İşleme girmeyenler İçin Sohbet Konusu Ana Konuyu Kirletmeyelim

İşleme Gİrmeyenlerin Adsense Yaşı

• Kullanılan toplam oy
    488
Yeni 1 tane banka hesabı tanimladim sonra dogrula ücreti yatınca hesabı dogruladim ve 1 cil hesap olarak ayarladim

---------- Spam Engelliyici 13:22 ---------- Önceki Mesaj 13:21 ----------

Banka farklı iş banktı yapı Kredi yaptım
Hadi inş. olurda rahatlarız

Arkadaşlar : ) Konuştuğunuz şeylerin ödemeler ile uzaktan yakından alakası yok. Sadece bekleyelim ve görelim, bugün olmazsa pazartesi herşey netleşir. Ödeme alacaklar alır, almayacaklar zaten alamaz.

Arkadaşlar : ) Konuştuğunuz şeylerin ödemeler ile uzaktan yakından alakası yok. Sadece bekleyelim ve görelim, bugün olmazsa pazartesi herşey netleşir. Ödeme alacaklar alır, almayacaklar zaten alamaz.
Hocam bende senin gibi düşünüyorum ama deniyoz işte ya tutarsa millet sinir krizi geçiyor resmen

Hocam taktik tutarsa yeni banka hesabı arama sonra :)

Hocam taktik tutarsa yeni banka hesabı arama sonra :)

Biz zamanında hepsini denedik , için rahat olsun, şuan da ağzınızla kuş tutsanız. Yapılacak hiçbirşeyi değiştiremezsiniz. O yüzden bugün ve olmazsa pazartesi detaylar belli olur. Sadece bu sorunun cevabını Google Dede biliyor, o yüzden yok 30 uymuş yok incelemeymiş, turuncu hesapmış, yeşil renkli hesapmış:) hiçççç alakası yoktur. Her geçen gün müşteriler çoğalıyor, dolayısıyla google ödemeleride en sonki güncellemeden sonra part yapmış olabilir, 2 kısım yada 3 kısım yapmış olabilir, ülkeye göre yada pub numarasına göre yapmış olabilir.

Bütün detayları yalnızca onlar bilmektedir.

== UNUTMAYIN YALNIZ BİLİNEN VE GÖRÜNEN GEÇERLİDİR
== CEYO CANDIR ==

Biz zamanında hepsini denedik , için rahat olsun, şuan da ağzınızla kuş tutsanız. Yapılacak hiçbirşeyi değiştiremezsiniz. O yüzden bugün ve olmazsa pazartesi detaylar belli olur. Sadece bu sorunun cevabını Google Dede biliyor, o yüzden yok 30 uymuş yok incelemeymiş, turuncu hesapmış, yeşil renkli hesapmış:) hiçççç alakası yoktur. Her geçen gün müşteriler çoğalıyor, dolayısıyla google ödemeleride en sonki güncellemeden sonra part yapmış olabilir, 2 kısım yada 3 kısım yapmış olabilir, ülkeye göre yada pub numarasına göre yapmış olabilir.

Bütün detayları yalnızca onlar bilmektedir.

== UNUTMAYIN YALNIZ BİLİNEN VE GÖRÜNEN GEÇERLİDİR
== CEYO CANDIR ==
Hocam bende senin gibi düşünüyorum bir sorum olacak benden çok daha iyisin bu konuda ben ban olayı olduğuna inanıyorum banlanacak bir hesaba neden test ödemesi gondersinki

Hocam bende senin gibi düşünüyorum bir sorum olacak benden çok daha iyisin bu konuda ben ban olayı olduğuna inanıyorum banlanacak bir hesaba neden test ödemesi gondersinki

Efendim, en son 2 adsense banlattım. Ve ödeme gelmeyince banka hesabı değiştirdim ve test ödemesini de aldım. Ama ne oldu, hesap banlandı.

Yani BANLANACAK hesaba da test ödemesi geliyor....

Yeni 1 tane banka hesabı tanimladim sonra dogrula ücreti yatınca hesabı dogruladim ve 1 cil hesap olarak ayarladim

---------- Spam Engelliyici 13:22 ---------- Önceki Mesaj 13:21 ----------

Banka farklı iş banktı yapı Kredi yaptım

Ben de senin yaptığın gibi düşünmüştüm hocam. Dün akşam yeni banka hesabı ekledim. Bugün doğrulama ücreti gelmiş. Doğrulayıp birincil olarak ayarladım. Bakalım ne olacağı belli olmaz sonuçta. Eğer ödeme sistemleriyle alakalı bir problemse bunun işe yaraması lazım.

Arkadaşlar teselliyi test ödemelerinde aramayın. Gerçek olan tek bir teselli var oda adsense tarihinde bu kadar büyük bir banlanma dalgası olmamıştır. Olması da zordur. Kaç bin tane adsense hesabı var yapmayın kaç bin tane youtube videosu yapar. Youtube'un ihtiyacı var o videolara kolay değil harcamak.

Valla artik milletin sacma sapan kendini tatmin etmesinden sikildik. Artik konuyu uplayip durmayin. Odeme veya isleme girince yazin ki. Millet habere acaba islememi girdi diye bakmasin. Milleti ve kendinizi oyalamaktan ve avutmaktan vazgecin. Ne kadar daha sabahli aksamli konuda gecireceksiniz ? Isiniz gucunuz yokmu birseylerle mesgul olun ya . Vallahi biktim

Arkadaşlar teselliyi test ödemelerinde aramayın. Gerçek olan tek bir teselli var oda adsense tarihinde bu kadar büyük bir banlanma dalgası olmamıştır. Olması da zordur. Kaç bin tane adsense hesabı var yapmayın kaç bin tane youtube videosu yapar. Youtube'un ihtiyacı var o videolara kolay değil harcamak.

Hocam 2 sayfa geride sabah adsense den gelen maili paylaştım. Yani cevap tatmin edici olmasa bile sistem hatası olduğunu ve türkiyedeki yayıncıları etkilediğini söylüyor. O kadar cok gereksiz post atılıyorki aradaki gerçek bilgilerde okunmadan geri plana atılıyor. Adamlar banlicak olsa ya da hesap incelemede olsa neden sistem hatası var desinler ki

Pazartesiye kadar degil ayin 2 3 une kadar bekleyin. tekrar soyliyeyim ben ve 40 50 arkadasin haziran 2 sinde isleme girdi.

Pazartesiye kadar degil ayin 2 3 une kadar bekleyin. tekrar soyliyeyim ben ve 40 50 arkadasin haziran 2 sinde isleme girdi.

Aynen benim arkadaşında 2 sinde işleme girdi 3 unde aldı son gun 3 u ondan sonra kanalları partnere taşımaya başlıycam.

Arkadaşlar acaba geçen aydan itibaren ödeme tarihleri değişmiş olabilir mi ?

Hocam bende senin gibi düşünüyorum ama deniyoz işte ya tutarsa millet sinir krizi geçiyor resmen

Ben de senin yaptığın gibi düşünmüştüm hocam. Dün akşam yeni banka hesabı ekledim. Bugün doğrulama ücreti gelmiş. Doğrulayıp birincil olarak ayarladım. Bakalım ne olacağı belli olmaz sonuçta. Eğer ödeme sistemleriyle alakalı bir problemse bunun işe yaraması lazım.

Haberler sizde belki tutarsa bizde yapalım hemen.

1 hazirandan önce ibann test doğrulaması yapılmış
ve 3 haziranda pini girilmiş adsense nin
3 hazirandan bu tarafa yani 23 gündür ödemesi gelmedi. Hesap işleme girmedi.

Bunu kim nasıl değerlendirir?

1 hazirandan önce ibann test doğrulaması yapılmış
ve 3 haziranda pini girilmiş adsense nin
3 hazirandan bu tarafa yani 23 gündür ödemesi gelmedi. Hesap işleme girmedi.

Bunu kim nasıl değerlendirir?

Hesabın banlanabilir, yapman gereken tekrardan banka değiştirip test ödemesi alıp beklemen olacaktır.

eeee mübarek gün dedik sabah işleme girer dedik müjdeyi veren kimse yok ptesi kaldı artık

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri