Irmak'ın Katili Cinayeti İtiraf Etti

akmaster_91

Kayıtlı Üye
Müge Anlı ve ekibi bir zamandır kaybolan Irmak'ı arıyordu. Irmak'ın katili bugün bulundu studyo'da bulunan Himmet Müge Anlı ve arkadaşlarının sorularına daha fazla dayanamadı ve cinayeti nasıl işlediğini itiraf etti.

ŞÜPHELER HURDACILIK YAPAN HİMMET AKTÜRK’TE YOĞUNLAŞMIŞTI

Küçük Irmak’ın genetik bir rahatsızlığı olduğundan, babası Bilal Kupa kızının kaçırılma ihtimali üzerinde duruyordu. Irmak uzun mesafe yürüyemiyor, belirli bir mesafeden sonra yürüyüşten dolayı bacaklarında yaralar oluşuyordu. Bu yüzden kendi isteğiyle uzak bir yere gidemezdi. Baba Bilal Kupa, 19 Ekim’de canlı yayına geldi. Müge Anlı ve ekibinden küçük kızının bulunması için yardım istedi. Alaşehir’de araştırmalara başlayan Müge Anlı ekibine, mahalle sakinleri yakınlarda bir Hurdacı olduğunu, Irmak’ın bir ihtimal orada olabileceğini söylediler.

Bulundukları mahallede hurdacılık işleriyle ilgilenen Himmet Aktürk, yanına gelen Müge Anlı ekibine Irmak’ı en son kendisinin gördüğünü ve evinin önünde oturduğunu söyledi. Son gören kişinin Hurdacı Himmet olması üzerine Alaşehir emniyeti özel bir ekip ve eğitimli köpeklerle arama çalışmalarına başladı. Bu çalışmalar sırasında köpeklerin ilk baktıkları yer Himmet’in evi oldu. Bunun üzerine Himmet Aktürk günlerce programa geldi. Geldiği programlar süresince Irmak’ı sadece gördüğünü fakat olayla ilgisi olmadığını söyledi. Şüpheli ve tutarsız açıklamaları sebebiyle şüpheler onun üzerinde yoğunlaştı. Daha önce kendi öz yeğenine cinsel istismarda bulunduğu için 1,5 yıl hapis yatan Himmet Aktürk’ün küçük çocuklara olan zaafı yaşadığı bölgedeki mahalle sakinleri tarafından biliniyordu.

YAYIN ARASINDA CİNAYETİ İTİRAF ETTİ;
3,5 YAŞINDAKİ IRMAK’IN KATİLİ HİMMET AKTÜRK! Bugünkü canlı yayında (20 Ekim Perşembe) ise, iddialar yine Hurdacı Himmet Aktürk’ün üzerineydi. Ancak kendisi ısrarla bu suçu kabul etmediğini dile getirdi. Baskılara ve ısrarlı sorulara dayanamayan Himmet daha fazla dayanamayarak yayın arasında cinayeti itiraf etti.

Kaynak ve İtiraf Anı: Müge Anlı Irmak'ın Katiline Cinayeti Böyle İtiraf Etti İzle

Son düzenleme:
onun ben .......................................................................................................................................................................................................................
................................................................................ asacan böyle ** leri *** yaratıkları asasacaksın herkesin önünde büyük küçük demenden herkes görecek ***

Moderatör tarafında düzenlendi:
Her ne kadar zor olsada bu insan musfettesi hakkında yorum yazarken forum kuralları dışına çıkmayın arkadaşlar.

Bu aralar çoğaldı böyle küçük çocuklara şiddet uygulayan, taciz eden, öldüren adi şe re fsiz evlatları.Bunlar için adalet içerde değil.Bunları halkın arasına atıcaksın millet hıncını çıkarıcak medya önünde bu ********lerden.Bakın bakalım bitiyo mu bitmiyo mu bu olaylar.

Son düzenleme:
Bu herifi once atın altına sokacaksın at bunu bir güzel ............... Ondan sonra 40 gün etlerinden bir parça kesıp tuz basacaksın eğer gebermesse son olarakda kazığa gecireceksın 3 yasında bir meleğe bunu yapan aşşağılı yaşatmak öldürdüğü çoğcua insanlığa karsı bir suctur

kızgın yağa atın böylelerını gorun bakalım kımse yapıyor mu

İdam geliyor zaten yakındır

vicdan yuh lan küçücük çocuk lan küçücük namussuz herif!

Bu kansıza mahalle sakin leri sahip cıkıyordu 4 gündür ölebişey yapmaz öle adam değil stüdyoda neden okadar cok sıkıştırıyorsunuz diye hatta müge anlı bugün kü programınada kendini tutamayıp bu olay cözülsün o mahhalleyede sölyeyecek iki cift lafım var dedi . bunu şu sepetten yazdım herkes etrafına coluğuna cocuğuna ve etrafına cok dikkat etsin Allah düşmanımın bile başına vermesin böyle bir acıyı

Bırakın idam saçmalıgını böyle bi namussuzluk yapacak 2 dkka nefessiz kalıp bogulacak kurtulacak öylemi buna hergun ızdırap yaşatmak lazım hapiste çürüyüp gitsin

vayy be sabah izledim programı kendi kendime la adam saf biri suçu buna mı yıkmaya çalışıyo millet bir olupta fln diyordum meğerse o tipsiz maymun çıkmış yapan, Allah sana gün yüzü göstermesin .... evladı

Küçük çocuklara kendi öz yiğenine en son bu küçük kıza pislik namussuz herif bu gibi ********lere idam boş bunlara hayatının sonuna kadar çürümesin lazım hapiste öle ölmeyle kurtuluş yok bu dünyadada çekecek.

Bir de kapalı alan korkum var diyor hapishaneden korkuyor, yaptığı insanın kanını donduruyor. Neler göreceğiz daha.

2 gundur ızlıyorum ınsallah bısey olmamaıstır cocuga dedım ama bu kansız dan suphelendım hareketlrden konusmasından allah senı bıldıgı yapsın serefsız herıf senı ya allahım nasıl bırı nsan ya
ya senın ta ananını s...... yım pıcın oglu

böyle insanları öldürmeyip işkence çektirmek lazım iğ damda kurtarmaz Allah verdiği akıldan etmesin kimseyi

2-3 gündür bu tip programda sürekli saçmalayıp duruyordu.
Anneme dedim bu eleman birşeyler saklıyor bu yapmış olabilir, zaten daha öncede Yeğenine tacizden içerde yatmış, Pedofili (çocuk istismarcısı) bir tip.

Butür tipleri Brezilya hapishanelerinden birine koymak lazım.
Önce elemanlar bilimum araç gereçle tecavüz ediyorlar, sonrada işkence ile bir güzel vücudunu delik deşik ediyorlar, hala hayattayken el-ayak bilimum organlarını kesiyorlar, son olarakta kafasını kesiyorlar.
En temizi.
Butür tiplerin hapiste çürümek yada bu hayatta nefes alma lüksü yok.
İçerde Özgecanın katiline yaptıkları gibi bir tane sıkıp ölmesini izlesinler.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri