Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Faiz'e koyarım risk sevmem1 Milyon ile neler yapılabilir peki fikirleri görelim.
1 Milyon ile neler yapılabilir peki fikirleri görelim.
Faiz'e koyarım risk sevmem![]()
O zaman apart yaptırırımTicaret olarak fikir arıyorum. Çok iyi bir fikir gelir. Arkadaşıd a müdür yaparız![]()
Tarla kirala ek biç
Bir koyup bir yıl sonra 3 alabilirsin
asfsa.FsA:FSA Yarıldım yaİşte girişimcilik böyle olur helal olsun koca yürekli birikim yapan adam.![]()
O iş sandığın kadar kolay değil
İlk olarak okulla anlaşman gerek. bi ücret talep edicek muhtemelen senden. ondan ziyade kaymakamlıktan izin alınması gerekiyormuş
Langırt, mısır, yumruk makinesi vs işleri geçti gitti zorlamanın anlamı yok. Yeni bir şey bulursanız eğer kırarsınız parayı ama artık o tarz şeyler her yere konuldu bu saatten sonra yer felan kapmak çok zor.
200 Bin TL çerez parası olmadığı için buradan fikir edinip o işe girmekte komik olur zaten hocam.
asfsa.FsA:FSA Yarıldım ya![]()
Okulla eğer tanıdık varsa anlaşılabilir diye düşünüyorum sadece okul değil tabi cafeler falanda olur dediğim gibi ücret konusunda tabiki talep olucaktır elektriği koruması var bu işin %30-40 Komisyon ile Hallediliyor
Ama Kaymakamlık Olayı Hikaye hocam
Benimki sadece Bir Fikirdi tabiki 200Bin TL ile Tabiki böyle bir işe girilmez İşim Makarası Ama Elinde Az Miktar parası olan varsa bence girsin ben şahsen ciddi ciddi 1-2 tane alıp koymayı planlıyorum aylık 1000tl getirse yada 500-600 getirse öpüp başıma koyarım akarı yok kokarı yok![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.