İşleme Girenler,Girmeyenler,Web Adsensesi,Youtube Adsensesi

• Kullanıcı JiTeM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

Adsenseler .

• YT Adsense İşleme Girdi

Oy: 39 10,1%
  • YT Adsense İşleme Girmedi

Oy: 322 83,0%
  • Web Adsense İşleme Girdi

Oy: 8 2,1%
  • Web Adsense İşleme Girmedi

Oy: 19 4,9%

• Kullanılan toplam oy
    388
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
işten geldim benimde işleme girmemiş bence bu akşam yada yarın sabah herşey normale döner merak etmeyin

işten geldim bendede adsenseler işleme girmemiş. Arkadaşlarla konuştum onlarında işleme girmemiş. Bence hafta sonu girecek.

Amerika bizden 9 saat geride olduğuna göre onlarda saat daha sabah 8 daha bencede biraz erken ama işte insanoplu bekliyemiyor

170 kişinin adsensesi işleme girmemiş böyle rakam olmaz muhakkak bir hata vb. birşey olmuştur. Eğer quizdede ödemeler olmasaydı gerçekten tırsabilirdik ama quiz adsenseden önce hepsini ödedi demekki herşey yolunda hafta sonu normale dönecektir.

Ayrıca youtube'u böyle yaptığı için protesto ediyorum hafta sonu kanal yapmıyorum bu iş yerinde grev var arkadaş :)

Peki Arkadaşlar Yurt Dısın'da Arkadaşı Olan Aynı Sorunu Yaşayan Tanıdıklarınız Varmı Yoksa Sadece Bızım Ulkemıze Ozel Bırseymı Bu ?
Benim almanya adsense,bende beklemedeyim.Genel bir gecikme var merak edilecek bir sey yok.Alman forumuda beklemede

170 kişinin adsensesi işleme girmemiş böyle rakam olmaz muhakkak bir hata vb. birşey olmuştur. Eğer quizdede ödemeler olmasaydı gerçekten tırsabilirdik ama quiz adsenseden önce hepsini ödedi demekki herşey yolunda hafta sonu normale dönecektir.

Ayrıca youtube'u böyle yaptığı için protesto ediyorum hafta sonu kanal yapmıyorum bu iş yerinde grev var arkadaş :)

Hocam ben bu konuyu 24 kez gördüm her ay okudum anlattım her zaman millet hep panik yapıyor üzülüyor çünkü bu para herkes için önemli bende her zaman ki gibi sakin olun birşey olmayacak diyorum.Bunu 3 ay sonra diyeceğim 5 ay sonra 1 senede sonra sakin olsak keşke

Benim almanya adsense,bende beklemedeyim.Genel bir gecikme var merak edilecek bir sey yok.Alman forumuda beklemede

bu guzel bır haber olabılır yurt dısında bızden baska ulkelerdede aynı sorun varsa ıyı :)

Genel sorun bu sorun her ülkede nerdeyse girmeyenler var.Özgün kullanıp girmeyenler var,web sitesi adsense girmeyenler var,youtube var.Genel bir sorun

Kendim dahil 4 Farklı Kişinin toplam 8 Adsense Hesabı (7si Türk Bankaları 1i Amerika Banka Hesabı ekli) işleme girmedi daha ankette işleme girmeyen 178 kişi gözüküyor... Bence sıkıntı bizde değil google tarafında sıkıntı var panik yapmayın beklemede kalın

Arkadaşlar ben Adsense ödemesi beklemiyorum .. beklemediğim içinde böyle rahat konuştığımı düşünmeyin .. Eger ki işleme girenler girmeyenlerden böyle fazla olsaydı o zaman işleme girmeyenler korkabilirdi ama demek ki bir aksilik cikmiski herkesin işleme girmemiş .. 179 işleme girmemiş 24 işleme girmiş .. sizce bu mantıklı mı? yani kafanız rahat olsun işleme girmeme sıkıntısı olursada bu yüzde 1*2 lik kısım olur ..

En son baktığımda benim adsenslerde girmemişti 2 tane dmekki genel birşey var bekleyip göreceğiz alırsak allah bereket versin alamazsak zaten bizim değildi yapacak birşey yok mobil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri