armageddon.
Yasaklanmış
Arkadaşlar ben gecen ay 3 Haziranda ödeme aldım . Bir sıkıntı çıkacağını sanmıyorum
yeni mi pinini girmiştin
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Arkadaşlar ben gecen ay 3 Haziranda ödeme aldım . Bir sıkıntı çıkacağını sanmıyorum
Telaşlandırmak değil de bunu size şöyle açıklayım.
İnsanlar adsensei işleme girmeyince, ödemeler gelmeyince, kanalı kapanınca, telif yeyince canı sıkılıyor. Bunu da anlatıp paylaşabileceği, rahatlayabileceği bir yer, kendini anlayacak insanlar arıyor. Orası da tam bu başlık.
Adsense işleme girmemiş benimde, canım sıkkın dolaşıyorum evin içinde. Adsense e güvenemediğimden kanal da bağlayamıyorum haliyle çalışamıyorum da. Belirsizlik insanı bitiriyor.
Babam görüyor canım sıkkın, oğlum neyin var diyor. Baba adsense işleme girmemiş paramı yatırmıyolar diyorum. Eşşoleşşek kaç yaşına geldin hala bilgisayar işleri diyor.
Anneme diyorum, yat kuzum sen ne parasıymış öyle, ordan gelen paradan hayır mı olur diyor.
Kız arkadaşıma söylüyorum, bunu mu konuşcaz şimdi ya boşver diyor.
Arkadaşlarımla paylaşıyorum, onlarda boş boş yüzüme bakıyor.
Yani bırakında şurda dertleşelim diyorum kısaca![]()
Telaşlandırmak değil de bunu size şöyle açıklayım.
İnsanlar adsensei işleme girmeyince, ödemeler gelmeyince, kanalı kapanınca, telif yeyince canı sıkılıyor. Bunu da anlatıp paylaşabileceği, rahatlayabileceği bir yer, kendini anlayacak insanlar arıyor. Orası da tam bu başlık.
Adsense işleme girmemiş benimde, canım sıkkın dolaşıyorum evin içinde. Adsense e güvenemediğimden kanal da bağlayamıyorum haliyle çalışamıyorum da. Belirsizlik insanı bitiriyor.
Babam görüyor canım sıkkın, oğlum neyin var diyor. Baba adsense işleme girmemiş paramı yatırmıyolar diyorum. Eşşoleşşek kaç yaşına geldin hala bilgisayar işleri diyor.
Anneme diyorum, yat kuzum sen ne parasıymış öyle, ordan gelen paradan hayır mı olur diyor.
Kız arkadaşıma söylüyorum, bunu mu konuşcaz şimdi ya boşver diyor.
Arkadaşlarımla paylaşıyorum, onlarda boş boş yüzüme bakıyor.
Yani bırakında şurda dertleşelim diyorum kısaca![]()
arkadaşlar mayıs ödemesini haziran 3 de yatırdılar bana. panik yapmayın muhakkak ödemeniz yapılır.
hocam daha önce ödeme aldığın adsensenin ödemesini mi 3 haziranda yaptılar yoksa yeni pini girilmiş henüz ödeme alınmamış adsensenin mi ödemesini 3 haziranda aldınız
Kardeşim senin canın sıkılıyor diye burda millet sizin yazılarınızı okuyor.Telaşlandırıyosunuz ve adam partner geçirebiliyor kanallarını sonra pişman oluyor.Bu konu can sıkıntısı olucak bir konu değil dolu konu var en önemli konu böyle şeyler yapılmaması lazım.Sorun varsa zaten hemen anlaşılmaz.
[MENTION=9544]KaYZeRSoZe[/MENTION], [MENTION=9224]mNote[/MENTION], @%1;
Ağalar bir el atsanız da artık, sadece typara için bir partner kurulsa artık,
%20 - 30 köpeniz olsun, gerisine razıyız bir, quiz sizden değerli mi![]()
geç o işi hocam..gizza yı açtılar spam alcaklardı noldu ?@KaYZeRSoZe
@mNote
@Serk@nYT
Ağalar bir el atsanız da artık, sadece typara için bir partner kurulsa artık,
%20 - 30 köpeniz olsun, gerisine razıyız bir, quiz sizden değerli mi
hocam felaket tellallığı yapan her yerde yapıyo quizde de burda da. partnere geçirenler hemen geçirmiyodur zaten çok kişiden geçir şeyini alıp öyle geçiriyodur ümitsiz vakaysa geçiriyodur. can sıkıntısı yapmıycak başka ne konu olabilir ki 1 aylık uğraş sonucu bi bakıyoruz çok kişi almış 210 kişi almamış buna insanın nasıl canı sıkılmasın
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.