İş Arıyorum Lütfen Yardım Edin

HasanKaya

Kayıtlı Üye
Ben daha önceden youtube ile ilgilenmiştim ama okulumdan dolayı bırakmıştım. Şimdi okulumu bitirdim düğünümü yaptım. Gırtlağa kadar borçlandım arkadaşlar. Stresten uyuyamıyorum. Allah rızası için bana biri yardım edebilir mi? İster youtube da taktik göstersin ister başka bir iş olsun. Foruma yeni üye oldum. Üyelikler benim zamanımda açık değildi o yüzden üye olamamıştım.Forumu uzun süre okudum. 3cx numara satanlar var, gmail satanlar var vs. vs. Bu gibi işlerde olabilir tabi ki. Ben düştüm lütfen düşene bir tekmede siz atmayın olumlu mesajlarınızı bekliyorum nolursunuz!!!

Sana önerim onaysız gmail açıp satman. günde 50 tane açsan 20-25 lira yapar.

kardeşim maalesef onunda bir püf noktası var geçen stok yapayım dedim sonra "şuanda hesap oluşturmanıza izin vermiyoruz" gibi bir uyarı çıktı. bu uyarı daha 2.gmaili açarken çıktı hemde.

kardeşim maalesef onunda bir püf noktası var geçen stok yapayım dedim sonra "şuanda hesap oluşturmanıza izin vermiyoruz" gibi bir uyarı çıktı. bu uyarı daha 2.gmaili açarken çıktı hemde.

CCleaner ile çerezler vs silmen ve modeme reset atman gerekir

ben gmail satın alıyorum ve bunlara video yukluyorum.Senden istediğim bu yuklediğim videolardaki ses eşleşenlerindeki sesleri silmen ve video ortası reklamları açman ve ara ara kanalları kontrol etmen. ben sadece videoları at geç yapacağım senin için uygunsa çalışabiliriz.

CCleaner ile çerezler vs silmen ve modeme reset atman gerekir

denedim hocam oda kafi gelmedi.

---------- Spam Engelliyici 12:14 ---------- Önceki Mesaj 12:12 ----------

ben gmail satın alıyorum ve bunlara video yukluyorum.Senden istediğim bu yuklediğim videolardaki ses eşleşenlerindeki sesleri silmen ve video ortası reklamları açman ve ara ara kanalları kontrol etmen. ben sadece videoları at geç yapacağım senin için uygunsa çalışabiliriz.

nasıl sileceğim konusunda işin zorluğu ve ücretlendirme konusunda pm atarsanız çalışabiliriz tabi hocam. ne iş olsa yaparım çok aşırı kompleks olmasın yeter

[MENTION=20608]HasanKaya[/MENTION] Hocam Özelden Skype Adresini Ver Yardımcı Olayım.

ınankı kımse yardım etmez
Bak tartisma yaratmak istemiyorum ama seni uzun suredir takip ediyorum yani dikkatimi cekiyosun.Yazdigin her mesaj konuyla alakasiz,kiskirtici ve sert bir uslubla yaziyosun.Bu da beni rahatsiz ediyor,boyle yapmaya devam edersen yetkililere bildirecem.

Bak tartisma yaratmak istemiyorum ama seni uzun suredir takip ediyorum yani dikkatimi cekiyosun.Yazdigin her mesaj konuyla alakasiz,kiskirtici ve sert bir uslubla yaziyosun.Bu da beni rahatsiz ediyor,boyle yapmaya devam edersen yetkililere bildirecem.
gerceklerı soyluyorum hıcbır mesajım konuyala alakasız degıl yonetıcılerden mesajlarımın ıncelenmesını ısterım yada sen sıkayet et ıncelesınler o kadar konu gordum yardım amaclı acılmıs acmıs oldugum ama tam anlamıyla kımse yardım etmedı (kı mesajım herkez tarafından yanlıs anlasılmasın atamu parcalamak on yargıyı yıkmaktan daha basıttır)

Bu forumda yardım etmekten dolayı herşeyin para olmadığı bilincinde olan insan çok, sizde bunun farkına varın;) Çünkü şahit oldum zamanında(özellikle forumun kurulumundan kısa bir süre sonra) bu forumdaki yardımlaşma ortamını.

Parasızlığın ne demek olduğunu çeken gören bilir, bu forum bence bir şanstır bu açıdan.

Bu forumda gerçekten güzel kazanan ve yardımcı olanlar var yada ben öyle biliyorum en azından kurulduğu ilk zamanlar öyleydi. Yine yardımcı olacak vardır.

Öncelikle sana tavsiyem; kısa sürede hızlı kazanç için bence youtube bir nimettir. Belki klasik olacak ama bu forumdaki kazanca giden konular özellikle sana çok yardımcı olacaktır. Bilgisayar başında uyuyan biri olarak diyorum bunları,emek verirsen,çalışırsan normal işin gibi kazanmak mümkün bence.Uzun vade için önerim bir site/blog açman ve gerekli özeni dikkatini vermen. Uzun yazarak aklını karıştırmak istemiyorum ama aklına takılanları sorabilirsin, bol kazançlar,kolay gelsin.

Arkadaşın Durumunu En iyi Ben Bilirim. 2 Ay Oldu İşten Ayrılalı Evli ve Çocuklu Birisi Olarak İş Aramama Rağmen Bulamadım. Ayda 2.000,00 TL Civarında Giderim Var. Bu Boşluğumu KIsa Sürede Paraya Çevirmek için Bir Kaç Bilgisine Güvendiğim Arkadaştan Yardım İstememe Rağmen Kimisi Olumsuz Oldu. Kimisi Geri Dönme Tenezzülünde Bile Bulunmadı. Oysaki Onlardan İsteğim Ne Paraydı, Ne de Sadakaydı. Benim İsteğim Sadece Taktikti. Bu Arkadaşın İlacı da Bana Göre Taktik veya Dünya Engelini Geçme v.s. Şayet Yardım Etmek İsteyen Varsa ALLAH Rızası için Bence Arkadaşa Kısa Sürede Zamanını Paraya Çevirebilecek Taktik Versin...

Sevgili kardesim borclanarak evlilik yapmasaydin keske, hem ne acelesi vardi.

1-Egitim
2-Saglam bir is
3-Evlik

Bu siralamadan cikmayacaksin asla.

Valla milletin artık kendine yardım edecek hali kalmadı sorunlardan şu zamanda kimse kimseye mesai harcamaz açık konuşmak gerekirse

bende evlendiğimde gırtlağa kadar borca girmiştim.çöpümüze kadar kendimiz almıştık ve sonrasında yolunda gitmeyen durumlardan borçlar boyumu aşmıştı.youtube işine girene kadar da her gece yarın olmasın diye yatar olmuştum.o yüzden durumunu az çok anlıyorum.

bazıları anlamak istemiyor ama forumda yeterince bilgi paylaşımı var.en azından bir yerlerden başlamak isteyenler için yeterli diye düşünüyorum.gmail açamıyorum demişsiniz.forumda nasıl temiz gmail açıldığına dair en az on tane mesaj bulabilirim.

ben yardımcı olmayı severim ama daha en baştan her işin alfabesini öğret diyene de yardım edesim gelmiyor.siz araştıracakısınız gayret edip yapmaya çalışacaksınız ama bir yerde takılıyorsanız o zaman her türlü skype dan yardımcı olurum.

ve inanın ki burdan çıkacak yardım pek yararlı olmayacaktır.forumda içeriğinden,yolunuzu bulmanıza kadar pek çok yararlı konu vardır.bir hafta daha uykularınız kaçsın ama ne olur o bir hafta da o konuları okuyun.kazandıracak konuları bulamıyorsanız da ne kadar bilgi sahibi oldugunuzu belirten bir pm atın yarın size okumanız gereken konu linklerini atayım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri