ışıkları yine söndürdüler!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
benim ışıklar kısa devre yapti galiba bir geldi bir gtti birdahada yok ortada :D

bu sorun günün belirli saatlerinde düzelip tekrar meydana geliyor

şu ışık olayını koskoca youtube kökten halledemedi günlerdir.

şuan aynı dert var 10 dk oldu videoyuatalı 50 izleme aldı ışık hala yanmadı sanırım bir kaç k olması gerekiyor yanması için :)

şuan yeni kanalların para kazanmasını aktif edip reklamları açıyorum. anında yanıyor ışıklar.

şuan yeni kanalların para kazanmasını aktif edip reklamları açıyorum. anında yanıyor ışıklar.

evet aynı sorun bendede bu gün oluşmaya başladı. reklamları komple kapatıp açtım düzeldi.

Bu gidişlerin sonu ya komple gidecek yada teknik bir çalışma var.

evet aynı sorun bendede bu gün oluşmaya başladı. reklamları komple kapatıp açtım düzeldi.

Bu gidişlerin sonu ya komple gidecek yada teknik bir çalışma var.

saat 20:00 gibi aktifleştirip para kazan dediğim videolar şu an saat 01:00 gibi aktif olmuş. gecikmeli oluyor ama bir hafta önceki gibi büyük bir sorun yok gibi.

bir bendemi sorun var ?
ne zaman video atıp reklamları aktif etsem bekletiyor.
bugünde yine beklemeye geçti .

yaw kim elektrik faturasını ödemediyse ödesin olmuyor böyle :D
şaka bir yana aynı sorun bendede var umarım en kısa sürede düzelir ama bu tip olaylar bizim için kötü olacak çünkü spama çözüm bulmak için deneme yapıyorlar ve birçoğumuz spam ile para kazandığımız için sonumuz pekte sağlıklı değil

bende de son 2 saattir var öncesinde attıklarımın hepsi yandı ışık.

Bu nedir ya temmuz ayı karanlık ay ilan edildi youtube tarafından!!!

Arkadaşlar sakin olun :D Hemen yanmaz ama bir süre sonra yazar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri