İşleme Girenler,Girmeyenler,Web Adsensesi,Youtube Adsensesi

• Kullanıcı JiTeM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

Adsenseler .

• YT Adsense İşleme Girdi

Oy: 39 10,1%
  • YT Adsense İşleme Girmedi

Oy: 322 83,0%
  • Web Adsense İşleme Girdi

Oy: 8 2,1%
  • Web Adsense İşleme Girmedi

Oy: 19 4,9%

• Kullanılan toplam oy
    388
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bana acil ama acil pazartesi kadar lazım hayat memat meselesi googleeeeeee...

Pazartesi-Salıyı bekleyelim arkadaşlar 2 yıl önce 24-25 inde ödeniyordu ayın. Şimdilik telaşa gerek yok diye düşünüyorum. Ha oldu ki işleme girmedi yt benim için bitmiştir bu zamana kazandırdıkları içinde teşekkür ederim. Kimseye param kalsın diye çalışacak değilim.

Geçen ay 22sinde işleme girmiş ondan önceki ay 23ünde bu kadar erken endişelenmenin manası yok arkadaşlar. Benim geçen ay ödemem gönderildiği yazdığo halde ödemem gelmedi. Toplar o kendini. gelirse gelir yapcak bir şey yok..

3 adsense da işleme girmedi e zaten 3üne bağladığım kanallar spamdan kapanıyordu çokta bir şey beklemiyorum hiç girmezsede şaşırmam, iyice zorlaştı hatta spam bitti gibi bir şey diyeyim..

Pazartesi-Salıyı bekleyelim arkadaşlar 2 yıl önce 24-25 inde ödeniyordu ayın. Şimdilik telaşa gerek yok diye düşünüyorum. Ha oldu ki işleme girmedi yt benim için bitmiştir bu zamana kazandırdıkları içinde teşekkür ederim. Kimseye param kalsın diye çalışacak değilim.

aynen katılıyorum hocam bu ay çok guzel para gelıcekti bazı şeyleri ona gore ayarladm 4 aydır sorunsuz odeme alıyoorum ınsan ıster ıstemez garantı olarak goruyor
ama eğer salıya kadar ısleme gırmezse yt benım için tamamen bıtmıştır

Ulan gittim i7 notebooka servet verdim dün borca girdim. Şu an notebooka dokunamıyorum. Bir daha ödemeden önce borca girmeyeceğim ders olsun bana da.

benimde adsense işleme girmemiş. bence %10 luk kısımın işleme girip %90 lık kısmın işleme girmemesi endişe edilecek bi durum değil. işleme girmeyenlerin değilde girenlerin korkması lazım bence :) Pazartesi alırız ALLAH'ın izniyle . endişe edicek bi durum yok

[MENTION=14110]Spor Servisi[/MENTION]
Aynı hatayı bende yaptım hocam. Bu da bize ders olur umarım :(

Biz arkadaşlarla kararlaştırdık bugünü 22 Mayıs Cuma günün artık her sene kara cuma olarak anıcağız.

Sizce biraz acele etmiyor muyuz ? Daha 21 Mayıs gününün ortasındayız.

Sabah girdi girdi yoksa hemen telaş mı ? Niye ?

Girer arkadaşlar girer hafta içi girer merak etmeyin. Bu ay yok yeni adsense görünümü yok başka güncellemeler derken vardır bir bildikleri. Kendi kendinin fişini bu denli büyük çapta çekmez google.

[MENTION=9020]Alex[/MENTION] 6 haneye ulasmis diyolar beyler dogru mu :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri