İşleme girmeyenler İçin Sohbet Konusu Ana Konuyu Kirletmeyelim

İşleme Gİrmeyenlerin Adsense Yaşı

• Kullanılan toplam oy
    488
Adamın birisi mail atmıs ve AdSense ödeme bölümü su cevabı vermis;

Benim anladıgım;

Bizimle irtibat kurmanız gerek yok.
Bu tüm AdSense hesaplarında olan illegal trafigi tespit etmek icindir.
Birkac gün icinde bu incelemeler bitecek ve paranız ödenecek.

Merhaba manyak,

Ödeme ekibinden cevap aldım.

Tüm adsense hesapları, ülke veya kazanç gözardı edilerek geçersiz aktivite için detaylıca kontrol edilir. Hesabın inceleme altındayken ödemeni bekletiriz. Bu bekleme için bizimle irtibata geçmeye gerek yok, inceleme sonrası bu bekleme otomatik olarak kaldırılacaktır.

Bizim tıklama uzmanları sizin hesabı inceliyor şu anda. İnceleme bittiğinde tekrar bir mail atacaklar ki bu da birkaç gün sürecek.

İnceleme bittiğinde parayı cebe atacaksın.

Sabrın için teşekkürler, iletişim kopukluğu için özür.

Bys.

25 inde ve daha öncesinde test ödemesini doğrulayıp da adsensesi işleme girmeyen var mı?

İnşallah botlar inceliyordur. Yoksa hepimizin yüzü gülmeyecek gibime geliyor. Birde acaba kontrolden kastı hileli izlenimler-sahte tık-abone vb durumlar mı , yoksa özgün olmayan tüm videoları kapsayan bir inceleme mi ?

Gerçi özgün olmayan benim dahil bir çok kişinin adsensesi işleme girdi ama bilemiyorum. Umarım bu kadar dert çektiğimize değer.

Geçmiş ödemelerde de geciktiği olmuş, tarih biraz eski gerçi :eek:

qYrPyR.png

kimsenin bir şey bildiği yok sadece ümit edebiliriz en mantıklı gün yarın yarın olmasa da cumaya kadar yanlış bişey yapmamış google gözüne batmamış herkes ödemesini alcaktır

Temmuz 3 önce hangi gece işlemde olucak derseniz ben bu gece derdim.Pazar geceleri uğurludur.

uğurundan değilde adamlar bi kiliseye gidip imanlarını tazelemişlerdir ondan bu gece öderler :D hayırlı iftarlar bu arada

arkadaşlar tahminlerinizi kendinize saklayın.kimseye umut vermeyin eğer bi bilgi varsa bunu paylaşın yeter da .

ödenecek beyler içinizi ferah tutun yeni hesaplara bile yatmamış demekki usa durumlar var :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri