İşleme girmeyenler İçin Sohbet Konusu Ana Konuyu Kirletmeyelim

İşleme Gİrmeyenlerin Adsense Yaşı

• Kullanılan toplam oy
    488
agalar cumaya kadar öder merak etmeyin gecikme 1 2 hafta olabilir çünkü partnerler de sonuçta adsense den ödeme alıyor.

Yahu arkadaş madem inceleme var partner kanallara neden yok ? Onlar bizden daha büyük risk.

partnerlere inceleme niye yok arkadaş şimdi başlıcam bunların yapacağı işe 1 değil 2 değil 45 gün diyor ya dalgamı geçiyo bunlar

Ben bu ağustos muhabbetini mantıklı bulmadım, 2 ay bekleyeceksek kimse adsense çalışmaz o zaman, daha doğrusu ümidi kesip herkez adsenseden emekli olur gene kendi zararlarına çıkar bu iş kaldıki iki neyi araştıracak bu adamlar dünyanın oluşumunumu ? :D

Bu hafta bi sonuç çıkacak bence iyi veya kötü iki ay kimse kimseyi bekletmez bekletemez böyle bi işte

Benim düşüncem bir şekilde ya hesaplarda ciddi bir karışıklık oldu. Çünkü 2-3 gün açtığım adsense cpm 12-15 arasında olmaya başladı.

Yada ciddi bir network ile fake click yapıldı bunu araştırmaya yöneldiler. Ödemeler kesinleştikten sonraki bir durum olduğunu varsayıyorum.

PS : Tamamen kendi öngörümdür yanlış olabilir, kaynak vs.. yoktur.

Arkadaş kurtlar vadisinde niye arastirmiyolar bi videoda 30 tane reklam bişeyler dönüyor ama hadi hayırlısı

Kendi fikrini söyleyeyim.arkadaşlar bu hafta cuma gecesine kadar bekleyelim fakat yatmaz ise allaha haval edelim işimize partnerle bakalım ben tabiki kimseye Bisi diyemem.ama benim gorusum budur

Böyle bi saçmalık olur mu ? 30-45 iş günü nedir ya ? Koskoca Google yaptığın iş mi senin ya ?
Reklamverenlerin çıkarlarını korumak içinmiş. Reklamalanları mağdur ederek yapacağın işe senin.

Ben yavaştan partnere geçiyorum. Adsense kısmen benim için bitmiştir.

BGBG ile ilgisi olabilir mi acaba bu incelemenin benim bgbg 28 tl 1 aydır.. TO 25 TBM 15

quiz dışında alternatif bir partner daha bulmak gerek. tek bir yere yoğunlaşmak hepten zarar olmaya başladı.

[MENTION=16711]Corsair[/MENTION] adamlar niche çalışıyor normal yani :)

[MENTION=16711]Corsair[/MENTION] adamlar niche çalışıyor normal yani :)

alakası yok benim bg 44 lerde geziyordu .. ve quiz kanalım ise 48 dollara kadar çktı

---------- Spam Engelliyici 20:01 ---------- Önceki Mesaj 20:00 ----------

Neyse buda konuya son mesajım elimde olsa Adsense ile ilgili tüm bölümleri filtre dışı yapardım adsenseye grdigimde durumum ne olacağını gördüpüm ana kadar

bgbglerle tolarla ilgisi yok şova dökmeyin şu konuyu

bgbglerle tolarla ilgisi yok şova dökmeyin şu konuyu

Görmemiş insan olursa yazar böyle.Kesinleşme konusuda ayni yok 4 hane kesinleşti yok 5 hane kesinleşti...Forumda parayla karakter satın alan adam vardi ne bekliyon ki ? Sanki oyundan karakter satın alıyo :D

Gözümden o kadar düştüki adsense ya yemedigi kadar küfür yedi adsense benden ayıptır be ayıptır bu kadar insanı bekletmek nedir ya adam gibi açıklamada yok eger bir haksızlık varsa hakkımıda helal etmiyorum bunlara.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri