İşimden atıldım :(

Sevgili arkadaşım öncelikle geçmiş olsun...Gördüğüm kadarıyla yaş olarak benden küçüksün...Sana bir abi tavsiyesi umudunu kesinlikle kaybetme...Yaklaşık 2 yıl önceki durumumu bir bilsen inan bittiğim noktaydı...Ama hiç bir zaman şükür ve sabırdan geri durmadım. Hatta daha güçlü şükretmeye başladım...Şimdi en azından artık hayatıma daha rahat yön verebiliyorum...Sadece sabret, yılmadan usanmadan video yüklemeye devam et...günün birinde farkı farkedeceksin Allah'ın izniyle...Yolun zor ama inanki açık olacak...

dostum geçmiş olsun.... ilk etapda hayat öyle bişe ki...
bir bakıyorsun grafiğin tepelerde, bir bakıyorsun diplerde, en guzeli ortalarda olması.. bir bakmışsın sevdiklerin yanında, bir bakmışsın kimileri eksilmiş :( .. hayt inişli çıkışlı grafik...

1-ne olur saolsun pet etmek yok.Allah rıskını alsa, seni tutmaz canını alırdı... bir kapı kapandı başka kapılar açılacaktır... sen en dibe yakın inmişsin.. bundan daibi yok taki, Allah göstermesin, yaralarını sarıp hayata tutunarak yoluna devam edeceksin...
Alternatifleri değerlendırmende guzel, azimlisin, taşı sıksan suyunu çıkartırsın...
öneclikle dinlenmelisin dinlenirsen tabi youtube yararlı oalcaktır, forumda bilgiler zaten var...
ama reeldede güzel iş bakmalısın, işçi bulma kurumu kaydını yap, ilk etapda basit işler bak kendıne, internet cafe , ayda basit mahalle işleri .. sonra iyileşinde reel de çalışmaya devam edersin...
geçmiş olsun....
(bizde maaşlı işlerdeyiz youtube ek oluyor, olacak :D para yok dağa gelmedi)

kusura bakmayında her gün 1 kişi duygu sömürüsü konusu açıyor yardım etsinler diye Muslera06 konularını inceleseniz yeterli kazanç için veya yukarıda abone ol reklamı var YTP ordaki videoları incelen yeter + olarak o hemşire bedelini öder

......

kusura bakmayında her gün 1 kişi duygu sömürüsü konusu açıyor yardım etsinler diye Muslera06 konularını inceleseniz yeterli kazanç için veya yukarıda abone ol reklamı var YTP ordaki videoları incelen yeter + olarak o hemşire bedelini öder
Adamın canı sıkılmış.Belki kafam dağılır diye konu açmış.adam senden yardım mı istedi sanki

Geçmiş olsun, inşallah en kısa zamanda her şey yoluna girer. Tam anlamıyla iyileşmeden bir şeyler yapmaya çalışmayın sakın, nasıl olur bilmiyorum ama tekrar doktora görünün mutlaka ihmal etmeyin. Umarım en kısa zamanda iş durumunu da halledip normal hayatınıza dönebilirsiniz.

Arkadaş YouTube'dan niye kazanamıyorum, bana yardım edin vs. demiyor ki. Bir sürü kötü şey ardı ardına gelmiş ve içini dökmek istemiş, gayet normal... Ne güzel yol gösterenler çıkıyor, insanlar destek oluyor.

Oturduğumuz yerden konuşmak çok kolay, kimse başına gelmedikçe anlayamaz böyle durumları.

25 yasında bır delikanlının böyle bir konu açması zor bir durum. elin ayağın tutuyor. zımba gibi delikanlısındır. acizlik durumundan kurtul ve silkelen kendine gel. herkezin borçları vardır. ama çıkış yolunu farklı şeylerde araman gerekir.

Ben sana son 1 yıl ıcerısınde yasadıklarımı anlatayım.Belkı ılham olur sana.

Yaklasık 1 sene once bır şahıs şirketi kurdum. bankadan 20.000tl kredi cektım. 6 ay boyunca idare etti ancak işler kesat olduğundan dolayı malesef 6. ayda iflas etim. Tabi burda beninm vicdanım beni batırdı. çalışmayan elemanı işten atamadık. sonra herkes saldı kendini ve sonuç iflas. Dükkandan cıkarken kargo firmasına 1,500TL borcum vardı ve iş yerine sahibine 2,000TL borcum ve bankadan çektiğim kredinin sadece 4 ayını ödeyebilmiştim. Geride 18.000TL borç vardı. 4 ay önce olan olayı anlatıyorum. birkaç bankadan kredi kartlarım vardı. Toplam limiti 5250 Lira. Dükkan batınca (senin durumundayım, evin geçimini sağlayan bir ben birde abim var) mecbur kaldım, kredi kartlarından bir takım borcları kapattım, 1 ay sonra borçlar üst üste gelince; dedim Allahtan ümit kesilmez. 10,000TL daha cektım bankadan arkadaş vasıtası ile ve eleman tutmadan tekrar başladım işe. Çünkü malum borç çalışarak bütün maaşını versen heray giç yoksa 2 sene sürecekti. Açım iş yerimi, 3-4 ay güzel bir şekilde gitti. Sonra bir adam tarafından ufak çaplı bir zarara uğratıldık (8,000TL'lik mal temininde para alamamak gibi) ve 9 Eylül 2013 Pazartesi itibariyle o dükkanıda kapatmak zorunda kaldım.

Üzerimde olan borç, önceki iş yerinden 8 elemanın 2'şer aylık maaşları
Full Limitleri sıfırlanmış Kredi Kartları 5,250₺
18,000₺ + 9,000₺ Banka Kredisi
Ve Ofis malzemeleri Taksitleri 4,800₺

ve biraz daha açıyım sana konuyu, sana ilham olsun. Ben nişanlıyım ve 1 sene içerisinde evlendim evlendim, evlenemedim sonuç yok kız tarafı için. Benden istenilen kendine ait bir dairen olsun. Yoksa bu iş olmaz.

Şimdi ben napıyım dostum :) Yapcak bişi yok. Yüce Allahtır herşeye vesile olan.

Bi söz vardır. Yüce Allah kuluna önce verir ve izler, sonra alır ve izler.
İsyan etmek sonuç değil. 25 Yaşındasın! Ötesi yok bunun. Zımba gibi olman, taşı sıkıp suyunu çıkarman gerekir. Şimdi bırak bu konuşulanları iş aramaya koyul..

BU ARADA BENİM DE YAŞIM 25 DOSTUM

Geçmiş olsun, YT işine dört elle sarılırsanız kazanabilirsiniz.
Forumu okuyun, inceleyin derim.
Ben şu ana kadar forumdan çokşey öğrendim, kazancım düşük fakat birgün çıkacaktır mutlaka.

geçmişler olsun Allahtan hiç bir zaman ümüdinizi kaybetmeyin ve sabır edin sabır ve inanç her şeyin başıdır ...güzel günler çok yakında gelecektir .

Geçmiş olsun dostum.. Herşeyin hayırlısı..

Benim yüzümden tartışmanızı istemem hocam.Konumun silinmesini için report ettim.Hepinizden özür dilerim. :(

konuyu report etmişsin mesajımı silin yanlış anlaşıldım diye ama silmiyorum.
Yanlış anlaşılacak bişey yazmamışsın ben gbi duygu sömürüsü göremedim konuda.
Gören arkadaşlar problemi kendinde arasın.

Geçmiş olsun hocam tüm umutlarını youtubea bağlama bence iyileştiğin zaman normal bi işe başla

İçinde 1 nebze bile insanlık olmadığını ne kadar da belli etmişsin adam senden işten atıldım borç verirmisin mi diyo? ya da işten atıldım youtube işine başlıycam kanal ver falan mı diyo? adam sadece derdini paylaşmış sende sanırsam kalbin kötülük,fitne fesatla dolduğu için adama böyle birşey yazmışsın.Ne diyim Allah ıslah etsin seni.

senin yapman gereken hastaneden raporlarını almak
raporlu oldugun günlerin ücretini sigortadan tahsil etmeye calısmak

işçi mahkemesine gidip durumu izah etmek ve sıkı sıkı takip etmek

burda bir cogumuz gecmişinde ve halen sıkıntı yaşayan insanlarız
senin baban sizi terk ettiginde delikanlıymışın benim babam bizi terk ettiginde 13 yaşındaydım ayakta kalabilmek için aklına gelebilecek temiz ve pis işlerin hepsine girdim cıktım

bunalımada girdim intahar girişimlerimde oldu agladımda sızladımda insanlardan medette umdum ama hepsi boş
sen her koşulda her şeye ragmen işine gücüne bakacan haytta dim dik duracan kendin için degil sevdiklerin için gerekirse sırtın sızlaya sızlaya hamallık yapacan inanılmaz acılar ceksende gıkın cıkmayacak fırsatlar kollayacan emin ol madden ve manen dibe vuruş seni yeni fırsatlar için diger insanların bir adım önüne atacak kimsenin görmedigi anlamadıgı şeyleri sen göreceksin sen anlayacaksın yeterki dik dur

bende su an 26 yaşındayım allaha cok şükür her şeyim var en iyilerinden
babamsa cöplük gibi bir yerde sürünmeye devam ediyor
annem istege baglı bakurdan önümüzdeki yıl emekli olacak bu ay son ödemesini yaptım kapattırdım kendi üstüne tapulu güzel bir dairesi var bankada emekli oluncaya kadar yetecek parası var
kardeşim üniversite 4. sınıfta seneye ögretmen olacak işallah altında arabası var tek başına apartta kaldı hiç bir maddi sıkıntı cekmedi şimdiye kadar

ve ben madden herşeyim 4 4 lük olsada malesef agır pisikolojik sorunlarım gecmişe yönelik yapmasaydım dediklerim ama olmasaydı olmaz bi ton problemim var annemin ve kartdeşimin boynunu bükseydim yaşayamazdım sanırım onların mutluluklarıyla hayattayım kendimi harcadım onları kazandım kısaca

28 Ağustos günü çalıştığım ağır bir işte belimi acıttım.Hastaneye gittim, hemşirenin yaptığı iğne sinirime denk geldiği için sağ bacağımın üstünede basamıyorum.
10 gündür evde yatıyorum, tam olarak iyileşmiş değilim.Boş oturmasını seven biri değilim.Ödenmesi gereken dünya kadar borcumuz var.Ben evde rahatsız olduğum için annem çalışıyor.
Yaklaşık 1 haftadır youtube ile birşeyler yapmaya çalışıyorum ama ondada başarılı olduğum söylenemez.
Duvarlar artık üstüme geliyor.Napıcamı bilmiyorum.Bu konuyu niye açtım onuda bilmiyorum.:(:(
kardeşim hangi şehirdesin
sen izmirdeysen iş bulmam konusunda belki biraz yardımım dokanır sen yaz bn 1-2 saate nete geri dönücem

Kardeşim tebrik ediyorum seni.İnan yazını heyecanlanarak okudum.Olay budur.Ben hayatta o kadar tecrübe ettim ki Allah'tan isteyince ve gereklerini yerine getirince sonunda mutlaka Allah bi kapı açıyor.İşin sırrı "Bu işim olmadı,tutmadı ama şu tutabilir vs diyerek devamlı bir arayış içinde olmak"
senin yapman gereken hastaneden raporlarını almak
raporlu oldugun günlerin ücretini sigortadan tahsil etmeye calısmak

işçi mahkemesine gidip durumu izah etmek ve sıkı sıkı takip etmek

burda bir cogumuz gecmişinde ve halen sıkıntı yaşayan insanlarız
senin baban sizi terk ettiginde delikanlıymışın benim babam bizi terk ettiginde 13 yaşındaydım ayakta kalabilmek için aklına gelebilecek temiz ve pis işlerin hepsine girdim cıktım

bunalımada girdim intahar girişimlerimde oldu agladımda sızladımda insanlardan medette umdum ama hepsi boş
sen her koşulda her şeye ragmen işine gücüne bakacan haytta dim dik duracan kendin için degil sevdiklerin için gerekirse sırtın sızlaya sızlaya hamallık yapacan inanılmaz acılar ceksende gıkın cıkmayacak fırsatlar kollayacan emin ol madden ve manen dibe vuruş seni yeni fırsatlar için diger insanların bir adım önüne atacak kimsenin görmedigi anlamadıgı şeyleri sen göreceksin sen anlayacaksın yeterki dik dur

bende su an 26 yaşındayım allaha cok şükür her şeyim var en iyilerinden
babamsa cöplük gibi bir yerde sürünmeye devam ediyor
annem istege baglı bakurdan önümüzdeki yıl emekli olacak bu ay son ödemesini yaptım kapattırdım kendi üstüne tapulu güzel bir dairesi var bankada emekli oluncaya kadar yetecek parası var
kardeşim üniversite 4. sınıfta seneye ögretmen olacak işallah altında arabası var tek başına apartta kaldı hiç bir maddi sıkıntı cekmedi şimdiye kadar

ve ben madden herşeyim 4 4 lük olsada malesef agır pisikolojik sorunlarım gecmişe yönelik yapmasaydım dediklerim ama olmasaydı olmaz bi ton problemim var annemin ve kartdeşimin boynunu bükseydim yaşayamazdım sanırım onların mutluluklarıyla hayattayım kendimi harcadım onları kazandım kısaca

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri