İsim & Fikir Önerisi - 500-600 TL Ödüllü Sosyal Ağ Projesi Üzerine [Yarışma]

hayırlısı olsun ama facebook varken sosyal ag tutturmak cok zor genel bır kesme degılde tek bır gruba hıtap ederse daha uzun omurlu olur

hayırlısı olsun ama facebook varken sosyal ag tutturmak cok zor genel bır kesme degılde tek bır gruba hıtap ederse daha uzun omurlu olur

Eyvallah üstad tutacağını düşünüyorum ben, çok umutluyum son günlerde yaptığımız görüşmeler sonrası. Bakalım neler olacak :)

Arkadaşlar son günler iki yarışma için de son görüşlerinizi bekliyoruz ;)

Arkadaşlar yarışmamız 30 Nisan 2014 tarihinde saat 23:59'da sonlanacak. Kazananlar bir iki gün ardından en geç açıklanacak. Alanadı önerileri kısmı sonlandı; ancak seçilen alan adı forumumuzdan olmadığından ödül veremedik alanadı önerisi için. 500 liralık ödül dağıtılacak fikir önerileri için, bekliyoruz son başvuruları da ;)

Son iki gün benim fikrim kaçıncı olacak merak ediyorum :D

Aramızdan bir facebook veya twitter gibi çok çok büyük bir yapının çıkması milli duygularımızı kabartır. Zor hatta imkansız gibi görünebilir ama olursa bu ülkeye yararı tartışılmaz.Projenize güveniyorsunuz inşallah herşey umduğunuz gibi gider :)

Fikirlerimi mail atmadım :D pm ile geçtim amaç yarışmaya katılmış olmak

sadece ödül alan arkadaşları degil diger arkadaşların önerilerinide sıralamaya paylaşırsanız. merak ettim dogrusu.

umarım sistem tutar.

sadece ödül alan arkadaşları degil diger arkadaşların önerilerinide sıralamaya paylaşırsanız. merak ettim dogrusu.

umarım sistem tutar.

Önerileri paylaşmayı düşünmüyoruz hocam; forumumuzdan kimlerin katıldığı zaten genel olarak belli burada. Teşekkürler iyi dileğiniz için ;)

Yarışmada son gün bugün. 23:59'a kadar [email protected] adresine yaratıcı fikirlerinizi göndermeyi sürdürebilirsiniz. Bir problem olmazsa da kazananlara cuma günü paypal aracılığı ile ödemeleri yapılır ;)

Kazanan Arkadaşlar:

[MENTION=4421]black5410[/MENTION] - 250TL
[MENTION=5390]mixnewss[/MENTION] - 150 TL
[MENTION=112]Throck[/MENTION] - 50 TL
[MENTION=5049]K@No[/MENTION] - 25 TL
[MENTION=5023]gencaslan[/MENTION] - 25 TL

Herkese katıldıkları için teşekkür ediyorum. Özellikle kazanan arkadaşlardan ricam fikirlerini paylaşmamaları forumda :) Kullanacağız diye bir şey yok, büyük iht. çok ufak bir kısmı kullanılacak ancak yine de öylesi daha doğru. Tüm katılan arkadaşları tebrik ediyorum. Bana kazanan arkadaşlar en yakın zamanda Paypal adreslerini atarlarsa özel mesaj olarak, mümkün olan en kısa sürede kazançlarını hesaplarına göndereceğim. Herkese tekrar teşekkürler, tekrar görüşmek üzere ;)

Kazanan Arkadaşlar:

@black5410 - 250TL
@mixnewss - 150 TL
@Throck - 50 TL
@K@No - 25 TL
@gencaslan - 25 TL

Herkese katıldıkları için teşekkür ediyorum. Özellikle kazanan arkadaşlardan ricam fikirlerini paylaşmamaları forumda :) Kullanacağız diye bir şey yok, büyük iht. çok ufak bir kısmı kullanılacak ancak yine de öylesi daha doğru. Tüm katılan arkadaşları tebrik ediyorum. Bana kazanan arkadaşlar en yakın zamanda Paypal adreslerini atarlarsa özel mesaj olarak, mümkün olan en kısa sürede kazançlarını hesaplarına göndereceğim. Herkese tekrar teşekkürler, tekrar görüşmek üzere ;)

Tşkler Hocam Ödül için umarım kullanırsınız fikrimi :)

Kazanan Arkadaşlar:

[MENTION=4421]black5410[/MENTION] - 250TL
[MENTION=5390]mixnewss[/MENTION] - 150 TL
[MENTION=112]Throck[/MENTION] - 50 TL
[MENTION=5049]K@No[/MENTION] - 25 TL
[MENTION=5023]gencaslan[/MENTION] - 25 TL

İlk kez bi yarismada 1.oluyorum cok mutluyum hocam teşekürler.

1,2 ve 4. arkadaşlara ödemeleri yapıldı, diğerlerinden Paypal bilgisi bekleniyor ;) tebrikler herkese.

[MENTION=5023]gencaslan[/MENTION] nickli arkadaşımızın da ödemesi tamamlanmıştır, [MENTION=112]Throck[/MENTION] seni bekliyoruz sadece :)

[MENTION=5023]gencaslan[/MENTION] nickli arkadaşımızın da ödemesi tamamlanmıştır, [MENTION=112]Throck[/MENTION] seni bekliyoruz sadece :)
Merhaba dostum 2 gndur şehir disindaydm anca bakabildim.öncelikle tesekkur ediyorum.

Paypali o.m dn gonderiyorum

Tamamdır ;) Herkese ödemeler tamamlandığına göre yakında görüşmek dileğiyle...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri