Bi senin cevaplarına bakıyorum, bi kendi yazdığım mesaja bakıyorum, bakıyorum ama anlayamadım ben seni be arkadaş..yukardaki mesajımda da hayatım boyunca da kimsenin milliyetine uyruğuna söz etmedim, ettirmedim de..Güzel ülkemde ortam Cidden gerilmiş bu sıralar, senin gibi üfürtüden nem kapan arkadaşlar olduğu sürece de yazıkki böyle devam eder..gurbette yasayan birisi olarak içinde bulunduğumuz durumu içimden geldiği gibi ifade ettim, biri bakarsın Bulgar Türkü der, öteki çıkar Bulgar göçmeni der, beriki gelir muhacir der..dostum bu terimleri ben icat etmedim, an itibariyle müşerref olduysan bu Terimlere üzgünüm senin için..cahilliğimden konu açılmışken evvelAllah senin tarihini de kendi şanlı tarihimizi de gayet iyi bilirim de yeri ve ortamı değil, senin güzel Can'ın rahat olsun..neyse cahillik bende kalsın da ban olayına fazla takılma Allah büyüktür sen bu ateşli gençlik hallerinle bugün olmazsada alırsın bir gün o banı kısmette var ise

son olarak ne diyeyim kişi kendi gibi bilirmiş herkesi, seninki de o misal,Allah'a emanet ol arkadaşım, herkeslere de karışma Msj kasana statü verilmiyor burada, o olay yan forumda
NOT:Bu arada konuya gönderdiğim iki iletiyi de isteyen istediği gibi inceleyip yorumlayabilir, Canım kardeşim vesilesiyle ilk kez biriyle münakaşaya girdim son olur umarım..