AyyildizCs
Yasaklanmış
hayırlısı olsun ama facebook varken sosyal ag tutturmak cok zor genel bır kesme degılde tek bır gruba hıtap ederse daha uzun omurlu olur
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hayırlısı olsun ama facebook varken sosyal ag tutturmak cok zor genel bır kesme degılde tek bır gruba hıtap ederse daha uzun omurlu olur
sadece ödül alan arkadaşları degil diger arkadaşların önerilerinide sıralamaya paylaşırsanız. merak ettim dogrusu.
umarım sistem tutar.
Kazanan Arkadaşlar:
@black5410 - 250TL
@mixnewss - 150 TL
@Throck - 50 TL
@K@No - 25 TL
@gencaslan - 25 TL
Herkese katıldıkları için teşekkür ediyorum. Özellikle kazanan arkadaşlardan ricam fikirlerini paylaşmamaları forumdaKullanacağız diye bir şey yok, büyük iht. çok ufak bir kısmı kullanılacak ancak yine de öylesi daha doğru. Tüm katılan arkadaşları tebrik ediyorum. Bana kazanan arkadaşlar en yakın zamanda Paypal adreslerini atarlarsa özel mesaj olarak, mümkün olan en kısa sürede kazançlarını hesaplarına göndereceğim. Herkese tekrar teşekkürler, tekrar görüşmek üzere
![]()
Kazanan Arkadaşlar:
[MENTION=4421]black5410[/MENTION] - 250TL
[MENTION=5390]mixnewss[/MENTION] - 150 TL
[MENTION=112]Throck[/MENTION] - 50 TL
[MENTION=5049]K@No[/MENTION] - 25 TL
[MENTION=5023]gencaslan[/MENTION] - 25 TL
Herkese katıldıkları için teşekkür ediyorum. Özellikle kazanan arkadaşlardan ricam fikirlerini paylaşmamaları forumdaKullanacağız diye bir şey yok, büyük iht. çok ufak bir kısmı kullanılacak ancak yine de öylesi daha doğru. Tüm katılan arkadaşları tebrik ediyorum. Bana kazanan arkadaşlar en yakın zamanda Paypal adreslerini atarlarsa özel mesaj olarak, mümkün olan en kısa sürede kazançlarını hesaplarına göndereceğim. Herkese tekrar teşekkürler, tekrar görüşmek üzere
![]()
Merhaba dostum 2 gndur şehir disindaydm anca bakabildim.öncelikle tesekkur ediyorum.[MENTION=5023]gencaslan[/MENTION] nickli arkadaşımızın da ödemesi tamamlanmıştır, [MENTION=112]Throck[/MENTION] seni bekliyoruz sadece![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.