İşleme girmeyenler İçin Sohbet Konusu Ana Konuyu Kirletmeyelim

İşleme Gİrmeyenlerin Adsense Yaşı

• Kullanılan toplam oy
    488
Web Adsense için partner yok ama youtube için var. Partnerlara ödememezlik yapacağını hiç sanmıyorum. Partnerları yüz üstü bırakmış olur. O olay mahkemeye gider. Bence ödüycek ama amacı belkide geç ödeyip partnera teşviği arttırmak olabilir. Sonuçta o kadar çok kişiyle uğraşmaktansa az kişiyle uğraşıp partnerada tek ödeme yapıp dağıtması daha mantıklı geliyordur

Web adsensede partner olmadığını biliyorum. Ferdi yayıncılarıda yüz üstü bırakıyor ve kuralına göre oynayanlar mahkeme gidecektir. Partnere toplu ödeme düşük bir ihtimalde olsa evet olabilir.

özgün çalışanlar ne durumda varmı bir haber bu adamlar sadece türkiyeyimi dikkate almıyor yoksa hiç kimseyemi dönüş yapılmıyor

[MENTION=15067]GODZİLLA[/MENTION] hocam özgün çalışan arkadaşlarda da aynı durum daha yazan olmadı aldım ödememi yada işleme girdi die malesef

Bütün teoriler neredeyse çökecek.
3 temmuz'u bekleyelim dedik bende dedim haziran 1'de ödemeye girenlerden biriyim.
:D

Şimdi ben olaya bir youtuber ( spamcı ) değilde normal bir Youtube kullanıcısı olarak bakmak istiyorum.
Hani şu Yt spamı bitirmek istiyor diye muhabbet varya.
Evet Yt spamı bitirmek istiyor herkes özgün çalışsın diyor amacıda bu zaten ama şöyle gerçekler var.
Ben bir YT kullanıcısı olarak hayatımda PİEWDİE ( yazım yanlış olabilir ) hiç bir videosunu izlemedim bana hitap etmiyor zatende yani YT'deki en çok aboneli kanal ben ve benim gibi MİLYONLARCA Türk insanının umrunda değil.
Keza TR'deki Milyon aboneli BurakOyunda gibi kanallarda BENİM ve 15-30 yaş BAY-BAYAN MİLYONLARCA Türkün yine umrunda değil.
Alın size en net Özgün kanallar.
Bir tane video bile izlemedim bunlardan.
Ben açıp Dizi-Sinema-Müzik izlerim izlersem YT'den banane minecraft denen oyunun saçma-sapan videolarından.

Keza çocuklar için konuşalım bir anne-baba aratacak bir çizgi filmi açacak çocuğa izle diyecek gidecek.
Keza bir bayan oturup sabah akşam Make-up videosu izlemez.

Yani Yt spamı azaltmaya yada daha da düşürmeye çalışıyor evet ama dizi-film-müzik-çizgi vs olmasa o kadar Reklamı eritemez.
Onlarda bunun farkında.
Zaten TR'deki diziler bu işin ekmeğini yiyor artık 2 saatlik diziler zaten en kısası 1 saat 45dk 7'şer dk aralıklı basıyorlar ara reklamı.

Burdan sonuç herkes banlanabilir mi?
- Tabiki böyle bir seçenek var ama ben yatırırlar parayı diye umut ediyorum.

Beklemekten başka bir çaremiz varmı?
- Yok sabırla bekleyeceğiz ve teoriler üreteceğiz, maksat vakit geçsin.
:D
İnanın kanal açasım gelmiyor benimde.

1) Adsense ödemesi
2) Nani transferi

Ne bekledik be :)

7 adsense den sadece 1 tanesi işleme girmedi. ve işin garibi işleme girmeyen adsense ye en son iki yıl önce kanal bağlamıştım. işleme giren 6 adsense nin toplam kazanci girmeyenin yarısı bile değil. 2 ay önce patlayan bir videodan dolayi kazançlar ucmus durumdaydı.her gün bakıyorum ve halen kazandırmaya devam ediyor. pazartesiye kadar bekledikten sonra bende partnere geçmeyi düşünüyorum. Ancak 4-5 dakikalık videolar partnerde ne kadar kazandırır onu bilemiyorum.

7 adsense den sadece 1 tanesi işleme girmedi. ve işin garibi işleme girmeyen adsense ye en son iki yıl önce kanal bağlamıştım. işleme giren 6 adsense nin toplam kazanci girmeyenin yarısı bile değil. 2 ay önce patlayan bir videodan dolayi kazançlar ucmus durumdaydı.her gün bakıyorum ve halen kazandırmaya devam ediyor. pazartesiye kadar bekledikten sonra bende partnere geçmeyi düşünüyorum. Ancak 4-5 dakikalık videolar partnerde ne kadar kazandırır onu bilemiyorum.

Aynı durum başıma geldi hocam.Haziran ayının hasılatı o kadar yüksek oldu ki, ona üzülüyorum.Hala kazandırıyor kanal fakat çoğu adsensede kaldı, ayın 27. de beklemeden riske girmeden partnere taşıdım.Temmuzda ufakda olsa bir miktar ödeme alacağım.

Mobil olarak gönderildi.

googlenin bu parayi odeyecegini hala dusunenlerdenim bu kadar kisiyi bu sekilde birakamaz...
ayrica yt gotunustr spami ne kadar bitirmeye calisiyormus gibi gorunsede spamdan muthis para kaldiriyor. spam olmasa bu kadar rekami eritemez... google ne kadar spam desede el atindan bunu destekliyor. Aslinda direk su life yetkilisiyle telde gorusulse onlar sorsa bi de yt ye ne diyecekler acaba.

mobilden yazilmistir...

Spami yatirmiyoda özgün çalışmalarda yatmamış deniyor başka birşey var

Bence 3 seçenek var;

birincisi, hepimizin korktugu hazin son, fakat işleme girmeyenlerin sayısının çok olması, arada özgünlerinde olması vs. %10 bi ihtimal bu

ikincisi, geçen ay olan ödemelerin ayın 2.de de yapılabildigini görmemizle birlikte bu gece rutin düzenimize dönmemiz,ki inşallah buda fikrimce %40 bi ihtimal

üçüncüsüde, youtube şartlarındaki " YouTube will pay you for any revenues due within approximately sixty (60) days after the end of any calendar month " yazısını baz alarak, artık ödemelerin 60 günlük periyodlarla ödenme ihtimali, fakat bu 2 ayda bir alıcagız anlamına gelmiyor bence, sadece bir ay degilde 2 ay geriden takip edilcek ödemeler diye düşünüyorum. bu yeni adsenselerin ödenmesinide açıklıyor, çogu 60 günlük periyodu aşmış olsa gerek. Şayet böyleyse hepimiz hazırlıksız yakalandıgımızdan sinirlerimiz perte çıktı, insan bi haber verir vicdansız yutube diyip noktalıyorum, ilk mesajım bu umarım en azından bi fikir verip faydalı olabilmişimdir :D

Bence 3 seçenek var;

birincisi, hepimizin korktugu hazin son, fakat işleme girmeyenlerin sayısının çok olması, arada özgünlerinde olması vs. %10 bi ihtimal bu

ikincisi, geçen ay olan ödemelerin ayın 2.de de yapılabildigini görmemizle birlikte bu gece rutin düzenimize dönmemiz,ki inşallah buda fikrimce %40 bi ihtimal

üçüncüsüde, youtube şartlarındaki " YouTube will pay you for any revenues due within approximately sixty (60) days after the end of any calendar month " yazısını baz alarak, artık ödemelerin 60 günlük periyodlarla ödenme ihtimali, fakat bu 2 ayda bir alıcagız anlamına gelmiyor bence, sadece bir ay degilde 2 ay geriden takip edilcek ödemeler diye düşünüyorum. bu yeni adsenselerin ödenmesinide açıklıyor, çogu 60 günlük periyodu aşmış olsa gerek. Şayet böyleyse hepimiz hazırlıksız yakalandıgımızdan sinirlerimiz perte çıktı, insan bi haber verir vicdansız yutube diyip noktalıyorum, ilk mesajım bu umarım en azından bi fikir verip faydalı olabilmişimdir :D

Burada bahsettiği (60 gün içinde) her zaman ki olay değil mi? Mayıs kazancını zaten haziran sonu ödüyor 52 güne denk geliyor buda (22 sinde ödeme yaptığını farz edersek)
Ki zaten 2 ayda 1 ödeme yapacaksa artık bu ay kimsenin işleme girmezdi, ortada inceleme olduğu aşikar artık

adsense hala guncellenmedı arkadaslar,eskı odemelerın artık gozukmeyecegını soyledıler hatta konusunuda ben actım,hala eskı odemeler gozukuyor

Bence bu paralar 3 gun sonra da olsa 5 gun sonrada olsa 1 ay sonra da olsa odenecek ...

Odenmeyecek ban muhabbeti olsa adsenseler banlanir devam etmez yada ne bileyim Odenecek kazanclarda gozukmez gecen ayki kazancimiZ veya suanda gunluk kazanmaya devam etmez biswy olur ...

Parayi odemesi haric tum sistem calisiyor ...

Felaket tellallarindan biktim walla alacagim 3xx para , ne sahte tik var ne sahte izlenim ne de baska birsey ve sonucta bana da odemedi... Alacagim 3x.xxx de olsa umursamazdim karamsarligi birakin ve sakince bekleyin derim ...
Hee uyuz olan arkadaslar kendilerini partnere tasimak istiyorlarsa hic durmasinlar ama ben gunluk 1x kazancimla beklemeye devam edicem ve odeyecegini dusunuyorum ...

Bir kaç şeye açıklık getirelim.

1- Spam çalışanlar zaten para hesaba girene kadar o parayı eldet etmiş psikolojisinde olmamalı. Her an hesap kapanabilir veya bu tarz sorunlar çıkabilir bilinci ile iş yapmalıdır. Bu hep böyleydi. Daha önce adsenselerim kapanıyordu. Şimdi ödemeyi yapmıyor. Bu işte bunlar var.

2- Google veya Yt sırf 1000 spam adsense banlandı diye zarar etmez. Bu adamların 1-2 milyon $ ' ı para olarak gördüğünü mü düşünüyorsunuz? Ayrıca bu adamlar spamı bitirse bile para kazanmaya devam edecekler. Adamların arşivi sağlam sen ben olmasak bile bu adamlar bu işten milyonlar, milyarlar kazanmaya devam edecek. Bunu görmemiz lazım. Kendimizi yt ile ortakmışız gibi görmeyelim boşuna.

3- Daha önce (3-4) ay öncesi bu durumu yaşayan benle beraber 40-50 kişi oldu. Ödemeyi alamadılar ve adsense 1 ay içinde banlandı. Bunu gözönünde bulundurmak gerek. Rakam az olsada büyük bir örnektir. Burada 1. secenek devreye giriyor. Bu işte para cebine girene kadar senin değildir. Ben kazandım deyip sonra üzülmeye gerek yok. Olmayan bir parayı bekliyoruz. Gelirse ne ala, gelmezse dünyanın sonu değil. Bugüne kadar olmadan nasıl yaşadıysak yine yaşarız :)

Not : kimseyi üzmek istemem ama durum böyle. yazıdan rahatsız olan olursa yönetime report edersiniz kaldırabilir. kaldırılmasına karşı değilim.

web adsenseler r10'da odenmısler her halde yt ye gecer bugun yarın dıye dusunuyorum .

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri