İşleme girmeyenler İçin Sohbet Konusu Ana Konuyu Kirletmeyelim

İşleme Gİrmeyenlerin Adsense Yaşı

• Kullanılan toplam oy
    488
Madem 2 ayda bir ödeme yapılacak.21-23 Haziran arasında ödemeler yapıldı o zaman herkesin 2 ayda bir yapılması lazım.Bir kural varsa herkese vardır hele ki ödemeler konusunda ise.Herkesin adsense gmail mesaj gelirdi düzgünce.Böyle birşey varsa bile Haziran ödemelerinde ya da Temmuz ödemelerinde görürüz.

Umudumuz geçen ay Haziran 3 işleme girmesi ve o tarihlerde 50-60 kişinin ödeme alması.Zaten haftaya Haziran ayı kazancı kesinleşmeler olucak.Tek yapabileceğimiz geçen ay Haziran 3 ödeme işleme gireren kişiler gibi bizde Temmuz 3 ödemelerin işleme girmesini bekliyeceğiz.

Yarın geceye kadar bekliyeceğiz arkadaşlar.Sonrası artık kim ne yapar herkes kendi karar verir.

Madem 2 ayda bir ödeme yapılacak.21-23 Haziran arasında ödemeler yapıldı o zaman herkesin 2 ayda bir yapılması lazım.Bir kural varsa herkese vardır hele ki ödemeler konusunda ise.Herkesin adsense gmail mesaj gelirdi düzgünce.Böyle birşey varsa bile Haziran ödemelerinde ya da Temmuz ödemelerinde görürüz.

Umudumuz geçen ay Haziran 3 işleme girmesi ve o tarihlerde 50-60 kişinin ödeme alması.Zaten haftaya Haziran ayı kazancı kesinleşmeler olucak.Tek yapabileceğimiz geçen ay Haziran 3 ödeme işleme gireren kişiler gibi bizde Temmuz 3 ödemelerin işleme girmesini bekliyeceğiz.

Yarın geceye kadar bekliyeceğiz arkadaşlar.Sonrası artık kim ne yapar herkes kendi karar verir.

Gecen ay Haziran 2 saat 12:24 de para Hesabıma Yattıdı bugün tık yok inş yarın alırız

hocam geçen ay 3'ünde değil 2'sinde girdi.

Bazılarında bankaya paranın gelmesi 3'ünü bulmuş ama hepsi 2'sinde işlemde yazısını görmüş.

Geçen ay ki gibi olsaydı bu sabah girmiş olurdu.

geçen ay 3.de ödemişti ama 2 sinde kesinlesmisti.bugün itibariyle kesinlesme yok büyük ihtimal yarın ödeme de olmaz.ama bunların ne yapacağı belli de olmaz..belki gece işleme girmeden bile hesapta görürüz paraları inşaallah

hocam geçen ay 3'ünde değil 2'sinde girdi.

Bazılarında bankaya paranın gelmesi 3'ünü bulmuş ama hepsi 2'sinde işlemde yazısını görmüş.

Geçen ay ki gibi olsaydı bu sabah girmiş olurdu.

Hocam cuma gününe kilitlendik bende 3 duyduğum oldu o gün ödeme alanlar 3 kadar bekleyin dediği oldu.Sonuçta 50-60 kişi ödeme almış bir umut bekliyceğiz yarın geceye kadar ben bekliyeceğim.Herkes ne yapar bilemem gönül ister ki şuanda girsin işleme ama durum ortada

Offf yemimle skildim artk bi aciklamada yapmiyo google ne kadar umursamaz bi sirket

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Burada bahsettiği (60 gün içinde) her zaman ki olay değil mi? Mayıs kazancını zaten haziran sonu ödüyor 52 güne denk geliyor buda (22 sinde ödeme yaptığını farz edersek)
Ki zaten 2 ayda 1 ödeme yapacaksa artık bu ay kimsenin işleme girmezdi, ortada inceleme olduğu aşikar artık

Öyle değil. Ve şartta tam olark 2 ayda 1 ödeme yapacağız şeklinde değil. Diyorlar ki 60 gün içinde ödeme yaparız. Ama şöyle de bir şart ekliyorlar. Takvim ayınının son gününden itibaren 60 gün...

Örneğin; 1 Mayıs - 31 Mayıs kazançlarını 60 gün içinde ödeyeceklerini söylüyorlar. Yani Temmuz 21 'de ödeyebilecekleri ihtimalini akla getiriyor bu. 1 Haziran - 30 Haziran arası gelirleri de Ağustos 21 'de ödeyebilecekleri... Yani sanıldığının aksine 2 ayda bir ödeme yapmayacaklar. 2 ay geriden gelecekler. Ayrıca bu şartların 15 Haziran 'dan itibaren geçerli olacağını bangır bangır bağırdı bu adamlar. Ve biz bu şartları kabul ettik. Sonuç olarak geçiş süreci olduğu için Haziran ayını boş atladık.

Kimsenin işleme girmezdi söylemine gelince de şunu söyleyebilirim. Youtube'dan para kazanmak Web 'den para kazanmaya nazaran çok daha kolay ve hızlı. Hal böyle olunca ödeme yapılması gereken kişiler oldukça fazla. Bu ayrı bir inceleme süreci gerektiriyor olabilir. Bundan dolayı, kabul ettiğimiz o sözleşmeyle daha fazla inceleme sürecine tabi tutma şansı elde etti Youtube.

Tabii benim yukarıda yazdıklarım sözleşmeye dayanan bir teoriden ibaret. En kötü ihtimali düşünerek partnere geçmekte fayda var. Ben 1 hafta önce kanallarımı zaten partnere taşıdım. Ha yarın yatacak ha ertesi gün diye bugüne kadar oluşturduğumuz kanalları çöp etme ihtimalini göze almaya bence gerek yok.

Bir diğer konu, ben dahil bir çok kişi 2 haftadır çalışamıyor. Başvuracaksanız yeni Adsense hesapları için başvurun. Ve tavsiyem o ki, yeni Adsense hesaplarınızın içinde parayı biriktirin ilk ödeme şeklinde alırsınız. Buradan gelecek para benim için de çok ama çok önemli. Ama bunun için yapabileceğim bir şey ne benim var ne de sizin. Çalışmaya devam etmek en mantıklı olanı.

Hepimizin hakkında en hayırlısı ne ise onun olması temennisiyle.

Artık gerçekten girmese umeumda değil bir hafta filan ne adsense hesabına bakicam.nede foruma girifem harbi kötüoldum Allaha emanet olun arkadaslar kendinize iyi davranin

Kimseyi üzmek istemem ama nisan ayı dahil işleme girmiyor adsensim. Banlanmıyorda. Kanalları mayısta partnere taşımıştım. Partnerden geliyor çok şükür. Ben bazen unutuyorum bile adsensteki parayı. Foruma girdikçe aklıma geliyor bakıyorum değişen bişey yok. Yani ben bu işleme girmeme durumunu 3 aydır yaşıyorum. Alacağım miktar 2xxx. Umarım sonunuz böyle olmaz. Hep birlikte alırız paralarımızı. Fakat 3 aydır bekleyen biri olarak umudum yok denecek kadar azaldı.

10 gündür her sabah büyük bir umutla kalkıp 2 dk sonra dünyanın en karamsar insanı olmaktan bıktım.

Bana verdiği negatif enerji yüzünden adam gibi hiç bir şeye konsantre olamıyorum.

Çevremdeki insanlarla ilişkilerim zayıflamaya başlıyor.

Bu bekleyiş yüzünden, sorumluluklarımı yerine getiremiyorum. Hareketsizlikten bünyem iflas sinyalleri veriyor.

Ve tüm bunların tek sebebi onbinlerce ve hatta yüzbinlerce kişiyi etkilemiş olan bu duruma hiç bir resmi açıklamanın yapılmamış olması.

Muhattap bulamamak.

Bloglarında veya panellerimizde bir açıklama yapılsa. Denilse ki "hesabınız riskli bulunduğu için incelemede. İnceleme tahmini olarak şu kadar gün sürecek." Veya tam şu an banlansa hesap. Hiç biri umrumda olmaz. Eşşek gibi yine gecemi gündüzüme katar, en ufak bir sarsılma veya karamsarlığa düşmeden atlatırım bu günleri de. O paraya bel bağlamanın cezasını da aç kalarak çekerim hiç koymaz.

Ama şu belirsizlik varya işte o adamı mahvediyor. Ne bir plan kurabiliyorsun ne de bir motivasyon.

Google'ın gözümdeki o "dev" imajı yerle yeksan olmuş durumda.

Ee tabi fare dağa küsmüş, dağın haberi olmamış misali bir durum bu. Bu kitle google'ın umrunda olur mu sanki?

Kapitalizmin o zehirli, acımasız sıvısı enjekte ediliyor damarlarımıza ve biz dur diyemiyoruz.

Beyler. Google in haziran 25 de yillik yuklu bir vergi odemesi odemesi olmus. Ben dunya uzerinde bu kadar hesabin bekletilmesinin ellerindeki sicak parayi oraya akittigi ile alakali olabilecegini dusunuyorum ancak detaylsri bilmiyoruz. Fatca olarak tanimlanan bu vergi donemi ile alakali konuyu bir arastirin derim.

Başvuracaksanız yeni Adsense hesapları için başvurun. Ve tavsiyem o ki, yeni Adsense hesaplarınızın içinde parayı biriktirin ilk ödeme şeklinde alırsınız. Buradan gelecek para benim için de çok ama çok önemli. Ama bunun için yapabileceğim bir şey ne benim var ne de sizin. Çalışmaya devam etmek en mantıklı olanı.

Hepimizin hakkında en hayırlısı ne ise onun olması temennisiyle.

En büyük hata o olur işde adsensem yeni hesap onayı yeni yapılmasına rağmen hic ödeme alınmamasına rağmen o adsensede işleme girmedi içerideki para 5 hane yani biriktirmenin de mantığı yok kötü son olursa bu paralar yatmassa adsense de çalışmak cesaret ister yok sayabilmelisiniz oradaki parayı

10 gündür her sabah büyük bir umutla kalkıp 2 dk sonra dünyanın en karamsar insanı olmaktan bıktım.

Bana verdiği negatif enerji yüzünden adam gibi hiç bir şeye konsantre olamıyorum.

Çevremdeki insanlarla ilişkilerim zayıflamaya başlıyor.

Bu bekleyiş yüzünden, sorumluluklarımı yerine getiremiyorum. Hareketsizlikten bünyem iflas sinyalleri veriyor.

Ve tüm bunların tek sebebi onbinlerce ve hatta yüzbinlerce kişiyi etkilemiş olan bu duruma hiç bir resmi açıklamanın yapılmamış olması.

Muhattap bulamamak.

Bloglarında veya panellerimizde bir açıklama yapılsa. Denilse ki "hesabınız riskli bulunduğu için incelemede. İnceleme tahmini olarak şu kadar gün sürecek." Veya tam şu an banlansa hesap. Hiç biri umrumda olmaz. Eşşek gibi yine gecemi gündüzüme katar, en ufak bir sarsılma veya karamsarlığa düşmeden atlatırım bu günleri de. O paraya bel bağlamanın cezasını da aç kalarak çekerim hiç koymaz.

Ama şu belirsizlik varya işte o adamı mahvediyor. Ne bir plan kurabiliyorsun ne de bir motivasyon.

Google'ın gözümdeki o "dev" imajı yerle yeksan olmuş durumda.

Ee tabi fare dağa küsmüş, dağın haberi olmamış misali bir durum bu. Bu kitle google'ın umrunda olur mu sanki?

Kapitalizmin o zehirli, acımasız sıvısı enjekte ediliyor damarlarımıza ve biz dur diyemiyoruz.

cahit hocam senin tatil vaktin gelmiş. Ciddiyim en azından mola ver. Hayat bağların çok az. Bir insanın ne kadar çok hayat bağı olursa o kadar az üzülür ve sarsılır. İlla yok diyprsan partner çalış. Bu sürecte adsenseye bağlama. Bağını kuvvetlendir. Varsa başka işin onu yap.

Ana bacı sövmemek için zor tutuyorum kendimi . Bir açıklama bile yapmıyorlar ya kafa yiyecem

Ulan kafamda 3 5 tane saç vardı onlarda gitti mahvetti bu ay google herkesi

En büyük hata o olur işde adsensem yeni hesap onayı yeni yapılmasına rağmen hic ödeme alınmamasına rağmen o adsensede işleme girmedi içerideki para 5 hane yani biriktirmenin de mantığı yok kötü son olursa bu paralar yatmassa adsense de çalışmak cesaret ister yok sayabilmelisiniz oradaki parayı

İlk ödemesini alamayan olduğunu bilmiyordum işte hocam. Teşekkür ederim bilgi için. Ben geçen ay bir Adsense 'nin pinini doğrulayıp ödeme aldım. Amacım içinde biriktip bu ay hepsini almaktı ama geçen ay para lazım oldu işte. Geçen ay doğrulamakla iyi mi yaptım kötü mü yaptım hiç bilmiyorum. Çünkü bu ay işleme girmedi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri