İşleme girmeyenler İçin Sohbet Konusu Ana Konuyu Kirletmeyelim

İşleme Gİrmeyenlerin Adsense Yaşı

• Kullanılan toplam oy
    488
Arkadaslar bırakın su banlancaz laflarını yok öyle birsey asıl önemli olan banka hesabını kaldırıp ekleyenlerin adsense işleme girdi mi ben hala bize ödeme yapılması gerektiğini görmediklerini düsünüyorum test ödemesindeki gibi.
Banka kaldırıp ekleyen varsa işleme grip girmediğini yazarlarsa çok iyi olur.

işleme girmedi cuma gunu girdim test ödemesini

Konuda en az 30 kere dejavu olmuşumdur. Her günün akşamı beyler gece işleme girecek yarın hesaplarda olacak inş. diye başlanıyor günün sabahı yine yatmadı ya diye bitiyor ve ilyas mesaj atıyor beyler biz geçen ay geç aldık sizde bu ay 3'ünde alırsınız paranız yatacak diye sonra akşam oluyor beyler yarın işleme girecek hissediyorum sonra sabah oluyor yine yatmadı sonra yine ilyasın mesajı sonra gün ortalarında google forumlarından linkler. Hep aynı şeyler dönüyor google bu ay çok yordu bizi özellikle ramazana denk gelmesi bazı arkadaşlarıda baya hırpaladı.

Aralık ayında 15 kişi felan girmemişti bizim beyler sap gibi kalmıştık çoğumuzun hesapları banlanmıştı ben banlananları görünce 3. günü içindeki para ile adsense hesabına baka baka içim gide gide silmiştimki diğer hesaplara sıçramasın diye. Ama bu sefer forumun yarısının işleme girmemiş ve eminimki girecek ve paralar yatacak. Temmuzun ilk haftasında eminim hesaplar işleme girecek ve paralar yatacak. İlyasın dediği gibi geçen ay olan bu ayda oluyor sadece daha fazla kişi ile oluyor.

Hocam gizza aracılığıyla bi bilgi edinme şansın yok değil mi?

Sorduk hocam cevap bekliyoruz.

Ayrıca 1 hesabım üzerinden yine mail attım az önce cevap gelirse eklerim konuya

@mNote hocam sen ne düşünüyorsun bu konu da senden de bi küple alalım..

O kadar çok yazıp çizdilerki konuya artık birşey düşünemez oldum :D Umarım geçen ay olduğu gibi ay başında işleme girer.

[MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] ,

Senin isleme girdi mi hocam?

ben,para hesaba gelene kadar hesaplara bakmıyorum yani işleme girdi girmedi konusuna bu yüzden hiç girmiyorum :D ama adsense paraların geldi mi diyorsan,aktif olarak 3 adsense hesabım var ve 3 hesabın ödemesinide gününde aldım hatta harcadım hocam :D

Son düzenleme:
ya ben bu kanalı partnere taşıyınca ads banlanma durumunu bilmiyodum, çok kanal bağlı bi adsense in 5-6 kanalını quize taşıdım sorun olur mu ? şu an ne yapmam mantıklı, hepsini taşımam mı yoksa beklemem mi ? :confused::confused:
adsense'im kanalların flagdan kapanması nedeniyle 1 günde 40k izlenim eksikliği yaşadı.

toplu para kazanmam gitti, geri getirdiğimde 20 kanal uçtu 35-40k izlenim eksildi yine bişey olmadı.

kolay kolay bişey olmaz sıkma canını, sürekli günden güne büyük dalgalanmalar olmasın yeterli.

lan ne çok sıkıntım var benim ya. İnsanın başına bir sıkıntı gelince her seferinde ardı ardına birçok derdin türemesi şans olamaz arkadaş.

üzerimde çok ağır baskı var öyle böyle değil. kafa dağıtayım diye oyun havası açtım sonda acıklı keman taksimi girdi hüngür hüngür ağladım anasını satayım, devreler yandı :D bırak işleme girmesini banlansa gene sevinecem, en azından yığılı duran borçların altından kalkmak için bir şeyler yapma azmini kendimde bulabilirim diye tahmin ediyorum. hadi google yatır, yatırmayacaksan uçur hesabımı.

lan ne çok sıkıntım var benim ya. İnsanın başına bir sıkıntı gelince her seferinde ardı ardına birçok derdin türemesi şans olamaz arkadaş.

hocam size katılıyorum bi iş ters gitti mi alayı ters gidiyor can sıkmamak elde değil bi de ramazana denk geldi boşuna günaha girmemek için çabalıyon iyice sıkıntı oluyor.

bide ark şuna bi bakar mısınız benim ing yetmedi de https://lh3.googleusercontent.com/-...k/iCLAU8naSNA/s1600/6-29-2015+11-17-50+PM.png bizimle mi ilgili konu başındaki forumda yayınlamışlar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri