Ödemeler kısmında şimdi 1 temmuz diye kısım açıldı. Onun karşısında da "Hiç islem yok" yazıyor. Kontrol edin adsensinizi. Belki bazılarınızın işleme girmiş olabilir.
Ben baktim trmmuz cikmis ama haziran bos , temmuz bos hala ...
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ödemeler kısmında şimdi 1 temmuz diye kısım açıldı. Onun karşısında da "Hiç islem yok" yazıyor. Kontrol edin adsensinizi. Belki bazılarınızın işleme girmiş olabilir.
Hello *****,Thanks so much for reaching out, and Iâm sorry youâre having trouble with your payment.In many cases, issues such as these are resolved by itself in a couple of days.Please contact us if you will not receive payment during next week.
Hocam şu 1.2 gün bi bitmedi ya [emoji3]Birine Googleden gelen mail:
Türkçesi; İletişime geçtiğin için teşekkürler, ödemenle ilgili sorun yaşadığın için üzgünüz. Çoğu durumda, bu tür konular 1-2 gün içinde kendiliğinden çözülür. Önümüzde ki hafta boyunca ödeme alamazsan lütfen bize ulaş.
Arkadaşlar bende su anda iki tane işlem yoknyazisi varda daha önce bir taneydi sizdede böyle mi
Nöbeti alıyorum haydi güzel haberler Verme dileği ile
Sabah sabah![]()
48 saat daha sabredersek google kararıyla ödemeler yatacakmış, kesin bilgi yayalım
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.