Adsense işleme girsin diye ekrana bakıp bakıp böyle oluyorum yeminle
https://youtu.be/_fnP9vLov_c?t=2m6s
Gece gece az moralimiz yerine gelsin![]()
adsensenin işleme girmediğini görünce ben
https://youtu.be/_fnP9vLov_c?t=12s
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Adsense işleme girsin diye ekrana bakıp bakıp böyle oluyorum yeminle
https://youtu.be/_fnP9vLov_c?t=2m6s
Gece gece az moralimiz yerine gelsin![]()
Arkadaşlar selam gelişmeleri ilgiyle izliyorum. 14 tane adsense hesabim var. Bugün şans eseri kontrol ettiğimde 3 tanesinin geçersiz etkinlik nedeniyle kapatıldığını gördüm. 4-5 aydır giriş yapılmayan herhangi bir sekilde hit cekme veya illegal tiklama yapilmayan temiz hesaplar. şu inceleme furyası bir an önce bitsede rahat bir nefes alsak. Allah hepimizin yardımcısı olsun İnşallah.
Sevgili dostum işini bilirsen 14/az bile 1 yıldır ödeme alıyorum.hiçbir sorun yokken geçersiz etkinlik davasına kapandı hesaplar. Oturup kendi linklerime tıklayacak halim yok.gözünüzde fazla buyutmeyin bu google amcayi.Hocam kusura bakma. Affına sığınarak bir eleştiri yapmak istiyorum. Rahatsız olursan hemen silerim postu.
Abi 14 adsense hesabı nedir allah aşkına yaa. Yani 3 olur 4 olur ok de 14 diyorsun. Belki her yıl boyle bir kıyıma kurban gitme sebeplerimizden biri bu değilmidir sence? Yani 14 hesap kullanıyorsan bayagı tecrübeli olduğunu düşünerek bu eleştiriyi yapmak istedim sadece.
YTPARA da bile multiple hesaplara taviz verilmezken adsense de 14 buyuk bir rakam.
Dün ve bugün kapanmış hesaplar.herhangi bir mail de gelmemiş. Çok adsense hesabı olanlar kendilerini bir kontrol etsinler
Sevgili dostum işini bilirsen 14/az bile 1 yıldır ödeme alıyorum.hiçbir sorun yokken geçersiz etkinlik davasına kapandı hesaplar. Oturup kendi linklerime tıklayacak halim yok.gözünüzde fazla buyutmeyin bu google amcayi.
Hayırlı İftarlar Mubarekler bakıyorumda kalabalıklasmısız![]()
İftar değilde imsak olmasın o kardesim dier adı da sahur![]()
Hayırlı İftarlar Mubarekler bakıyorumda kalabalıklasmısız![]()
Düz oturup doğru konuşalım;
Haziran 22 de ödeme alan kişiler oldu değilmi?
Ödeme alamayan kişilerde bir hayli fazla oldu.
Peki niye bir kesime ödeme yapılırken diğer kesime inceleme gereği duydular?
Ödemesini beklettği kişide sistem bir eksiklik veya Fazlalık farkettiki incelemeye aldı. Yani %100 bir sorun algıladı; tabi bu sorunun ne olduğunu kimse bilmiyor bilemez. Biz ne diye düşünürüz; kapanan kanallar, telifler, dünya engelleri, ip çakışması, birden fazla adsense v.s v.s gibi düşünürüz. Bu veya başka bir şekilde bizim hesaplarımız incelemeye girdi.
Gelelim 2014 Eylül ayına. Adsensesi işleme girmeyen şimdiki gibi fazla değildi . Ama sonlarını hüsranla sonuçlandı. O zamanda Şimdikinden farksız teoriler üretilmedi. Kimse ne olduğunu anlamidi. Bilemedi bilmiyorda. Ve hesaplar ban yedi. Ödeme alabilen oldumu hatırlamıyorum ama çoğunluk ban yedi.
Benim icin bu son 10 günde 1 veya birkaç kişinin adsens ban yemesi, bizlerinden sonunun hüsranla sonuclanacaginin bir göstergesi olurdu.
Şimdi geriye doğru baktığımda ve bugün baktığımda 2 arkadaşımiz banlanan hesaplar olduğunu söyledi.
Ben artık bu işin mutlu sonla son bulacağına inanmıyorum.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.