İşleme girmeyenler İçin Sohbet Konusu Ana Konuyu Kirletmeyelim

İşleme Gİrmeyenlerin Adsense Yaşı

• Kullanılan toplam oy
    488
Hocam güzel teoride arkadaşım para kazanması kapalı olan adsenseye ödeme aldı bence başka bişey var

İste bende diyorum ki bu sayıları inceleyen bir bot sistemi gelistirdiler bu sabıka belli bir sınıra ulastıgında

Bot devreye giriyor ve menüel inceleme süreci başlıyor.... Ama bizi sürekli sorunun nereden kaynaklandığını anlamamız için sürekli şaşırtmaya devam ediyor. Bence bu tip sınıra sayıya ulasan hesapları belli bir listeye alıyor nasıl googlede sandbox sistemi var ise adsenseyede bu sistem uygulanmış olabilir..

1.5 yillik adsensim var. Bu süre zarfında 10 kadar kanal topluluktan kapanmıştır. Bu sebeptem ötürü incelemeye tabii tutuluyor olma ihtimali buyuk degil mi ?

İlk.haberi ben veriyim.diye buralardayim şimdi bir ara ilk.söyleyene yok su kadar vericem.filan diyen olmuştu 50 TL100 ttl diyenler oldu konuyu takip eden şimdi okuyan sayısı için demiyorum 400 kişiden fazla vardır bunlardan 200 tanesi bana min 10 TL.gonderse diğerlerinde istediği kadar gonderse ben bu ayı çıkartırım İyi para var bu haber verme işinde :D

1.5 yillik adsensim var. Bu süre zarfında 10 kadar kanal topluluktan kapanmıştır. Bu sebeptem ötürü incelemeye tabii tutuluyor olma ihtimali buyuk degil mi ?

Adsenseden kapatılan kanalalr yüzüne incelemeye alınması mümkün değil arkadaşlar....Geçersiz etkinlikten dolayı bi inceleme var

вєякαη;1059937' Alıntı:
İste bende diyorum ki bu sayıları inceleyen bir bot sistemi gelistirdiler bu sabıka belli bir sınıra ulastıgında

Bot devreye giriyor ve menüel inceleme süreci başlıyor.... Ama bizi sürekli sorunun nereden kaynaklandığını anlamamız için sürekli şaşırtmaya devam ediyor. Bence bu tip sınıra sayıya ulasan hesapları belli bir listeye alıyor nasıl googlede sandbox sistemi var ise adsenseyede bu sistem uygulanmış olabilir..
Hocam benim adsense 4 aydır ne topluluk ne telif Video bile yüklemedim 4 aydır arkadasiminki ise para kazanması gitti full telif geliyo adama hemde hergün ama ilk ödeme işte 4 ayın birikmiş parasini birden aldı 4 hane

yatacak cuma gününe kadar hemen umutsuzluğa kapılmayın sabır edin. güzel şeyler düşünün, rahat olun, kırmayın birbirinizi :)

Bu ayda dahil şu ana kadar kapanan kanal sadece 3 arkadaşlar.İmkanı yok kapanma dolayısıyla inceleme olsun.ABD,Avrupada olan arkadaşlara soruyorum işleme girdi mi? Eğer girdiyse bu durum 3. dünya ülkeleri için geçerli diyeceğim.Neden derseniz paypal da aynısını yapmadı mı? quiz bahane göstererek türkiyedeki hesapları bloke koymadı mı.Aynı durum olmasın sakın.Bir youtube,google yetkilisi de çıkıp şu nedenden dolayı bekliyorsunuz demiyor.Ülke satın alabilecek bir şirket ortaklarına açıklama yapmıyor şaka gibi.Nerde kaldı kurumsallık, iş ahlakı.

Mobil olarak gönderildi.

Bu ayda dahil şu ana kadar kapanan kanal sadece 3 arkadaşlar.İmkanı yok kapanma dolayısıyla inceleme olsun.ABD,Avrupada olan arkadaşlara soruyorum işleme girdi mi? Eğer girdiyse bu durum 3. dünya ülkeleri için geçerli diyeceğim.Neden derseniz paypal da aynısını yapmadı mı? quiz bahane göstererek türkiyedeki hesapları bloke koymadı mı.Aynı durum olmasın sakın.Bir youtube,google yetkilisi de çıkıp şu nedenden dolayı bekliyorsunuz demiyor.Ülke satın alabilecek bir şirket ortaklarına açıklama yapmıyor şaka gibi.Nerde kaldı kurumsallık, iş ahlakı.

Mobil olarak gönderildi.

Google forumunda kanadadan,almanyadan olup işleme girmeyenler var hocam

kapanmalar üzerine döndüğünü sanmıyorum incelemenin adamın adsensesi leş ödeme alıyor özgün olanın ödemesi erteleniyor. ama ne yaparlarsa yapsın eğer sahte tık yapmamışsanız cuma gününe ödeme alacaksınız adım gibi eminim geçen ayın aynısını yaşıyorum şuan.

Google forumunda kanadadan,almanyadan olup işleme girmeyenler var hocam

Hocam açıkcası ben kanada da olucam ana dilim ingilizce olacak her gün arardım googlenin adsense birimini, ne olduğunu öğrenmek için yırtınırdım.Adamlar ne rahat.Bildiğim kadarı ile adsense türkiye bürosu yok.Varsa eğer telefon numarasını bilen arkadaş paylaşırsa ariyim.

Mobil olarak gönderildi.

@Web_Scripti

üstat bu işin profosyoneli bir sitenin alt yapısal çalışmalarını görebiliyor o'da diyor alacaksınız korkmayın diye. bu arada şu borçları ödeyeyim arkadaş'a güzel bir bot yazdırma niyetim var :)

[MENTION=15970]ilyas[/MENTION]
Hocam bu konunun her sayfasında minumum 1 maximum 3 mesajınız var :D (mübalağa)

Merak ediyorum, farzedelim para yatmadı, o kadar olumlu yazdınız peki ya sonra...?

Son düzenleme:
[MENTION=15970]ilyas[/MENTION]
Hocam bu konunun her sayfasında minumum 1 maximum 3 mesajınız var :D (mübalağa)

Merak ediyorum, farzedelim para yatmadı, o kadar olumlu yazdınız peki ya sonra...?

[MENTION=13162]hedefyoutube[/MENTION] eğer adsense cuma günü kadar yatırmazsa görsel olarak açıklayayım :D

ilyası bilmem ama cuma akşamına kadar yatmazsa ben firar ederim :) Ortalama 1 hafta foruma girmem ehehe:) En azından hakkımda yazılanları görmemiş olurum.

Asıl bomba 2 ayın toplam kazançları birleşirse olur görün o zaman bilim kurgu filmlerinde bile olmayan seneryoları :D

adsenseler işleme gırmezse en cok ben zararlı cıkıcam emın olun,ama bıldıgım bırsey varkı konusuyorum,en kısa surede bu sorun duzelıcek,kaldıgımız yerden devam edıcaz

3 gündür yatıcak diyorum ama artık biraz morelim bozuldu birdahaki ay para daha fazlaydı enazından birdahaki ay parasını alsam banlanmadan sonrasına quiz dönerim zaten

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri