İşleme girmeyenler İçin Sohbet Konusu Ana Konuyu Kirletmeyelim

İşleme Gİrmeyenlerin Adsense Yaşı

• Kullanılan toplam oy
    488
arkadaslar gercekten moralim o kadar bozukki ev buldum emlakciyla anlastim kedime annem bakiyodu bajceli dunyalar tatlisi bi evdi kedimi de alacaktim yanima emlakciyla anlasmistim. iki gun once de notlarim aciklandi mezun oldum universiteden tam hayalini kurdugum hayat yaklasmisti hersey guzel olacakti derken her ay gununde yatan odeme bu ay yatmadi. yataktan cikamiyorum yemek yiyemiyorum. valla artik dert ortagi olduk kusura bakmayin paylasinca rahatliyo insan sanki. evet simdi diceksiniz tum hayatini bu paraya mi endeksledin tabi ki hayir ama hayal kurup gerceklesecegine inandiktan sonra aksilik cikinca uzuluyoruz. hangimiz uzulmedikki. Allah im su mubarek gunlerde bizi darda birakmasin hepimiz icin dua edicem bugun. gonlunuzu ferah tutun bu kadar kisiyi birden banlayamazlar. binlerce kisiyiz ve beklemeye devam edicez.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

adsensede kanal ilişkilendirmeyi deneyen oldumu bazı yenilikler geliyor sanırım 2 kanal ekledim bazı değişimler gözüküyor bende

Arkadaşlar bence google ın sistemlerinde güncelleme ya da sorun vardı o yüzden işleme girmedi bugün itibariyle de test ödemeleri gelmeye başladığına göre sorun düzelmiştir diye düsünüyorum umarım en kısa zamanda hepimiz sorunsuz alırız ödemelerimizi.

arkadaslar gercekten moralim o kadar bozukki ev buldum emlakciyla anlastim kedime annem bakiyodu bajceli dunyalar tatlisi bi evdi kedimi de alacaktim yanima emlakciyla anlasmistim. iki gun once de notlarim aciklandi mezun oldum universiteden tam hayalini kurdugum hayat yaklasmisti hersey guzel olacakti derken her ay gununde yatan odeme bu ay yatmadi. yataktan cikamiyorum yemek yiyemiyorum. valla artik dert ortagi olduk kusura bakmayin paylasinca rahatliyo insan sanki. evet simdi diceksiniz tum hayatini bu paraya mi endeksledin tabi ki hayir ama hayal kurup gerceklesecegine inandiktan sonra aksilik cikinca uzuluyoruz. hangimiz uzulmedikki. Allah im su mubarek gunlerde bizi darda birakmasin hepimiz icin dua edicem bugun. gonlunuzu ferah tutun bu kadar kisiyi birden banlayamazlar. binlerce kisiyiz ve beklemeye devam edicez.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Her zaman yaninizdayiz hocam aile sayılırız

arabeske bağlamışsınız gençler bakıyorum da. dert etmeyin bu cumaya kadar yatmazsa temmuzun ilk haftası büyük bir ihtimalle yatar inşallah.

Ödeme beklerken breaking bad i bitiriyorum 5. Sezona gecicem bakalım.kaç dizi bitirecek adsense

Beyler ben The Flash'a başladım. Gayet güzel gidiyor. Tavsiye ederim.

Bu saatten sonra işleme girmesi zor arkadaşlar, temmuzun 1 ve 3 ü arası ödemenizi alırsınız. Geçen ay bi kısım işleme girdi bi kısım girmedi girmeyenler haziran başında ödemelerini aldılar

lan google benim adsenseyi banlarsan renderı bırakır tamamen yt to yt ye başlarım biz üreten yutuberiz olmayanı atarız benim adsensem ile spamcı adsensesi bir olamaz :D

bazıları dizi izliyormuş bende gece gündüz agar oynuyom acayip sardı bu oyun beni

İsmini çok duydumda efsaneleri bir bitireyim baslarim

Prison Break-Breaking Bad-Lost- (Belki Dexter).

Efsane olarak bunları ön plana almanızı tavsiye ederim :)

Breaking BAd'den sonra Better Call Saul'a başlayabilirsin. İlk sezonu bitti 10 bölüm toplam :)

Dexter'i bende tavsiye ederim. O final olmayaydı iyiydi :(

Beyler inşallah hiç birisini bitirmeden ödeme alırız :D
Ama alamassak temmuza kadar ne. Var ne yok bitiririm

Prison Break-Breaking Bad-Lost- (Belki Dexter).

Efsane olarak bunları ön plana almanızı tavsiye ederim :)

Breaking BAd'den sonra Better Call Saul'a başlayabilirsin. İlk sezonu bitti 10 bölüm toplam :)
Game of thrones bence en iyisi bu tabi her insanın zevki ayrıdır

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri