İsim & Fikir Önerisi - 500-600 TL Ödüllü Sosyal Ağ Projesi Üzerine [Yarışma]

facebook.com ? bence gayet guzel, cok tutar..

hocam birde şunu deneyin isterseniz ben kontrol ettim alınmamıs turkbooku.com :P

Bir kaç maddelik fikrimi sundum, umarım faydalı olurum ve başarılar dilerim :)

off kim niye versin size fikrini 500 liraya sizde iyice milleti çingen yaptınız.binlerce lira veren yarışmalar var bu kadar döt kalkması iyi değil bi de zaten bizim süper fikrimiz var demeniz yok mu. asaddsss,efendi olun fikrinizi yürütün varsa.

off kim niye versin size fikrini 500 liraya sizde iyice milleti çingen yaptınız.binlerce lira veren yarışmalar var bu kadar döt kalkması iyi değil bi de zaten bizim süper fikrimiz var demeniz yok mu. asaddsss,efendi olun fikrinizi yürütün varsa.

Okurken eğlendim :) binlerce lira veren yarışmalara katılın arkadaşlar, bizim yarışmamıza katılmayın. Çünkü biz o binlerce lira veren yarışmalar gibi onlarca sayfa mla yazı stilleriyle düzgün proje önerileri istiyoruz :)

Yarışmamız sürüyor arkadaşlar, kimseden genel bir proje istemiyoruz dediğimiz gibi. Sorumuz şu mantıkta sadece:

Şu anda yürürlükte olan sosyal ağlara hangi özellikler eklenirse kullanırsınız?

Sıfırdan bir şey üretmenizi isteyen yok :) Olan şeyler üzerinden eklenmesini önerebilirsiniz, şuana kadar oldukça güzel öneriler de geldi, gönderen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.

Arkadaşlar isim önerilerinizi beklemekteyiz. :rolleyes:

Bir projem var aynı bu sizin düşündüğünüz sistem farklı yanları ortak yanları var diğer sistemlerle fakat proje bir kere dilden çıktıkdan sonra başkasının aklına fikir ediyor alınmasa bile domaini bile hatta şuan için hazır fakat maddi kaynağım yetersiz şuan için, umarım aradığınızı bulursunuz.

o değilde herkesin bir sosyal ağ projesi mutlaka oluyor, benimde 3-4 yıl önce olmuştu fakat boş hayaller maalesef, hayaller maalesef yıkılıyor, Türklerden yani bizden bir cacık olmaz :D

o değilde herkesin bir sosyal ağ projesi mutlaka oluyor, benimde 3-4 yıl önce olmuştu fakat boş hayaller maalesef, hayaller maalesef yıkılıyor, Türklerden yani bizden bir cacık olmaz :D

Görüşürüz hocam :)

Mailinize gonderdimm hocam alan adini hakkindaki fikirlerimi insallah kazanirim :-)

Üstad gelen mail yok eğer yeni bir mail attıysanız, gelmedi sanırım, isterseniz pm ile aktarabilirsiniz. Teşekkürler ;)

Görüşürüz hocam :)

Üstad gelen mail yok eğer yeni bir mail attıysanız, gelmedi sanırım, isterseniz pm ile aktarabilirsiniz. Teşekkürler ;)

tutsun da ben yanılayım, quup.com sahibine bir adet domain satmıştım zamanında, bir yardıma ihtiyacınız olursa direk ona yönlendirebilirim, quup.com çok büyük bir projedir fakat eminim ismini ilk defa duymuş üyeler olacaktır.

Geçenlerde haberlerde vardı böyle bir yerli proje. Sizin proje mi acaba habere çıkan ?

Güzel bir proje olduğuna eminim güzel birde isim bulunursa tamamdır :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri