İşleme girmeyenler İçin Sohbet Konusu Ana Konuyu Kirletmeyelim

İşleme Gİrmeyenlerin Adsense Yaşı

• Kullanılan toplam oy
    488
[MENTION=12553]Doktor33[/MENTION] aynen kardeşim cuma günü. Valla anlamıyorum hiçbirşey artık. 3 temmuz cuma'ya kadar beklicez...

Böyle giderse google ödemeleri yapmıyor diye haberlere çıkar ödemesini alamayan müthiş bir kitle var.

Arkadaşlar aklıma bişey geldi bu googlenin haziran sonunda 4 milyar dolarlık davası vardı parasını yotubecilerden çıkarmaya calismasin [emoji3]

google zaten kafasına tıklamaları sayan veya saymayan. herşeyi kafasına göre yapan bir firma. kim ne deyebilirki ? benim tıkım şu kadarda sen eksik saydın desen. kime neyi ispat edicen. google artık tek başına bir devlet konumuna gelmiş durumda. kuralları kendisi koyuyor.

Geçen sonradan işleme girenler ayın 2 sinde aldı. Tam bir hafta sonra. Bizimkilerde yarın 1 hafta oluyor. Bence yarın akla kara belli olur.

[MENTION=16711]Corsair[/MENTION] arkadaş özelden sormuş geçen ay ödemesini haziran başında alanlardan hiç bu ay zamanın da alan oldu mu diye. hayır bildiğim yok 2 sinde işleme girenler arasın da ödeme alan görmedim.

Yeni Bi konu açılsa'ya işleme girenler girmeyenler diye ? [MENTION=11620]era[/MENTION] [MENTION=9224]mNote[/MENTION] [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] Bir konu açabilir misiniz? İşleme girenler ve girmeyenler oy kullansın oranı görelim bizde ona göre yolumuza bakalım, hani girenlerin sayısı azımsanmayacak kadar çok sa, ben kanalları partnere geçirme düşüncesindeyim, Malumunuz Addsense ban yerse kanallarında işi bitiyor.

Yeni Bi konu açılsa'ya işleme girenler girmeyenler diye ? [MENTION=11620]era[/MENTION] [MENTION=9224]mNote[/MENTION] [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] Bir konu açabilir misiniz? İşleme girenler ve girmeyenler oy kullansın oranı görelim bizde ona göre yolumuza bakalım, hani girenlerin sayısı azımsanmayacak kadar çok sa, ben kanalları partnere geçirme düşüncesindeyim, Malumunuz Addsense ban yerse kanallarında işi bitiyor.

219 sayfa post olmuş, yukarıda işleme girmeyen hesapların yaşı diye sormuş fakat toplam sayı aslında işleme girmeyen kişi sayısını söylüyor. Şuan rakam 384. Kişi başına 2 hesap ortama versen 800 civarı foruma üye olmadan konuya bakanları düşünürsen 1000'den fazla hesap ödeme almamış. Google'ın kendi adsense forumu ve diğer dünya forumlarına bakarsan on binlerce hesap ödemesini henüz almadı.

Son düzenleme:
bu kadar kişinin parasının üzerine yatacak değiller. cuma gününe kadar yatarıcaklar :D

Tahminim bu gece sabaha karsi isleme girecegi yonunde :/

Gecen ay tam bi hafta surmus isleme girmedi kalanlarin..

Arkadaşlar normalde gerçekten umutsuz biriyimdir ama hissediyorum gerçekten. Allah'ın izniyle bu gergin bekleyiş bizim olumlu bitecek içimizi ferah tutalım :)
(tutmadı)

Arkadaşımın ilk ödemesi olucak 2 gün önce test ödemesini girmiş bugün hesabı işleme girmiş.

Bu gece BÜYÜK GÜN arkadaşlar sanıyorum bu gece işleme girer ödemeler, girmezse cuma gününe kaldık demektir

Adamın birisi mail atmıs ve AdSense ödeme bölümü su cevabı vermis;

Benim anladıgım;

Bizimle irtibat kurmanız gerek yok.
Bu tüm AdSense hesaplarında olan illegal trafigi tespit etmek icindir.
Birkac gün icinde bu incelemeler bitecek ve paranız ödenecek.

Adamın birisi mail atmıs ve AdSense ödeme bölümü su cevabı vermis;

Benim anladıgım;

Bizimle irtibat kurmanız gerek yok.
Bu tüm AdSense hesaplarında olan illegal trafigi tespit etmek icindir.
Birkac gün icinde bu incelemeler bitecek ve paranız ödenecek.
Ne bitmez 1 kaç gün buya bitmedi gitti

burda kastedilen illlegal trafik izlenim çekme vs ise quiz nasıl ödeme yapabiliyor böyle kanallara bende bunu anlamıyorum :D sonucda quizin ödediği paranın kaynagıda adsense

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri