İşleme girmeyenler İçin Sohbet Konusu Ana Konuyu Kirletmeyelim

İşleme Gİrmeyenlerin Adsense Yaşı

• Kullanılan toplam oy
    488
Gecen ay, ayin basinda da mi isleme girenler olmustu? Benim 24unde yatmis gectigimiz ay

geçen ay başında işleme girenler vardı ... hemde baya bir kişi ..
ama bu kadar kişi olacagını tahmin etmem . er yada geç alırız ama inşallah aybaşına kalmaz

Beyler bugun isleme giren olursa konuya yazmayi ihmal ermesin. Disardayim bakamiyorum

Arkadaşlar işleme gireceğinden şüphem yok ama malesef artık böyle şeylere alışmalıyız.Kendimizi her ay ayın 21 yada 22 kitlemeyiz işleme girecek diye 21-24 gibi kendimi alıştırmalıyız.Yapcak birşey yok.

işleme girmediyse telif,topluluk yada dünya engeli yiyen kanalınız vardır kanalları kontrol edin.

Bence artık adsense ile çalışmayı bırakalım bu ne ya sanırsın babasının hayrına veriyor parayı böyle beklemek zorunda değiliz ödemeyi alayım partner çalışacam sinir oldum tövbe tövbe

---------- Spam Engelliyici 12:17 ---------- Önceki Mesaj 12:16 ----------

Arkadaşlar işleme gireceğinden şüphem yok ama malesef artık böyle şeylere alışmalıyız.Kendimizi her ay ayın 21 yada 22 kitlemeyiz işleme girecek diye 21-24 gibi kendimi alıştırmalıyız.Yapcak birşey yok.

Sabit bir ödeme günleri olsa o günü bekleriz bazen 21 bazen 22 bazen 24 tamam 24e kadar bekleyelim desek gelecek ay 22 de yatırır gene sinir oluruz :D

yattım kalktım yok yine yok yine yok Hiç işlem yok

2 adsense de işleme girmedi. geçen ay da işleme girmeyenler olmuştu ama nasıl çözüldü bilen var mı?

bu kadar kişinin işleme girmemesi anormal. teknik bir sorun vardır rahat olun.

la bu adsense niyeti bozdu eski adsenlere ay başında ödeme yapacak yenilere 22 - 23 ünde geçen ay böyle yaptılar bu ayda böyle olacak gibi. böyle bir niyetin var duyuru yapsana ay da iki turlu ödemeye geçeceğiz diye millet e kan kusturuyorlar. yandex gelse bunların saçma sapan kibrini söndürür de ama bir türlü gelmiyor arkadaş.

la bu adsense niyeti bozdu eski adsenlere ay başında ödeme yapacak yenilere 22 - 23 ünde geçen ay böyle yaptılar bu ayda böyle olacak gibi. böyle bir niyetin var duyuru yapsana ay da iki turlu ödemeye geçeceğiz diye millet e kan kusturuyorlar. yandex gelse bunların saçma sapan kibrini söndürür de ama bir türlü gelmiyor arkadaş.

Nankör olmamak gerekir :)

Benim adsensemde eski işleme girmedi girmiyor

yandex mi :) yandexden önce bing var microsoft var.Bu kadar bedava parayı google gibi kimse dağıtmaz bence.Bekleyelim bakalım

Mobil olarak gönderildi.

lütfen adsense amca ocagıma incir agacı dikme bu ay :)) gir artık işleme 6 adsensenin 6 sındada tık yok nolacak bu iş her ay cehennem azabı yaşatıyorsun bize hadi şeker gir artık gir de rahatlayalım be ömrümüzden ömür aldın gitti adsense candır dedik canımızı cıkardı :D o bu degilde arkadaşlar bu adsense yüzüne yaşlanacagız yanıyorum ona

Yakındır multi adsense kullananlar için sert önlemler gelecektir.Farkındaysanız forum da bile multi hesaplar banlanıyor.Bence bu iş böyle gitmez, yağmaya eninde sonunda dur diyeceklerdir.Görüyorsunuz işte sistem her geçen gün iyiye gideceğine kötüye gidiyor.Sadece onaylı resmi kanallar için reklam verirlerse hiç şaşırmam artık.

Mobil olarak gönderildi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri