İşleme girmeyenler İçin Sohbet Konusu Ana Konuyu Kirletmeyelim

İşleme Gİrmeyenlerin Adsense Yaşı

• Kullanılan toplam oy
    488
Arkadaslar artık gercekci olalım.
İleri tarihleri vere vere kendimizi kandırmaya calısıyoruz.
Bunun zararı yine bize.
Adam rüyasında AdSenseyi görmeye basladı 1 haftadır.

Koskoca sirket istese 24 saat icinde tüm incelemeleri gerceklestirir.
Kim no pip yazıyorsa hep müslüman ülkesi bu da ayrı bir dava.
Neyse yinede inşaAllah haksız cıkarımda ödemeler en kısa sürede gerceklesir.

Arkadaslar artık gercekci olalım.
İleri tarihleri vere vere kendimizi kandırmaya calısıyoruz.
Bunun zararı yine bize.
Adam rüyasında AdSenseyi görmeye basladı 1 haftadır.

Koskoca sirket istese 24 saat icinde tüm incelemeleri gerceklestirir.
Kim no pip yazıyorsa hep müslüman ülkesi bu da ayrı bir dava.
Neyse yinede inşaAllah haksız cıkarımda ödemeler en kısa sürede gerceklesir.

Neyi savunduğunu anlamış değilim evet ödenmeme ihtimalinide ödenme ihtimali kadar yüksek tutabiliriz fakat bunun şu güne kadar ödenmemesiyle hiç bir ilgisi yok sonuçda tüm spamla alakasız olan kanallarda dahil olmak üzere bu bekleme sürecinin içerisinde ve sandığın gibide sadece müslüman ülkelerinin değil neredeyse tüm ülkelerden no pip görebilirsin bu süreçte sonlanana kadar hiçbir sonuca varamayız belki bu kanallar yüksek çoğunluğuyla beraber banlanır belkide buradaki herkes ödenir sonuçda böyle bir süreç olduğu ortada ve biliyoruzki sonlanıncada ödemeler yapılacak bu kesin. Bu sürecin bize her hangi bir olumsuz etkisi olup olmayacağını ne sen nede ben bilebilirim en azından olumsuz sonuç olacağını biliyormuşcasına davranıp yinede haksız çıkarım inşallah demeye burada kimsenin ihtiyacı yok.

bandan bahseden arkadaslar neye gore bandan bahsedıyor anlamıs degılım,odemeler gecıkebılır,guncelleme yapılıyordur sarka bılır,soz konusu ban olsaydı,suan herkesınkı banlanmıstı bıle coktan

sürekli değişik bahaneler üreterek kendimize sürekli umut ürettik ama benim şu saatten sonra bi gram yatacağına umudum yok adsense benim için bitmiştir

bandan bahseden arkadaslar neye gore bandan bahsedıyor anlamıs degılım,odemeler gecıkebılır,guncelleme yapılıyordur sarka bılır,soz konusu ban olsaydı,suan herkesınkı banlanmıstı bıle coktan

2 ay işleme girmeyip 2 ay sonra banlananıda gördük, 2 ay sonra yatanıda gördük.Hayırlısı diyelim artık adsense + partner çalışmak en doğrusu.

Mobil olarak gönderildi.

toplu kıyım olucagını dusunmuyorum,web adsense alan varmı acaba forumda

Web adsense kullanıyorum en az 5 yılllık mazisi var, 9 dan fazla ödeme aldım bunların 3 tanesi youtube.Bu ay işleme girmedi öyle duruyor.Web Adsense de olsa sorun Youtube kazancı olması.Web kazancı olsa almıştım şimdiye.

Mobil olarak gönderildi.

uyarmayın beni gençler. ayın 3 ünde yattı bize geçen ay. cuma gününe kadar bekleyin ben tekrar yatayım.

Arkadaslar bunlarin mail adresi neydi destek icin yazabilir misiniz link olarak degil ama sahsi mailimden yazacagim

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son olarak umutları 1-2 Temmuza taşıyoruz. Gene aynı hüsranı yaşarsak bize partner yolları gözüktü demektir arkadaşlar.

Artık kimsenin daha fazla teori ve düşünce kaldırabileceğini sanmıyorum. Sohbet edilecek bir konuda bırakmadık. An itibari ile yalnızca elimize resmi bir gelişme geçtikte buradan paylaşmak en doğru hareket olur.

Herkese geçmiş olsun arkadaşlar. Aynı hüsranı tekrar yaşamamamız ve temmuza mutlu bir giriş yapabilmemiz için dua edeceğim.

29.06.2015 sabah 08:25- ve işleme hala girmedi.aynen valla kanser olduk banlansa da bakmak tan kurtulsak

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri