İş bankası ödemeyi adsenseye geri iade etti

alacaklı kısmına ad soyaddan başka nevarki hocam yazıcak?

hocam ben bu şekilde yazdım

""" alacaklı kısmına sadece adınızı yazarsanız paranız geri gider. """

yani bazı kişile sadece adını yazıyor adını ve soyadını yazmıyor.
mesela bu arkadaşta adını soyadını yazmamış sadece adını yazmış.

Umarım paranızı sorunsuz alırsınız da aklıma takıldı neden soyadınızı yazmıyorsunuz hocam ?

[MENTION=14625]crocodils[/MENTION] çoklu adsense calistigim icin bir sikinti olmasin diye soyadimi yazma geregi duymadim

ben hayatımda 1 kere bile o alacaklı ad soyad yerine hiçbişey yazmadım bomboş duruyo hiç böyle bişey olmadı, herkes yazıyormu oraya ya ?

İki ay sorunsuzca bu şekilde ödeme aldım ama ne olduysa bu ay oldu

Arkadaşlar şu üstüne su iç muhabbettini bırakın adam kazandı para için uğraşcak tabi

Kafam karıştı banka hesabındaki isimdenmi bahsediyosun, ben alacaklı adına kanal ismi yazıyodum bişey olmuyodu:)

[MENTION=19946]YTcu[/MENTION] banka hesabımda ismim ve soyismim yer alıyor fakat adsense hesabımda alacaklı kısmında sadece ismim olduğu için ödemem geri gönderildi

Hayda bide bumu çıktı, şimdi bütün adsenselerin alıcı adını değiştirmek lazım.

---------- Spam Engelliyici 01:34 ---------- Önceki Mesaj 01:31 ----------

Herkes banka hesabı adıyla alacaklı adını aynımı yazıyo arkadaşlar?

diğer arkadaşlarda durum nedir bilmiyorum ama bugünden itibaren iş bankasıyla çalışmama kararı aldım

Hayda bide bumu çıktı, şimdi bütün adsenselerin alıcı adını değiştirmek lazım.

---------- Spam Engelliyici 01:34 ---------- Önceki Mesaj 01:31 ----------

Herkes banka hesabı adıyla alacaklı adını aynımı yazıyo arkadaşlar?

yıllardır adsensedeki alacaklı adım ile banka hesabındaki isimler farklı.adsense hesabında jack daniel yazarken,bankada fatih baz yazıyor ve hiçbi sorun yaşamadım.ama adsense alacaklı adı yerine jack yazmadım hiç,onda sorun çıkmış...

[MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] hocam yani sizce bırakalım eskisi gibi alcaklı adı farklı, banka hesabı sahibi adı farklı kalsınmı? Bide banka adsensedeki alacaklı adını görebiliyomu ki?

[MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] hocam yani sizce bırakalım eskisi gibi alcaklı adı farklı, banka hesabı sahibi adı farklı kalsınmı? Bide banka adsensedeki alacaklı adını görebiliyomu ki?

valla hocam benim adsense hesaplarında dedigim gibi durum.adsense alacaklı adı ile banka hesabının alakası bile yok ve hiç sorun yaşamadım ama eksik yazılırsa sorun çıkıyor mu onu denemedim işte.ama banka,adsensedeki ismi görebilir büyük ihtimalle.alacaklı adı olarak...

bende de alacak adı farklı, banka adı farklı, adres farklı :) Korkudan parayı başka hesaba eft yaptım :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri