İşleme girmeyenler İçin Sohbet Konusu Ana Konuyu Kirletmeyelim

İşleme Gİrmeyenlerin Adsense Yaşı

• Kullanılan toplam oy
    488
Arkadaşlar merhaba 1 yıllık 2 adsensem var düzenli ödeme alıyordum. Bu sefer ikisi birden işleme girmedi sizinkiler gibi. Heyecanla her sabah kontrol ediyorum. Adsense durum bölümünde hiç kayıt yok. Gözlem altında gibi ne de bir ihtar maili gelmiş. Hiç hareket yok ve adsense hesabım hala hareket görüyor. Enteresan olan kazançda bu 3 günde arttı. Ya benim yaramı büyütmeye çalışıyor :) ya da bu para ödenecek inşallah. Özgün olup alamayanların olması tek tesellim. Ben geçen ayın 25'inde alabilmiştim. Bir sorum var

Geçen ayın ödemesini bu ayın ilk günlerinde alan arkadaşlar bu ay paralarını alabildi mi? Onlarda bizim gbi bekliyor mu?

adsensem işleme girdi arkadaşlar

Jun 1, 2015 - Jun 26, 2015 TRY 0.00 TRY 0.00 TRY
Jun 25, 2015 Automatic payment in progress: Bank account • • • 8111 for
Jun 1, 2015 Starting balance

hocam senden bi resim bekliyoruz, ayrıca yeni pin girdiğiniz adsense değildir umarım :)

Adsense 6 aylık test ödemesi yeni girildi ama en azından buda iyiye işaret...

Son düzenleme:
test ödemesinden sonra girmiştir o

evet dedigim gibi sevinmeyelim arkadaşlar :)

Son düzenleme:
Arkadaşlar peki bizde yeni bir banka hesabı tanıtsak acaba hemen yeni banka hesabımızda işleme girer mi ki ? Deneyen var mı :)

En kötü ihtimal laptop a format sonra yeni adsense hesap açılıp ordan devam edilir

aceba bizde şöyle bi şeymi yapsak banka hesabını kaldırıp başka banka eklesek test ödemesini girsek bizimkide işleme girermi aceba

Arkadaşlar peki bizde yeni bir banka hesabı tanıtsak acaba hemen yeni banka hesabımızda işleme girer mi ki ? Deneyen var mı :)

Bende şimdi bunu yazacaktım acaba bankayı silip tekrar eklesek test ödemesinden sonra bizim hesaplarda işleme girebilir mi? :D

Ben yapıyorum beyler. Yeni banka hesabı açmıştım zaten. En azından test ödemesi bekleyeyim. Sonuçta geçmek zorunda değilim değil mi :)

Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olmak var, bence temkinli olun arkadaşlar. Biraz daha sabır.

Ya da vazgeçtim. Kesin ben yaparken işleme girer o kadar şanssızımdır ben.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri