgi vermiyim şimdi, sonra forumda saygısız saygısız Felaket tellallığı yapıyorsun diyenler çıkıyor...

Son düzenleme:
Aldığım bilgiye göre son 90 gün geçerli olacak yani eylülden sonrasinin bir önemi yok neredeyse bütün networklar Google un verdiği kotayı geçmiş durumda zaten.

Neyse 1 eylül geldiğinde görücez hepimiz bilgi vermiyim şimdi, sonra forumda saygısız saygısız Felaket tellallığı yapıyorsun diyenler çıkıyor...
Hocam felaket tellalligiyla ilgisi yok ki, soru şu: kapanmış ve 1 ay ertelemeyle kapanan kanalın kazancını agustosta almamiz gereken kanallarin parasini google size odedi mi? Siz odeyecek misiniz veya baska bi soru sormuyorum. Tek soru bu aslinda.. gerisi quizin insiyatifi. Teşekkürler.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yeni bilgi güncellemesi yapayim, Google networkları barındırdıkları kanallar yüzünden uyarmış ve Networklar Toplu unlink işlemine geçtiler mecburen.

Sizde de atılacakmı sorusunun cevabını öğrenmiş olduk biz de atmaya başlıyoruz mecburen

Ödemeler konusunu lütfen bana sormayın quizGroup ile iletişime geçin. Bende kanalı olan varsa pm ile url atsın kontrol edeyim onun dışında Quiz hakkında yorum yapmam yakışıkalmaz.

neye göre atıyorsunuz atma kriteri nedir adsenseden para kazanması kapanan kanallarım var eger atma kriterinizi söylerseniz size baglayabilirm yaklasık 1 senelik kanallar telif falan yok temiz kategoridir.

Iricom Ukraine Network hakkında bilgisi olan var mı beyler başvurma şartları felan nelerdir forumda bulamadım bununla alakalı bir konu yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

iricom quizin yan sanayisi life gibi+++bazı çeşitli şirketler çalışıyor iricom ile
blockları ödüyorlar ..sağlam şirket ;)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri