Bütün teoriler neredeyse çökecek.
3 temmuz'u bekleyelim dedik bende dedim haziran 1'de ödemeye girenlerden biriyim.
Şimdi ben olaya bir youtuber ( spamcı ) değilde normal bir Youtube kullanıcısı olarak bakmak istiyorum.
Hani şu Yt spamı bitirmek istiyor diye muhabbet varya.
Evet Yt spamı bitirmek istiyor herkes özgün çalışsın diyor amacıda bu zaten ama şöyle gerçekler var.
Ben bir YT kullanıcısı olarak hayatımda
PİEWDİE ( yazım yanlış olabilir ) hiç bir videosunu izlemedim bana hitap etmiyor zatende yani YT'deki en çok aboneli kanal ben ve benim gibi MİLYONLARCA Türk insanının umrunda değil.
Keza TR'deki Milyon aboneli BurakOyunda gibi kanallarda BENİM ve 15-30 yaş BAY-BAYAN MİLYONLARCA Türkün yine umrunda değil.
Alın size en net Özgün kanallar.
Bir tane video bile izlemedim bunlardan.
Ben açıp Dizi-Sinema-Müzik izlerim izlersem YT'den banane minecraft denen oyunun saçma-sapan videolarından.
Keza çocuklar için konuşalım bir anne-baba aratacak bir çizgi filmi açacak çocuğa izle diyecek gidecek.
Keza bir bayan oturup sabah akşam Make-up videosu izlemez.
Yani Yt spamı azaltmaya yada daha da düşürmeye çalışıyor evet ama dizi-film-müzik-çizgi vs olmasa o kadar Reklamı eritemez.
Onlarda bunun farkında.
Zaten TR'deki diziler bu işin ekmeğini yiyor artık 2 saatlik diziler zaten en kısası 1 saat 45dk 7'şer dk aralıklı basıyorlar ara reklamı.
Burdan sonuç herkes banlanabilir mi?
- Tabiki böyle bir seçenek var ama ben yatırırlar parayı diye umut ediyorum.
Beklemekten başka bir çaremiz varmı?
- Yok sabırla bekleyeceğiz ve teoriler üreteceğiz, maksat vakit geçsin.

İnanın kanal açasım gelmiyor benimde.