İşitme okulunda dayak skandalı

hemen linç etmeyin bi sakin olun. sırf engelli diye kızmayacak, bağırmayacaklarmı öğrencilere. bizde öğrenci olduk ve çoğu zaman hocalar haklı oluyor. sen derste hocayı takmassan birde hoca kızınca gülersen hocada tepkisini böyle gösterir. bu video engelliler okulunda değilde endüstri meslek lisesinde çekilseydi direk öğrenci suçlu olurdu.

hemen linç etmeyin bi sakin olun. sırf engelli diye kızmayacak, bağırmayacaklarmı öğrencilere. bizde öğrenci olduk ve çoğu zaman hocalar haklı oluyor. sen derste hocayı takmassan birde hoca kızınca gülersen hocada tepkisini böyle gösterir. bu video engelliler okulunda değilde endüstri meslek lisesinde çekilseydi direk öğrenci suçlu olurdu.
işitme engellilere nasıl bağrılcak hocam..

bence tamamen hocanın gevşekliği ne hocalar vardı adamın dersin de cıtını çıkaraman ne hocalar vardı bi parmak atmadıkları kalırdı bu da o parmak atılanlar dan

Doğru fakat çocuğu dövsünmü yani ne yapsın ? Bağırsa sadece hadi neyse de şiddet uyguluyorsa hem de engelli bir çocuğa bunun kesinlikle izahı yok.Endüstri meslek olayına gelince hepsi için söylemiyorum ama çoğunda sırf diplomam olsun takılayım diye gelen tipler var.Gırgır şamata peşinde olunca hocalara bir küfür etmediği kalıyor birçok okulda.Hepsi için söylemiyorum kesinlikle

Doğru fakat çocuğu dövsünmü yani ne yapsın ? Bağırsa sadece hadi neyse de şiddet uyguluyorsa hem de engelli bir çocuğa bunun kesinlikle izahı yok.Endüstri meslek olayına gelince hepsi için söylemiyorum ama çoğunda sırf diplomam olsun takılayım diye gelen tipler var.Gırgır şamata peşinde olunca hocalara bir küfür etmediği kalıyor birçok okulda.Hepsi için söylemiyorum kesinlikle
tamam hoca dövmesinde, forumdada hocayı yaksınlar, öldürsünler, dövsünler diyenler olmuş. bunların zihniyeti hocanınkinden çok daha beter durumda ama hocayı eleştiriyorlar. ayrıca engelli olması derste hocalara terbiyesizlik yapma hakkı vermiyor.
edit: alın bi hoca daha, o kadar kızmış hocaya rağmen halen gülerek video çekiyorlar.
http://www.liveleak.com/view?i=5cf_1431729858

Son düzenleme:
videonun başı yok başta ne olup bitti belli değil. işitme engelli de olsa öğrenciler hocayı bayağı kızdırmışlar.
zihinsel engelli olsa anlarım fakat bunların diğer öğrencilerden pek bir farkı yok gibi.
Allah hocalara sabır versin

videonun başı yok başta ne olup bitti belli değil. işitme engelli de olsa öğrenciler hocayı bayağı kızdırmışlar.
zihinsel engelli olsa anlarım fakat bunların diğer öğrencilerden pek bir farkı yok gibi.
Allah hocalara sabır versin

Ne olursa olsun bir öğretmen karşısın da ki öğrenciyi hayvan gibi görüp vuramaz :)

Ne olursa olsun bir öğretmen karşısın da ki öğrenciyi hayvan gibi görüp vuramaz :)

hocam hayvanlıkla alakası yok sen hocana düzgünn davranırsan durup dururken sana saldırmaz eğer saldırırsa o zaman suçlu hocadır. ya bu forumda bilgisayar başında iki kelime yazınca sinirlenenler hocanın yerine kendinizi koyun sonuçta o da insan robot değil.

ki robot olsa o bile sinirlenir :D

Kızabilir kızmaya hakkı var ama dayak olmaz kesinlikle

Hocam okadar ezici bi dayak atmıyor aslında kadın, sadece despot bi kadın belli. ben ortaokuldayken hocadan okkalı tokat yerdik yani öyle böyle değil bi vurunca sarsılıyoduk , cetvelle ellere cart diye hızlıca vurulurdu... yaşı büyük arkadaşların birçoğu yaşamıştır bunları.. bu ne ki şimdi :) bide hocaya vurmak yanlış falan diyecen ha :D hey gidi günler hey.. yanlış anlaşılmasın olayı kesinlikle tasvip etmiyorum...

hocam hayvanlıkla alakası yok sen hocana düzgünn davranırsan durup dururken sana saldırmaz eğer saldırırsa o zaman suçlu hocadır. ya bu forumda bilgisayar başında iki kelime yazınca sinirlenenler hocanın yerine kendinizi koyun sonuçta o da insan robot değil.

ki robot olsa o bile sinirlenir :D

Beni ilk okulda öğretmenim suçum olmadığı halde çok dövdü hocam onu ne yapacağız ? :D

Kadın evinde mutlu değil kesinlikle büyük problemleri var hırsını çocuklardan alıyor. Küfüre gerek yok zaten acınası bir varlık boşuna yaşıyor çok acıdım. Öğretmen olmuş ama insan olamamış.

Yahu gelen geçen öğretmeni suçlamış belki kadınla alay ediyorlar? Kadının sözlerini dinleyin arkadaşı mı onlar onun? Hem de bunların kulağı duymuyor beyinlerinde bir sorunları yok ki, yani yapılmaması gereken davranışları yapmayacaklar kardeşim. Dayak iyi bir şey değil ama hakettilerse de iyi oldu dövsün gebertsin

Yahu gelen geçen öğretmeni suçlamış belki kadınla alay ediyorlar? Kadının sözlerini dinleyin arkadaşı mı onlar onun? Hem de bunların kulağı duymuyor beyinlerinde bir sorunları yok ki, yani yapılmaması gereken davranışları yapmayacaklar kardeşim. Dayak iyi bir şey değil ama hakettilerse de iyi oldu dövsün gebertsin
umarım ilerde çocugunuz oldugunda ,okulda manyak bir öğretmen tarafından orantısız bir şekilde dayak atıldıgında da aynı düşünmezsiniz.dayağın haklı sebebi olabilir mi?
zamanında bizim de okulda yediklerimiz haklı değildi.bunlar oluyor diye doğru demek olmaz

umarım ilerde çocugunuz oldugunda ,okulda manyak bir öğretmen tarafından orantısız bir şekilde dayak atıldıgında da aynı düşünmezsiniz.dayağın haklı sebebi olabilir mi?
zamanında bizim de okulda yediklerimiz haklı değildi.bunlar oluyor diye doğru demek olmaz

Bence herhangi bir manyaklık ortada yok. Kadını çileden çıkarmışlar. Kusura bakmayın ama siz şimdiki ortaokulun, liselerin önünde geçmiyorsunuz sanırım. Ne saygı var ortada ne ahlak. Zamanında bizi dövdüler uslu durduk korkmayı bildik, efendi gibi duranı kimse dövmez?;)

Bence herhangi bir manyaklık ortada yok. Kadını çileden çıkarmışlar. Kusura bakmayın ama siz şimdiki ortaokulun, liselerin önünde geçmiyorsunuz sanırım. Ne saygı var ortada ne ahlak. Zamanında bizi dövdüler uslu durduk korkmayı bildik, efendi gibi duranı kimse dövmez?;)

Hocam şimdiki çocukların ne halde olduklarını bende biliyorum. Susmuyorlar küfrediyorlar dalga geçiyorlar insanı cinnete götürüyorlar ama dayakta bir çözüm değil yahu. Öğretmen dersi anlatamıyorsa dersi bırakır çıkar gider veya ders işlemez onları sorumlu tutar yani dayaktan başka birden fazla yol var. Ben sınıfta eskiden arkadaşıma arkamı dönüp birşey dediğim için tokatın kralını yemiştim hocamdan. Çok şükürki bu dayakçı öğretmenlerin devri bitti.

Önceden evire çevire dövüyorlardı neden çarpma tablosunu ezberleyememişsin. Olaya bak. Dayak bir çözüm değildir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri