İşleme girmeyenler İçin Sohbet Konusu Ana Konuyu Kirletmeyelim

İşleme Gİrmeyenlerin Adsense Yaşı

• Kullanılan toplam oy
    488
Yakındır multi adsense kullananlar için sert önlemler gelecektir.Farkındaysanız forum da bile multi hesaplar banlanıyor.Bence bu iş böyle gitmez, yağmaya eninde sonunda dur diyeceklerdir.Görüyorsunuz işte sistem her geçen gün iyiye gideceğine kötüye gidiyor.Sadece onaylı resmi kanallar için reklam verirlerse hiç şaşırmam artık.

Mobil olarak gönderildi.

bu dediklerini 3 senedir duyuyorum strese sokmayın heyecan yaptırmayın :/

Yakındır multi adsense kullananlar için sert önlemler gelecektir.Farkındaysanız forum da bile multi hesaplar banlanıyor.Bence bu iş böyle gitmez, yağmaya eninde sonunda dur diyeceklerdir.Görüyorsunuz işte sistem her geçen gün iyiye gideceğine kötüye gidiyor.Sadece onaylı resmi kanallar için reklam verirlerse hiç şaşırmam artık.

Mobil olarak gönderildi.

Bu teoride hiç çürümücek sanırım...
Youtube sadece onaylı hesaplara reklam verirse, operasyon giderlerini karşılayamaz.

hALA GELEN GİDEN YOK BENDE HEYECANLANDIM ŞİMDİ HADİ HAYIRLISI

sakin olun gençler, söylediğim gibi bu ay başında ödeme aldık ben ve burada 20 30 kişi. spam bitti olayına getirmeyin.

bu dediklerini 3 senedir duyuyorum strese sokmayın heyecan yaptırmayın :/

inşallah hocam düşündüğümüz gibi olmaz, ev araba alırız bizde.Size en basitinden normal hayatda günde 8 saat haftada 45 saat çalışıyorum.Adsense ile günde 2 saat çalışıyorum haftada 15 saat geçmiyorum, normal hayatda alamayacağım kadar bir müdür parası alıyorum...

Umarım sorunsuz yatar bende beklemedeyim.

Mobil olarak gönderildi.

Heyecandan yazıyı bile büyük harf yazmışım özür dilerim kusura bakmayın

Mobil olarak gönderildi.

o haltı da yiyemezler burada bedava para vermiyorlar bize hangi salak gidecekde youtubeye video yukleyecek ozaman bizler gibi günün 16 saatini bilgisayarda kimse gecirmez onlar bize mejbur biz onlara onu yaparlarsa kendiler calar kendiler oynarlar bize verdigi parayı göz önünde dahi buludurmuyorlardır kendi kazandıkalrı yanında

bi gudubetlik var kesinlikle bende. ödeme işleme girmedi zarar büyük, bugun de telefonum durduk yer kapandı ve bir daha da açılmadı.

her ay aynı mevzu arkadaşlar bıkmadınız mı?
ayın 1 den sonra kapanan kanallarınızın bile ödemesini yapan bir sistem bu neyin heyecanı geçen ayki adsense ödeme konularına bakın her ay aynı terane kesinleşmedi v.s v.s

adsense zaten ödemeleri ayın "21" tarihine çektiği politika değişikliğinde bile yazan bir yazıyı kaynak göstererek paylaşayım bakın bakalım google bile ne demiş.

AdSense ödeme döngüsü aylıktır. Size ödeme yapılabilmesi için gerekli beş adımı tamamlamanız koşuluyla, ayın 21'i ile 26'sı arasında ödeme yaparız. Bu süre zarfında Ödeme geçmişi sayfasında ödemenizin işleme konduğunu gösteren bir satır öğesi görünür. Ödeme zaman çizelgeleri konusunda daha fazla bilgi edinin.

EFT veya banka havalesi aracılığıyla yapılan ödemelerde, ödemenin banka hesabınıza geçmesi için lütfen ödeme işlemi başladıktan sonra 4-10 gün bekleyin. Daha fazla yardım almak için EFT Sorun Gidericisi'ni ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak: https://support.google.com/adsense/answer/4731479?hl=tr

vay arkadas bu forumdaki en uzun süren açtıgım konu oldu o konuda benle ilgili değil :d:d

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri