İşleme girmeyenler İçin Sohbet Konusu Ana Konuyu Kirletmeyelim

İşleme Gİrmeyenlerin Adsense Yaşı

• Kullanılan toplam oy
    488
yarın işleme girmesi ümidiyle konuyu kapatıyorum inş yarın işleme girdi yazacağım

eğer bu ayın ödemesini ay başın da yani temmuz başında yaparsa yine bilin ki eski adsense iki aşamalı ödeme planına geçmiş.

Arkadaş dashboardda ödendi yazdığı halde mn hala banka ödemesini yapmadı, üstüne adsense işleme girmedi. İyice darlandım valla.

Yarın işleme girip ödeme yapılır inşallah

Arkadaşlar her ay böyle konu açıp açıp ne anlıyorsunuz milleti telaşlandırmaktan başka birşey değil bu.Geçen ay 10 15 kişi ödeme işleme girmeyecek diye kanallarını partnere geçirdi ve pişman oldu ve adsenseler daha sonra işleme girdi nedeni bu gibi konu açanlar.

Bu gibi konu açıp telaşlandıranlar o arkadaşların mesuliyetini alıyor.Geçen ay ayın 24 işleme girdi.Lütfen biraz daha bekliyelim.Zaten bir sorun varsa 1-2 günde anlaşılmıyor.

Lütfen herkes duyarlı olsun.

arkadaşlar mayıs ödemesini haziran 3 de yatırdılar bana. panik yapmayın muhakkak ödemeniz yapılır.

Telaşlandırmak değil de bunu size şöyle açıklayım.

İnsanlar adsensei işleme girmeyince, ödemeler gelmeyince, kanalı kapanınca, telif yeyince canı sıkılıyor. Bunu da anlatıp paylaşabileceği, rahatlayabileceği bir yer, kendini anlayacak insanlar arıyor. Orası da tam bu başlık.

Adsense işleme girmemiş benimde, canım sıkkın dolaşıyorum evin içinde. Adsense e güvenemediğimden kanal da bağlayamıyorum haliyle çalışamıyorum da. Belirsizlik insanı bitiriyor.

Babam görüyor canım sıkkın, oğlum neyin var diyor. Baba adsense işleme girmemiş paramı yatırmıyolar diyorum. Eşşoleşşek kaç yaşına geldin hala bilgisayar işleri diyor.

Anneme diyorum, yat kuzum sen ne parasıymış öyle, ordan gelen paradan hayır mı olur diyor.

Kız arkadaşıma söylüyorum, bunu mu konuşcaz şimdi ya boşver diyor.

Arkadaşlarımla paylaşıyorum, onlarda boş boş yüzüme bakıyor.

Yani bırakında şurda dertleşelim diyorum kısaca :D

İnsanlar adsensei işleme girmeyince, ödemeler gelmeyince, kanalı kapanınca, telif yeyince canı sıkılıyor. Bunu da anlatıp paylaşabileceği, rahatlayabileceği bir yer, kendini anlayacak insanlar arıyor. Orası da tam bu başlık.

Adsense işleme girmemiş benimde, canım sıkkın dolaşıyorum evin içinde. Adsense e güvenemediğimden kanal da bağlayamıyorum haliyle çalışamıyorum da. Belirsizlik insanı bitiriyor.

Babam görüyor canım sıkkın, oğlum neyin var diyor. Baba adsense işleme girmemiş paramı yatırmıyolar diyorum. Eşşoleşşek kaç yaşına geldin hala bilgisayar işleri diyor.

Anneme diyorum, yat kuzum sen ne parasıymış öyle, ordan gelen paradan hayır mı olur diyor.

çok güzel özetlemişsiniz durumu hocam :D

Kardeşim senin canın sıkılıyor diye burda millet sizin yazılarınızı okuyor.Telaşlandırıyosunuz ve adam partner geçirebiliyor kanallarını sonra pişman oluyor.Bu konu can sıkıntısı olucak bir konu değil dolu konu var en önemli konu böyle şeyler yapılmaması lazım.Sorun varsa zaten hemen anlaşılmaz.

arkadaşlar mayıs ödemesini haziran 3 de yatırdılar bana. panik yapmayın muhakkak ödemeniz yapılır.

hocam daha önce ödeme aldığın adsensenin ödemesini mi 3 haziranda yaptılar yoksa yeni pini girilmiş henüz ödeme alınmamış adsensenin mi ödemesini 3 haziranda aldınız

anladığım kadarıyla yüzde 80'lik bir yüzdenin ödemesi işleme girmemiş, bu kadar büyük bir kıyımın olması çok çok uzak bir ihtimal. ayrıca daha önceki aylarda hep 23'ünde girmiş bende işleme. girecek kader ortaklarım girecek rahat olun, oruca niyet edip huşu içinde yatağınıza girin yarın güne mutlu başlayacaksınız inşallah.

@KaYZeRSoZe
@mNote
@Serk@nYT
Ağalar bir el atsanız da artık, sadece typara için bir partner kurulsa artık,
%20 - 30 köpeniz olsun, gerisine razıyız bir, quiz sizden değerli mi

Son düzenleme:
Kardeşim senin canın sıkılıyor diye burda millet sizin yazılarınızı okuyor.Telaşlandırıyosunuz ve adam partner geçirebiliyor kanallarını sonra pişman oluyor.Bu konu can sıkıntısı olucak bir konu değil dolu konu var en önemli konu böyle şeyler yapılmaması lazım.Sorun varsa zaten hemen anlaşılmaz.

hocam felaket tellallığı yapan her yerde yapıyo quizde de burda da. partnere geçirenler hemen geçirmiyodur zaten çok kişiden geçir şeyini alıp öyle geçiriyodur ümitsiz vakaysa geçiriyodur. can sıkıntısı yapmıycak başka ne konu olabilir ki 1 aylık uğraş sonucu bi bakıyoruz çok kişi almış 210 kişi almamış buna insanın nasıl canı sıkılmasın

ya arkadaslar hepiniz azcık sakin olun benimde ödemem gelmedi isteyen istediğini yazsın sonucda bu konuyu diger konuda sohbet yasak oldugu için herkes hevesleniyor ödeme geldi diyye son 3 aydır açılıyor diye bu ayda ben açdım birbirinizi kırmayın boş yere

[MENTION=9544]KaYZeRSoZe[/MENTION], [MENTION=9224]mNote[/MENTION], @%1;
%20 - 30 köpeniz olsun, gerisine razıyız bir, quiz sizden değerli mi :D

5 6 ay önce serkan abi facebookta demişti ki, yakında 2 spam partner foruma gelecek diye, aklımı birtakım sorular kurcalıyor, acaba o partnerleri kendileri içinmi yaptılar, yada sonradan bu fikirden vazgeçmişde olabilirler

@KaYZeRSoZe
@mNote
@Serk@nYT
%20 - 30 köpeniz olsun, gerisine razıyız bir, quiz sizden değerli mi
geç o işi hocam..gizza yı açtılar spam alcaklardı noldu ?
gizzayı açanlar quiz çalışıyor hehehe :D
yani [MENTION=10046]iwocan[/MENTION]'ın falan altından kalkabileceği birşey değil bu kendisi bile quize spam yapıyor :)

Son düzenleme:
[MENTION=12476]Armageddon[/MENTION]
O değilde şu partnerleri didik didik etmemiz lazım.
Kala kala tek partnere kaldık. O da google yüzünden sallantıda...

hocam felaket tellallığı yapan her yerde yapıyo quizde de burda da. partnere geçirenler hemen geçirmiyodur zaten çok kişiden geçir şeyini alıp öyle geçiriyodur ümitsiz vakaysa geçiriyodur. can sıkıntısı yapmıycak başka ne konu olabilir ki 1 aylık uğraş sonucu bi bakıyoruz çok kişi almış 210 kişi almamış buna insanın nasıl canı sıkılmasın

Tamam kardeşim suç bende kimse babamın oğlu değil.Her ay böyle konular açılsın millet telaşlayın quiz girsin v.s olsun.Özür diliyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri