İsim & Fikir Önerisi - 500-600 TL Ödüllü Sosyal Ağ Projesi Üzerine [Yarışma]

Projenin bi temeli mutlaka aklınızda vardır, sosyal ağ çok yetersiz kalıyo. Biz değişik fikirler versekte ancak sizin temel projeniz kapsamında uygulanabilir.
Aslında bizim proje diye katkıda buluncağımız konu projenin temeline eklemeler veya yeni fikirler olabilir onun içinde projenin biraz detayını bilmek gerekir

Projenin bi temeli mutlaka aklınızda vardır, sosyal ağ çok yetersiz kalıyo. Biz değişik fikirler versekte ancak sizin temel projeniz kapsamında uygulanabilir.
Aslında bizim proje diye katkıda buluncağımız konu projenin temeline eklemeler veya yeni fikirler olabilir onun içinde projenin biraz detayını bilmek gerekir

Doğrudur üstad.

Mailde arkadaşa da söyledim. Sosyal ağ dediğimizde aklımıza gelen ilk sitelerden biri Facebook. Alın Facebook'u tüm içindekileri kapsayan bir şey düşünün hatta aynısının tıpkısını düşünün. Onun üzerine 1 adet özellik ekledik, o özelliği veremiyoruz ama o her şeyi değiştiriyor projeyi her şeyi değiştiren şey o.

Yani genel olarak aradığımız fikirler, facebook tarzı bir sosyal ağ sitesinde neler olsa sizin için daha iyi olur? Neler olmasını istersiniz? Bu tarz fikirler bekliyoruz :)

Hadi başarılar o zaman, Zamanında bu işe girmiştim.
Datacenter'lardan kiralama yapmıştım. Ancak bütçe ileride sıkıntı yarattığından kapatmak zorunda kaldım.
Eğer bütçeniz var ise, bu işte çok sağlam para var. Lakin ben açtığımda 1 haftada 2k üyeye ulaşmıştık...

İlgilenen tüm arkadaşlara teşekkürler, fikir önerilerinizi bekliyoruz.

Doğrudur üstad.

Mailde arkadaşa da söyledim. Sosyal ağ dediğimizde aklımıza gelen ilk sitelerden biri Facebook. Alın Facebook'u tüm içindekileri kapsayan bir şey düşünün hatta aynısının tıpkısını düşünün. Onun üzerine 1 adet özellik ekledik, o özelliği veremiyoruz ama o her şeyi değiştiriyor projeyi her şeyi değiştiren şey o.

Yani genel olarak aradığımız fikirler, facebook tarzı bir sosyal ağ sitesinde neler olsa sizin için daha iyi olur? Neler olmasını istersiniz? Bu tarz fikirler bekliyoruz :)

Projeyi değiştirecek fikirlerden biride bence twitterdaki anlık timelıne tarzı gibi özellik olabilir :)

Onur site açılınca linki buraya koyda spam için birkaç bin hesap açalım.Sonra değerlenir o hesaplar ;)

Bende şimdilik birşeyler gönderdim ilerde aklıma gelirse devam ederim

Onur site açılınca linki buraya koyda spam için birkaç bin hesap açalım.Sonra değerlenir o hesaplar ;)

Ben sana diyim beta sürümüne geçeceğiz en başta kısa bir sürelikte, o ara davetiye ile burdan yayılırız başlangıç noktamız burası olur :D çok deli şeyler olacak inan bana.

Teşekkürler ilgilenen arkadaşlar için, sürüyor yarışmamız güzel fikirler gelmeye başladı eğer devam ederse ilgi belki ödülleri arttırabiliriz sayı ya da miktar olarak.

Incubus ustadim benim hep cocukluk hayalimdi :) sosial kurmak soyliyim baya fikirlerim var bu konuda mail olarak birazdan ozgun sekilde yazicam

Ben sana diyim beta sürümüne geçeceğiz en başta kısa bir sürelikte, o ara davetiye ile burdan yayılırız başlangıç noktamız burası olur :D çok deli şeyler olacak inan bana.

Teşekkürler ilgilenen arkadaşlar için, sürüyor yarışmamız güzel fikirler gelmeye başladı eğer devam ederse ilgi belki ödülleri arttırabiliriz sayı ya da miktar olarak.

Hocam ödülü arttırmak istiyorsanız piyasadaki botlardan 10-15 günlük temin edersineniz teselli ödülü olarak oda işimizi görür :)

ustadim mail yazdim yazdim okursun zaman buldugunda ben kazanirsam paranin bir kismini losemi hastalarina bagislarim bir kisminida suriyeli garibanlara 50 tl falanda hesabimda saklar koray abimden biraz kanal alirim :)

Hocam ödülü arttırmak istiyorsanız piyasadaki botlardan 10-15 günlük temin edersineniz teselli ödülü olarak oda işimizi görür :)

Üstad o şekil yapıp herkesten saçma sapan yorumlar almaktansa (sırf teselli ödülünü alabilmek için) güzel fikirleri öne çıkarmak daha mantıklı geldi :) Bakalım duruma göre karar veriririz.

Teşekkürler fikirlerini paylaşan arkadaşlar için gerçekten yardımcı oluyorsunuz bizlere.

Üstad o şekil yapıp herkesten saçma sapan yorumlar almaktansa (sırf teselli ödülünü alabilmek için) güzel fikirleri öne çıkarmak daha mantıklı geldi :) Bakalım duruma göre karar veriririz.

Teşekkürler fikirlerini paylaşan arkadaşlar için gerçekten yardımcı oluyorsunuz bizlere.

ustadim ilk maili yazdim bir kac fikir daha geldi aklima eyer birinci maili okuduysan ikinci mailide yazabilirmiyim ?

ustadim ilk maili yazdim bir kac fikir daha geldi aklima eyer birinci maili okuduysan ikinci mailide yazabilirmiyim ?

Tabi üstad zaten mail sayısı önemli değil, fikirler değerlendirilecek :) Ne zaman isterseniz.

Küçük bir öneri maili attım ben de hayırlısı olsun hakkınızda :D

Yeni fikirler ve özellikle isim önerisi bekliyoruz arkadaşlar milyon dolarlık proje isimsiz kaldı :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri