Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
dayanamayıp yine söylüyorum adsense asla partnere teşvik etmez yayıncılarını inanılmaz iş yükü biriktiriyoruz mesela çok zekiyizya 1. adsense 300tl 2. 540tl 3. 1780 tl bunun için 3 tane iş emri 3 tane analist 3 tane ödeme planlayıcısı zaman kaybediyor para transferi ıvır zıvır hariç yani adsense diyorki arkadaş benle oynama adam gibi adsenseni aç 500 kanala kadar bağla eğer 499 kanalın varsa 2. adsensi açma diyor şimdi diyeceksiniz nasıl anlayacak oyunu kuralına göre oynarsanız anlasada birşey yapmaz yok bana birşey olmaz derseniz sonuç ortada fazladan birşey olmuyor adsense temizlik yapıyor dikkat edin 3-5 adsensesi olanların genelde 1 tanesi işleme giriyor bunula devam et diyor apaçık birde tek adsensesi olanlar var onlarda ban yiyor çok saçma gelecek ama inanın meblası 200- 500 tl olan hesaplarla uğraşmak istemiyor onların tabiriyle adam gibi yayıncı istiyorlar
Adsensenin böyle birşey dediğini ve diyeceğini sanmıyorum kaldı ki böyle birşey günümüz spam şartlarında mümkün değil.Mükemmeliyet derecesinde alakasız ve saçma
doğrudur düşüncenize saygı duyarım ama dediklerimin doğru olduğunu 1 ay içinde hep beraber göreceğiz
yaklasık 2 yıldır bu işin içindeyim daha 2.adsenseye gerek hiç duymadım 1.adsense bile bomboş yatıyor.bence durum birden fazla adsensle alakalı
tek bir adsense baglanan kanal sayısından olabilir mi ?
aynen ilk sıraya çıkmak için sahte izlenimlerle alakası olabilirmi acaba
işleme girmeyenler banlanma riski var çünkü forumda bir kaç kişi söyledi "işleme girmemişti banlandı"
Adsense işleme girmeyen hesaplar kaç yıllık?
işleme girmeyen adsense webmi - youtubemi
işleme girmeyen hesap kaç adseneyle çalışıyordu
bu soruları önce tespit edelim soruna ulaşmaya çalışalım
acaba turk adsenselerine mi mahsus bu olay? benim son 2 aydir bos adsenselerim o yuzden deneme sansim olmadi... Baska ulkelerden odeme sorunlari bu kadar yogunmu acaba?
boşuna ortak bir yan aramayın.
piyangonun kime nasıl vurduğu belli değil.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.