İş tanımını nasıl yapıyorsunu ?

• Kullanıcı t4dream
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Kazancımı söylediklerimde ooo bizde yapalım derler genelde sonra ytpara nın adresini veriyorum araştır diyorum takıldığın yerde gel sor.. bu güne kadar çıkıp gelen olmadı :D

Facebook iş kısmı : google

soranada "internet reklam sektörü" diyorum :D

sürekli farklı şeyler söylüyorum.ne iş yapıyorsun dediklerinde işte web sitem vardı reklam yayınlıyordum ama işler kötü gitti şimdi ürün satışı yapıyorum diyorum.sonra yine abi bu nette hiç şansım yok insanlar neler kazanıyor ben 3 kuruş gelicek diye sürünüyorum diyorım :) bu aralar yurt dışından ürün getirip satıyorum.ucuza çinden ürün alıyorum,3-5 kuruş üstüne koyup satıyorum diyorum.istedikleri ürün olursa eşe dosta bişey getirmiyorum,istersen gir şurdan al diye ebay linki filan verip çıkıyorum :)

sürekli farklı şeyler söylüyorum.ne iş yapıyorsun dediklerinde işte web sitem vardı reklam yayınlıyordum ama işler kötü gitti şimdi ürün satışı yapıyorum diyorum.sonra yine abi bu nette hiç şansım yok insanlar neler kazanıyor ben 3 kuruş gelicek diye sürünüyorum diyorım :) bu aralar yurt dışından ürün getirip satıyorum.ucuza çinden ürün alıyorum,3-5 kuruş üstüne koyup satıyorum diyorum.istedikleri ürün olursa eşe dosta bişey getirmiyorum,istersen gir şurdan al diye ebay linki filan verip çıkıyorum :)

manyele doymuyorum dyorsun en iyisini yapıyorsun:D

bu zamana kadar bankaya yıllık 22bin tl den fazla ödeme alıpta herhangi bir takibe alınan sıkıntı yaşayan oldumu acaba ? bende bankaya sormuştum banada 22bin tl ye kadar bir takip olmaz demişlerdi.

yıllık kazancı 22bin tl den yüksek olanlar bilgilendirirse seviniriz :)

bu zamana kadar bankaya yıllık 22bin tl den fazla ödeme alıpta herhangi bir takibe alınan sıkıntı yaşayan oldumu acaba ? bende bankaya sormuştum banada 22bin tl ye kadar bir takip olmaz demişlerdi.

hocam bu konulara hiç girme bence

artık partnerler var para paypala geliyo :D

Asil meslegim programcilik oldugu icin bilgisayar programcisi, web tasarimci, developer tarzinda yanitliyorum fakat youtuber falan demenizi onermem genel tutun bilisim sektoru diyin mesala youtube karistirmayin hic. Yarin birgun detay istemeye baslarlar, rakip olurlar :)

:) sarı bıyık ne hallere düşmüş arkadaş...

youtubeden doğru düzgün para kazanayım, hiç çekinmem direk derim video yükleyip kazanıyorum.. ister basit sanıp dalga geçsinler, ister bende yaparım diye küçümsesinler... aldığım paraya bakarım ve öyle diyenlerede gülerim..
ama işte gelmiyo işte nalet para :) bi türlü şansımız tutmadı o kadar uğraşmamıza rağmen..

Tek sefer transfer olabilir o garanti bankasi ile problem yasayabilirsin hesap ticari degilse ve yeniyse

:) sarı bıyık ne hallere düşmüş arkadaş...

youtubeden doğru düzgün para kazanayım, hiç çekinmem direk derim video yükleyip kazanıyorum.. ister basit sanıp dalga geçsinler, ister bende yaparım diye küçümsesinler... aldığım paraya bakarım ve öyle diyenlerede gülerim..
ama işte gelmiyo işte nalet para :) bi türlü şansımız tutmadı o kadar uğraşmamıza rağmen..

sarı bıyık ın olayı bu haller zaten:Dhadi içmee gidelim

Yıllık değil o aylık 1 ay içindeki meblağ dediğin kadar olmalı, aylık bölerek banka hesaplarınıza dağıtın..

Hocam tamam da bölünmüyor ki :)

Tek seferde geliyor para adsense'den ne yapacağız :)

Birde mesela ben 20 bin bir hesabıma 20 bin bir hesabıma geldi diyelim. 40 bin tl yi tek hesapta toplarsam bu 22 bin olayı yaşanmaz herhalde de mi ?

Birde ilk soruda sorduğum gibi tek gönderim 22 bini geçiyorsa ne yapacağız ?

Son düzenleme:
Banka hesaplarını kontrol ederken ticari işlemleri inceliyor, bizzat bir bankacı ile görüşmüştüm hesap açımında , 22 bin TL ye kadar denetim içinde olmuyormuş 22 bin TL den sonra bir ay içinde yatan meblağ nereden gelirse gelsin nasıl ticaret yapılırsa yapılsın denetime takılıyormuş ve üzerinden v.rgi alınıyormuş,aylık 22 bin TL yi geçmeyin tek banka hesabında.

Ama tek özgün kanalım var, bölme şansımız yok :) Şuan zaten o miktarlar biraz uzak ama kısmet olur da geçersek diye sordum yani :)

Geçen karakola gittim ifade vermeye ne iş yaparsınız dedi?
Eski mesleğimi söylemek istemedim bıktım çünki o işten ve başıma gelenlerden
Dedim ''Web site kuruyorum,google kazançları vs.'',
Dedi ''Yazayım sana gardaş Serbest Meslek''
Dedim''Yaz hocam alıştık zaten''
Dedi ''Aylık kazancın''
Dedim''......''
Dedi'' Asım adama bak la nasıl para kazanıyo sen anca feysbuka gir, polisliği bırakak amk,bu iş nası bişiy gardaş?''
Anlattım...
.......

Çok garışıkmış gardaş Tc. numaran neydi...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri