Is ariyorum acill

exolange

Yasaklanmış
Merhaba herkese .. yaklasik 1 aydir bostayim su an is basvurulari yapitorm ama sonuc yok elemana ihtiyaci olan varsa yapilmasini istediginiz isi bana anlattiktan sonra her turlu isinizi yaparim

Hiçbir yerde iş bulamadım bende hocam şans mıdır kriz midir anlamadım 1 yıldır aile komple işsiz . Umarım tez zamanda bulursunuz

yutup harici bende üniden beri boşum, Allahtan yt var. ama güzel hakkını alacağın iş bulmakta mesele asgari ücrete razıysan iş çok

Allah yardımcınız olsun arkadaşlar

asgari ücret iş çok dedğigi gibi arkadaşın bi yerden başlamak lazım açıkçası

bence iş çok fakat kriter çok

yutup harici bende üniden beri boşum, Allahtan yt var. ama güzel hakkını alacağın iş bulmakta mesele asgari ücrete razıysan iş çok

Yt den gelen parayi bildigimizden normal asgari ucrete calismak biraz zor geliyor artik dewir beden gucu ile degilde zihin gucu ile kazanma dewri

askeri ücret diyorsunuz da ilk başta insanların size 2 k vermesini mi bekliyorsunuz okumadıysan elinde mesleğin yoksa askeri ücreti alacaksın 3 sene 5 sene yoksa zaten yol kat edemezsin

---------- Spam Engelliyici 14:56 ---------- Önceki Mesaj 14:55 ----------

Yt den gelen parayi bildigimizden normal asgari ucrete calismak biraz zor geliyor artik dewir beden gucu ile degilde zihin gucu ile kazanma dewri

öyle diyorsun ama burada iş arıyorsun yoksa zihin gücünü kullanıp kendinde yapardın değil mi?

askeri ücret diyorsunuz da ilk başta insanların size 2 k vermesini mi bekliyorsunuz okumadıysan elinde mesleğin yoksa askeri ücreti alacaksın 3 sene 5 sene yoksa zaten yol kat edemezsin

---------- Spam Engelliyici 14:56 ---------- Önceki Mesaj 14:55 ----------

öyle diyorsun ama burada iş arıyorsun yoksa zihin gücünü kullanıp kendinde yapardın değil mi?

benim bildiğim asgari ücret alanlar 30 yıldır hala asgari ücret alıyor.
hiçbir yol katedemedi malesef.
emekli olcak

Çoğu yer zaten asgari ücreti verip eş**k gibi çalıştırıyor. Hiç bir standarta uymayan iş saatleri ile. Fazla çalıştırır mesaisini vermez. Sonra birde burda çalışmak isteyen çok var sen olmazsan başkası olur imajını veriyorlar. Tabi sende bazen kendini mecbur tutup çalışınca, adamda eş**k gibi kullanıyor seni.

askari ucrete bile cok diyen karaktersizler var 300 teleyi bankaya yatırdıktan sonra elden geri alanlar var. sahsen ben de asgari ucrete calışmaya razıyım ama o tur zihniyete sahip insanların işini yapmaya razı olamıyorum. bir de avrupa birliği diyorlar 3000 yıldan önce değil 6000 yıl gecsede bu zor cunkü asgari uzret avrupa sıntandartlarında olmadığı surece bu millet ab ye falanda giremez oda imkansız.

benim bildiğim asgari ücret alanlar 30 yıldır hala asgari ücret alıyor.
hiçbir yol katedemedi malesef.
emekli olcak

40 yıl koyun olursa çok çoban kandırır

azim yoksa zor ... 50 yılda asgarı ucret çalışır

zengin olmak için illa çalmaya çırpmaya gerek yok

Biraz calisma istegim vardi onuda aldiniz benden olumlu dusunun sabah 8. Aksam 8 asgari ucret :D

40 yıl koyun olursa çok çoban kandırır

azim yoksa zor ... 50 yılda asgarı ucret çalışır

zengin olmak için illa çalmaya çırpmaya gerek yok
ne alaksı var koyunlukla ne alakası var çalmakla çırpmakla

yaşın kaç bilmemde hayat pembe dizlerdeki filmlerdeki gibi toz pembe değil malesef.

Biraz calisma istegim vardi onuda aldiniz benden olumlu dusunun sabah 8. Aksam 8 asgari ucret :D

hocam bende öyle çalıştım hatta şuan çok zor durumdayım kira ödüyorum elektrik falan fistan ödüyorum çocuk var gittim 15 gün asgari ücret bile değil olsa amenna sabah 8 akşam 9-10 markette çalıştım 750 tl sigortasız 15 gün çalıştım mecburdum ama baktım yt de hala iş var bıraktım.

dedinizya yt den gelen paraları görünce gerçekten insanın çalışası gelmiyor bende bıraktım dedim bi kanal yaparım günde 25 tl kazanır çokmu zor yaptımda allaha şükür ama gelde bunu evdekilere anlat :D

yaw dedim manyakmısınız arkadaş ben 1-2 video yükleyip günde bu parayı kazanıyorum zaten en fazla 10 dk mı alır dedim ne diye gidip 13-14 saat eşşek gibi çalışayım yok diyolar iş bulacan o paraya güven olmaz diyolar ee bende güvenmiyorum ama bu koşullarda gerçekten çalışılmaz dedim.

sonra gittim alçıcı buldum inşaatta günlük 60 lira bana göre fazlasıyla güzel bi para çünkü mecburum neyse 3 gün alçıcıda çalıştım tüm işleri üstüme yıkıyordu bide senin yaptıgın işlerin 2 katını yapanlar var diyordu doğrudur senin yaptıgını makineyle yapanda var dedim neyse ertesi gün gitmedim bıraktım onuda bu devirde kimse kimseye acımıyor walla

hakkınızda hayırlısı hocam sağlam bişey bulursanız iyi bulamazsanız yt daily blog cart curt çıkarırsın yine asgari ücretin en az yarısını

askari ucrete bile cok diyen karaktersizler var 300 teleyi bankaya yatırdıktan sonra elden geri alanlar var. sahsen ben de asgari ucrete calışmaya razıyım ama o tur zihniyete sahip insanların işini yapmaya razı olamıyorum. bir de avrupa birliği diyorlar 3000 yıldan önce değil 6000 yıl gecsede bu zor cunkü asgari uzret avrupa sıntandartlarında olmadığı surece bu millet ab ye falanda giremez oda imkansız.

Hocam Avrupa hakkında bilginiz yoksa hiç konuşmayın..gidin bi bakın Avrupa ülkelerinin enflasyon değerlerine sonra gelin konuşun.. artık Avrupa dada eskisi gibi bolluk yok

durum engelli olanlar içinde aynı. 2016 yılı başlangıcından bu yana bir sıkıntı var. kendi sağlık durumumuzda olan işleri bulamıyoruz. varsa da bizlerin sağlığını olumsuz etkileyecek olan işler ilanda. Allah sonumuzu hayr etsin..

Valla beninde durum ayni antalyada yasiyorum burdaki butun is sahasi oteller bu sene turizm ölü, acikcasi benimde işime geliyo oteller acilsa aile baskisi biniyo uzerime git calis internete guvenme vs.tazinda asgari ücrete kòpek gibi calistiriyolar insani.ytdende para kazaninca hic calisasim gelmiyo,suanda calismanin tek acantaji sigortanin yatiyo olmasi ama bagkura baslamayi dusnuyorum kendi sigortamida kendim yatirinca ihtiyacim kalmicak calismaya. Allah youtubeyi basimizdan eksik etmesin :)

GT-I9060I cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ne alaksı var koyunlukla ne alakası var çalmakla çırpmakla

yaşın kaç bilmemde hayat pembe dizlerdeki filmlerdeki gibi toz pembe değil malesef.

örnek ver hocam :) aklımıza sok

başarı hikayelerini okuyalım ... bugun su satarak işe başlayan adamlar ülke ekonomisine yön veriyorlar..

asgari ücretle bi yerlerden başlamak gerek .. azim çaba alın teri helal para bi o kadarda şükür edersek güzel yerlere geleceğiz yeterki vizyon olsun

örnek ver hocam :) aklımıza sok

başarı hikayelerini okuyalım ... bugun su satarak işe başlayan adamlar ülke ekonomisine yön veriyorlar..

asgari ücretle bi yerlerden başlamak gerek .. azim çaba alın teri helal para bi o kadarda şükür edersek güzel yerlere geleceğiz yeterki vizyon olsun

Asgari ucretle bir yere gelen sayisi oldukca azdir onemli olan girisimcilik yatirim para hirs zeka guc para para cok para

asgari ücret diyip kücük görmeyin bence iş iştir millet ekmek bulamıyo yemeye..

eniştem 17 yıldır asgari ücretli calısıyo metro firmasında 2 tane cocuk büyüttü

bi işi bitirmek için bi yerlerden başlamak gerekir diye düşünüyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri