İşleme girmeyenler İçin Sohbet Konusu Ana Konuyu Kirletmeyelim

İşleme Gİrmeyenlerin Adsense Yaşı

• Kullanılan toplam oy
    488
Allah belanı versin google Oruç oruç millete perişan ettin :(

Bence bu şekilde 2-3 kelime yazıp açıklama yapmadan ayrılanları yönetim banlasın.
Milletle dalga geçmeye kimsenin hakkı yok.

Su sacma sacma sadece odemem yapildi diyenleri banlayin milletle dalga geciyolar resmen

sebepsiz banlama yapmaylım bellki ilk odeme olabilir. dalgada geçiliyor olablir.

edit: Hiçbir işlem yok. Benide umitlendirdiler.

Son düzenleme:
yok arkadaş yok girmiyor işleme sonuna kadar umudum vardı oda tükenmeye başladı yavaş yavaş hatta tek kelime bile yazmadım oyuzden bakalım inşallah cumaya kadar yatar dedikleri gibi.

Sorma dostum.. 1 yıldır adsense ile çalışıyorum bir kere yüzüstü bırakmadı beni. Ona güvendim arabyı kaçırmamak için yarısını kapora olarak verdim yatınca kalanını vericem diye.. Adam son gün cumaya kadar beklerim diyor yattı yattı yatmadı 1 yıldır tüm biriktirdiğim para ve hayallerim suya düşüyor. 1 haftadır ne uyku uyuyabiliyorum ne yemek yiyebiliyorum varsa yoksa sigara.. Her sabah bi umutla adsense e bakıp paranın yatmadığını görmek dahada bitiriyor.. Bazen keşke genç yaşta bu kadar para elime geçmeseydi diyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun..
benzer bir olay benimde başıma geldi bu ay geçmiş olsun İnşallah cumaya kadar yatar herkesin parası

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bence güncellemeden dolayı böyle geçiyor ödemeler ayların kapanış bakiyesi yazmıyordu önceden şimdi öyle bi şey eklemişler fark ettinizmi

konu da 300 sayfaya yaklaştığına göre kitap basımına gidebilir. kitabın ismini de"spammerların çaresiz bekleyişi" koyalım.

benim anlamadığım o kadr adma mail attı google niye adam akıllı mantıklı kesin bi cevap gelmiyo bu kadar mı ulaşılmaz bu GOOGLE anasını satayım şu ödememi alayım benim için dahada adsense bitmiştir bidaha eklemem kanal Quzie partnere geçerim kafam rahat eder en azından bu nasıl bi stress 1 haftadır

Benim umudum bitti beyler eğer işleme falan girirsede büyük bir sürpriz olur.

benim anlamadığım o kadr adma mail attı google niye adam akıllı mantıklı kesin bi cevap gelmiyo bu kadar mı ulaşılmaz bu GOOGLE anasını satayım şu ödememi alayım benim için dahada adsense bitmiştir bidaha eklemem kanal Quzie partnere geçerim kafam rahat eder en azından bu nasıl bi stress 1 haftadır

herkes senin gibi düşünüyor, daha full quiz çalışıcaz diyoruz, sence quiz bukadar kişinin altından kalkarmı ki ben hiç zannetmiyorum
bana göre adsense ödemeleri yapmazsa bu iş biter

quiz şuanda milletin açık kanallarına ödeme yapmıyor, kaldıki tüm adsense çalışanlar quize girerse durum dahada kötü olucaktır

http://www.ytpara.com/quizgroup/77514-quiz-acik-kanallarimin-parasini-odemiyor.html

Merhaba Arkadaşlar,

bence asıl adsense incelemelere şimdi başladı ve yapıp yapmamaya bakıyor. Ve hilesiz hurdasız herkese yapacağına eminim. Ama bu belki cuma akşamına kadar sürebilir. Şahsen ben kanalalsat com daki ödemeleri yaparken ortalama 3 saat incelerim sonra ödemeleri yaparım şuana kadar kimse hile yapmadı. ama 1 yıldır her ödeme günümde 3 saat incelerim. Bırakın yt ilk defa inceleme yapıyor. Yavaş olması gayet doğal. Herkes alışmış aynı anda ödeme almaya. Bana göre şuanda adsense en yeniden en eskiye doğru inceleme yapıyor. Adsense için sahte izlenim veya tık kasmadıysanız paranızı cebinizde bilin.

Burada çok detaylı neler döndüğünü anlatmak istemiyorum. Rahat olun.

Nasipte varsa o para muhakkak gelir arkadaslar bu hfta onmuzdeki hfta yada 1 ay snra umutlari kesip kesmemek size kalmis nasipse yatar ben bunu bilirim ve artik bu konu takibini birakiyorum odemem gelirse haberim olur pc uzerinden calistigim icin acik ads tarayicida isleme girer yada bnkadan msaj gelir yatti die o zmn yazarim buraya ince ayrintisina kadar Nasipse yatar para hadin hayirli gunler herkese karamsar yorumlar gelio iyice artik moral bozulmasin die takip etmicem artik

Merhaba Arkadaşlar,

bence asıl adsense incelemelere şimdi başladı ve yapıp yapmamaya bakıyor. Ve hilesiz hurdasız herkese yapacağına eminim. Ama bu belki cuma akşamına kadar sürebilir. Şahsen ben kanalalsat com daki ödemeleri yaparken ortalama 3 saat incelerim sonra ödemeleri yaparım şuana kadar kimse hile yapmadı. ama 1 yıldır her ödeme günümde 3 saat incelerim. Bırakın yt ilk defa inceleme yapıyor. Yavaş olması gayet doğal. Herkes alışmış aynı anda ödeme almaya. Bana göre şuanda adsense en yeniden en eskiye doğru inceleme yapıyor. Adsense için sahte izlenim veya tık kasmadıysanız paranızı cebinizde bilin.

Burada çok detaylı neler döndüğünü anlatmak istemiyorum. Rahat olun.
Hocam peki sizce ne kadar sürer bu durum?
Kurunun yanında yaşta yanma ihtimali varmı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri