İşleme Girmeyen Ödemelerin İçin Bilgi Alışverişi

• Kullanıcı tugayy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
Beyler şaka maka, sahte izelnim kasanlar mı bu paralarını alamayanlar?

aynen ilk sıraya çıkmak için sahte izlenimlerle alakası olabilirmi acaba

Bende sahte mahte hiçbirşey yok , izlenim tıklama, yanıltıcı etiket, açıklma vs. hiçbirşey yok telifli kanal kapanan kanal bile yok 4-5 aydır bu adsense de kapanan kanalım bile yok ben hiçbir anlam vermiş değilim,

dayanamayıp yine söylüyorum adsense asla partnere teşvik etmez yayıncılarını inanılmaz iş yükü biriktiriyoruz mesela çok zekiyizya 1. adsense 300tl 2. 540tl 3. 1780 tl bunun için 3 tane iş emri 3 tane analist 3 tane ödeme planlayıcısı zaman kaybediyor para transferi ıvır zıvır hariç yani adsense diyorki arkadaş benle oynama adam gibi adsenseni aç 500 kanala kadar bağla eğer 499 kanalın varsa 2. adsensi açma diyor şimdi diyeceksiniz nasıl anlayacak oyunu kuralına göre oynarsanız anlasada birşey yapmaz yok bana birşey olmaz derseniz sonuç ortada fazladan birşey olmuyor adsense temizlik yapıyor dikkat edin 3-5 adsensesi olanların genelde 1 tanesi işleme giriyor bunula devam et diyor apaçık birde tek adsensesi olanlar var onlarda ban yiyor çok saçma gelecek ama inanın meblası 200- 500 tl olan hesaplarla uğraşmak istemiyor onların tabiriyle adam gibi yayıncı istiyorlar

dayanamayıp yine söylüyorum adsense asla partnere teşvik etmez yayıncılarını inanılmaz iş yükü biriktiriyoruz mesela çok zekiyizya 1. adsense 300tl 2. 540tl 3. 1780 tl bunun için 3 tane iş emri 3 tane analist 3 tane ödeme planlayıcısı zaman kaybediyor para transferi ıvır zıvır hariç yani adsense diyorki arkadaş benle oynama adam gibi adsenseni aç 500 kanala kadar bağla eğer 499 kanalın varsa 2. adsensi açma diyor şimdi diyeceksiniz nasıl anlayacak oyunu kuralına göre oynarsanız anlasada birşey yapmaz yok bana birşey olmaz derseniz sonuç ortada fazladan birşey olmuyor adsense temizlik yapıyor dikkat edin 3-5 adsensesi olanların genelde 1 tanesi işleme giriyor bunula devam et diyor apaçık birde tek adsensesi olanlar var onlarda ban yiyor çok saçma gelecek ama inanın meblası 200- 500 tl olan hesaplarla uğraşmak istemiyor onların tabiriyle adam gibi yayıncı istiyorlar

Adsensenin böyle birşey dediğini ve diyeceğini sanmıyorum kaldı ki böyle birşey günümüz spam şartlarında mümkün değil.Mükemmeliyet derecesinde alakasız ve saçma

Adsensenin böyle birşey dediğini ve diyeceğini sanmıyorum kaldı ki böyle birşey günümüz spam şartlarında mümkün değil.Mükemmeliyet derecesinde alakasız ve saçma

doğrudur düşüncenize saygı duyarım ama dediklerimin doğru olduğunu 1 ay içinde hep beraber göreceğiz

doğrudur düşüncenize saygı duyarım ama dediklerimin doğru olduğunu 1 ay içinde hep beraber göreceğiz

Hocam bende sizin görüşünüze saygı duyarım.Lakin sanırım yenisiniz dediğiniz gibi bir durumun olmadığını yazdığınız mesajın az çok bu işle ilgilenen herkes saçma olduğunu düşünür.Bunu etrafımda yaşananlar kendi edindiğim tecrübelere dayanarak söylüyorum. Neden olduğunuzu mesajınızı okuyup bulamazsanız bana özelden yazın açıklarım ben size. Benim adsenselerim işleme girdi bunu da belirteyim.

yaklasık 2 yıldır bu işin içindeyim daha 2.adsenseye gerek hiç duymadım 1.adsense bile bomboş yatıyor.bence durum birden fazla adsensle alakalı

işleme girmeyenler banlanma riski var çünkü forumda bir kaç kişi söyledi "işleme girmemişti banlandı"

Adsense işleme girmeyen hesaplar kaç yıllık?
işleme girmeyen adsense webmi - youtubemi
işleme girmeyen hesap kaç adseneyle çalışıyordu
bu soruları önce tespit edelim soruna ulaşmaya çalışalım

bende 3 hesap var 2si ödeme işlemde 3.adsense ödeme eşiğine gelmediği için yani ondada sorun yok

işleme girmeyenler banlanma riski var çünkü forumda bir kaç kişi söyledi "işleme girmemişti banlandı"

Adsense işleme girmeyen hesaplar kaç yıllık?
işleme girmeyen adsense webmi - youtubemi
işleme girmeyen hesap kaç adseneyle çalışıyordu
bu soruları önce tespit edelim soruna ulaşmaya çalışalım

Hocam yeni eski farketmediyor.. Eski var yeni var....Web var Youtube var...

Olay coklu adsense...Bunun yanında, kanal hareketlerimizden bir tespit yapıldığı kanısındayım. Masaüstünden upload yapıp da ödeme alamayan var mı cok merak ediyorum. ?

ihtimaller.

adsense arası kanal taşımak.
başkalarına kanal alıp satmak.
sahte olrak dünya geneli , eşleşen geçmek.
Sahte sayfalardan ve kanallardan abone ve izlenim kasmak.
Aynı pc den giriş çıkış kontrolsuz olarak.

Sonuç olarak partner gibi size bloke koyuyor , çünkü goole herzaman derya , normal olmayan birşeyler testpit ettik. Eğer gerçek ten bloke olayı başlarsa olay büyük demektir.

acaba turk adsenselerine mi mahsus bu olay? benim son 2 aydir bos adsenselerim o yuzden deneme sansim olmadi... Baska ulkelerden odeme sorunlari bu kadar yogunmu acaba?

boşuna ortak bir yan aramayın.
piyangonun kime nasıl vurduğu belli değil.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri