İsimtescilin yaptıgı terbıyesızlık

ripdimebag

Kayıtlı Üye
arkadaslar isimtescil bugunlerde aç kaldı galıba,
wordpress tabanlı ıcerısınde 10k içerik bulunan web sayfam var,
sıteme ulasamadım bellıkı hostıngle alakalı bır sorundu,tıcket olusturdum ve bana vds almamı soyledıler,

benımde verdıgım cevap,

bana hostıng paketımın verdıgı ımkanları ne doldurmus nede aşmıs bır websayfam var gunluk 20 kısı zor gelıyor sıteme ısım gucun yok birde vds mı satın alıcam dedım,

daha oncede isimtescıl ıle ılgılı sorunlarımı konu acarak sızlere bıldırdım,
eger kı site acmayı dusunuyorsanız ve hostıng fırması dusunuyorsanız,
aynı sorunlar sızınde basınıza gelebılır,onun ıcın baska fırma ıle calısmakta fayda var

Alastyr de de cpu sorunları oluyordu bende hep. Destek süper evet ama site kesiliyordu aşırı cpudan sürekli.

bahsettıklerınızı bılmıyorum ama sayfalarımı tasımam lazım,

ne trafık neden depolama alanını doldurmus degılım benı vds almaya ıtıyolar

hocam Alastyr'den saglarsanız size sınırsız alan ve trafik veriyorlar sıkıntı yaşamazsınız uygun ve kaliteli tavsiye ederim

domainciden asla hosting almam. Hosting cidende domain almam :)

isimtescil sevmesemde bir nevi mecburiyetten 120 kadar domain barındırıyorum. domain süresi 1 hafta geçince 2 katı para borç çıkarıyorlar. Adil mi? değil en kısa zamanda tüm domainleri başka firmaya taşımayı düşünüyorum. Sizde sadece domain hizmeti alın hocam hosting hizmetini adam gibi yapan yerlerden temin edin.

arkadaslar isimtescil bugunlerde aç kaldı galıba,
wordpress tabanlı ıcerısınde 10k içerik bulunan web sayfam var,
sıteme ulasamadım bellıkı hostıngle alakalı bır sorundu,tıcket olusturdum ve bana vds almamı soyledıler,

benımde verdıgım cevap,

bana hostıng paketımın verdıgı ımkanları ne doldurmus nede aşmıs bır websayfam var gunluk 20 kısı zor gelıyor sıteme ısım gucun yok birde vds mı satın alıcam dedım,

daha oncede isimtescıl ıle ılgılı sorunlarımı konu acarak sızlere bıldırdım,
eger kı site acmayı dusunuyorsanız ve hostıng fırması dusunuyorsanız,
aynı sorunlar sızınde basınıza gelebılır,onun ıcın baska fırma ıle calısmakta fayda var

Yıllardır bildiğim ve kullandığım kebir host var. Hem uygun hem kaliteli

Bence anlatmak istedikleri 10k veri veritabanında şişme yapıyor bunuda host kaldırmıyor bu yüzden vds ye geçin demişlerdir çünkü benimde başıma geldi başka bilişimde :)
bu arada tahmin ettiğim gibi anlattığım sorun ise kullanıcı girip çıkması ile alakalı değil :)

Bence anlatmak istedikleri 10k veri veritabanında şişme yapıyor bunuda host kaldırmıyor bu yüzden vds ye geçin demişlerdir çünkü benimde başıma geldi başka bilişimde :)
bu arada tahmin ettiğim gibi anlattığım sorun ise kullanıcı girip çıkması ile alakalı değil :)

evet orası ole ama host fırmalarının verdıgı verıtabanı kapasıtesı ve aylık trafık bır ıse yaramıyor ozaman

Daha 2 ay olmuş kullanalı hocam :) Benim sitem hitlenmeye başlayınca kilitlenme olmuştu sürekli. Anlık 20 kişi varken gidiyordu site.

pekıı bunun cozumu nedır,vds ucuz bısey degılkı,bırde websayfası ıcın vds alırsak cok masraflı olur

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri