İş teklifi aldım. Siz olsanız ne yaparsınız?

F
  • Kullanıcı fth
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
sadece 4 ay olarak düşünmemek lazım ordayken yeni iş fırsatları çıkabilir

Onu düşünüyorum ama şu var hocam... 13 yıldır bu işi yapıyorum. Şimdiye kadar işsiz kalmadım Allaha Şükür. Tanıdıklarımda çok fazla. Şuan çalıştığım yere ikinci kez girdim. Onlar çağırdı. Yani onlar çağırdı ama bir defa daha çağırcaklarının garantisi yok. Fakat sektörde tanıdıklarım çok fazla buna güveniyorum. Yani olucağı varsa yine olur diyorum.. ama şüphelerim var işte. :)

Hocam ben mühendis değilim. Ama anlattıkların hoşuma gitti cidden. Beni cezbediyorbu yorumlar. Aksi yorumlarda düşündürüyor..

Gürhanım senin fikrin benim için ayrı önemli. Haklısın aslında ama ya başka bir kapı açılıyorsa diye düşünüyorum.

e-ticareti bana devret , işçi gibi çalışırım :)

hocam dusunmeden git 4 ayda 16bin$ yapar ortalama 50 bin tl desen geldiğinde e-ticaret+yt+website işlerine bu paranın yarısıyla bile yatırım yapsan fazla fazla alırsın ,

bunlar haricinde türkiyede kazandıgın parayıda yazsaydın ona görede bir değerlendirme yapardık .

hakkında hayırlı olması dileğiyle

Huzurun yerindeyse hiç bulaşma. Kafan nerede rahatsa orada ol. Hayatta paradan çok daha önemli şeyler var.

burdaki işlerini aksatmadan yapabilecek birine devredebilirsen git hocam ama öyle güvenilecek arkadaş nerde işte , ben olsam giderdim belki oraya gitmeniz hayatını değiştirebilir yeni iş teklifleri belki uzun süre gelmezsiniz bile herkese gelebilecek bir teklif değil iyi düşünün

Kesinlikle gitmelisin. Eticareti güvenebileceğin birine bırakabilirsin 5 ay idare etmesi için. Youtube zaten orda da idare edebilirsin ki Youtube en kazançlı ek iştir. Dönüşte de iş bulmakta zorluk çekmeyeceksen, sadece parası için değil gençken yaşayabileceğin deneyim için gitmelisin.

Eleman lazımsa biz de gelelim abi :) Bence iyi bir deneyim olur. Ayrıca geri dönsen bile sen her türlü yine iş bulursun. Bi de böyle iş için giden bir daha zor geliyor :D 4 ay olur 10 sene orada da her türlü iş bulursun.

Orada daha fazla kazanıp mutlu olabileceksen, orası daha iyi olur tabi. Hem farklı yerler görmek tecrübe edinmek her zaman iyidir.

abi makina mühendisi ihtiyacı varsa senle gelebilirim :D

Bence hayatinda 4 ay yeni seyler kesf edeceksin bence gitsen pisman olmazsin amma yine de kendi hayatin kendi kararin tek is gozuyle de bakmamak lazim gezmek yeni seyler kesf etmek hayat kisa zaten hep is para icin cabaliyoruz

bence git boşver youtubu spamı ne olacağı belli olmuyor

eticareti buradan ailenizden birine bırakabilirsiniz bilen varsa. Youtubeyi de oradan yönetebilirsiniz. Ben olsam giderdim, spamın ne olacağı belli değil ve oradan aldığın maaşı biriktirerek özgün bir kategoriye de giriş yapabilirsin güzelce.

Hocam düşünmen hata. Orada da bilgisayarın olur. Yine takılırsın buralarda. Zaten herşey botlar vdsler üzerinden yürümüyor mu ? Yeni bir ülke göreceksin. Daha önce hiç alışık olmadığın kültürün içinde bulacaksın kendini.
Bu yaz kanada ya gittim 2 ay dil kursuna. Abi böyle birşey yok. Ya sanki farklı bir ülkede değil farklı bir dünyadasın ( çok koreli arkadaşım oldu orada ve çok arkadaş canlısılar ) Şuan tüm dünyayı dolaşmak istiyorum yeni insanlar tanımak yeni yerler görmek farklı kültürlerin arasında kendimi bulmak...

Hocam hali hazırda e-ticaret işiyle uğraşıyorsunuz sattığınız ürünlerin çoğu zaten uzak doğudan gelmiyor mu? bence kendi işinizle de ilgili ufkunuz genişler yeni sektörler keşfedebilirsiniz. Sizi burada tutan bir etken yok ise hiç durmadan gidin 4-5 ay size hiç bir şey kaybettirmez aksine üzerine koyarda gelirseniz ki benim çok yakın arkadaşım kısa süreliğine çalışmaya gidip 4 yıl sonra geldi ve uzakdoğuda bağlantılarını yapıp şirketini kurdu şimdi paşalar gibi satışını yapıyor. Bu fırsat insanın hayatına belki 1 kez gelir iyi değerlendirin derim.

4-5 ay çalıştıktan sonra gelip kaldığın yerden devam edersin burdaki işlerine

Ben olsam giderdim kesin.Ama siz kalbinizi değil aklınızı dinleyin 😂

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri