Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kendi adıma konuşayım ban yesem üzülmem ama böyle boş boş oturmak sıkıyor insanı . Bir gelişme olmasını istiyorum iyi yada kötü kendi düşüncem bu yönde
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Benim teorime göre son 40 dk eğer ki 40 dk sonra isleme girmesse bu ay ödeme yapılacağını düşünmüyorum ama inşallah yanılırım
Bos bos beklemek yoruo hocam ama kafanizdan atin bu konuyu o zmn bos bos durmazsiniz birseylerle ugrasir takilirsiniz ama elbette bu paraya herkesin gibi sizinde benimde ihtiyacimiz var ama boyle bos bos konuda neler oldugunu anlik takipciler gibi beklemek yorar insani cikin disari arabaniz varsa doganin guzelligini izleyin bi bakmissin her zmn gelip gectiginiz yerlerde cok farkli seyler vardir dikkatinizi cekmeyen hosunuza gider onun hakkinda dusunur yorum yaparsiniz hayat bu sekilde odeme beklemekle ne zaman yatacak acaba derdiyle surmuo ben 2 gun bekledim sonra hayata devam ettim bu konuda saplanip kalmadim buraya da bakiorum yorumda yaziyorum ama baglanip kalmadim cok sukur dediklerimi yapin sonra cogunuz hak verirsiniz bana die dusunuyorum hocamSaygilarimla
Arkadaşlar bende işleme girmeyenlerden biri olarak banka hesabını değiştirdim ,test ödemesi yattı onayladım ,ama para yok halen ancak ban gibi bir sorunda adsense böyle bir durumu onaylamaz idi ,para kazanmaya devam ettirmezdi ,hesabınıza erişimi sağlamazdı diye düşünüyorum yanlışsam düzeltin.Bence karamsar olmamalı.
Beyler Meraklanmayın Bukadar Çok kişi varken hiçbir şekilde ödeme yatmaması gibi birşey olmaz
bugun adsensemin birisi işleme girmiş yeni kalktım ödemeside ziraat bankasına yapılmış inşallah sizinkilerde olur tek 1 adsense daha yattı digerleri aynı ben inanıyorum herkes ödemesini alıcak umudunuzu kaybetmeyin
Vallahi hocam benim hiç umrumda değil gelirse gelsin gelmezse gelmesin o parayla borc bitmez zaten![]()
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] ,
Efe hocam bir şeyler söyle.. Çürüdük burda resmen :/
Sen adsense konusunda tecrübelisin, düşüncelerin neler?
Beyler Meraklanmayın Bukadar Çok kişi varken hiçbir şekilde ödeme yatmaması gibi birşey olmaz
bugun adsensemin birisi işleme girmiş yeni kalktım ödemeside ziraat bankasına yapılmış inşallah sizinkilerde olur tek 1 adsense daha yattı digerleri aynı ben inanıyorum herkes ödemesini alıcak umudunuzu kaybetmeyin
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.